2009 Nisan Anneleri

bizimde doktor sıkıntımız var bursa doruktaydı doktorumuz başka bir yere geçmiş doğum evinde çalışçakmış şimdi yine doktor ara dur

oraya gidilmiyor ya sadece doğum evi zübeyde hanım varya orada
yenidoğanlarla ilgilencekmiş

bilmem mi zübeyde hanımı benim eşim orda doğmuş :)
annemlerde yakın oturuyorlar oraya
ah bursa ah

sonunda şu avatarı değiştirebildim. bir bilgisayarcı olarak kendimi çok kınıyorum
üşengecim ben üşengeç

sultancım hani 4-5 gece önce idil çığlık çığlığa ağladı demiştim ve kakada sorunlu olunca doktora gitmiştik 11 de....işte o zaman benimde burda duyduklarım aklıma takıldı acildeki doktora sordum kızım geceleri ağlayarak uyanıyor yada gözler kapalı ağlıyor ve teskin edene dek susmuyor dedim...duyduğum kadarı ile bu tip bebeklerde idrar yoku enfeksiyonu oluyormuş diyorlar deyince doktorda bana idrar yolu enfeksiyonu o kadar masum seyretmez dedi mutlaka ve mutlaka ateş olur dedi...vücuttaki enfeksiyon ateş çıkartmaz ise bir tuhaflık vardır derim dedi...yani olmama ihtimalimiz yüksek...ve 9.ayda benlik duygusu gelişirmiş sizin onu bırakıp gittiğinizi düşünür dedi...ve yine bu aylarda beyaz önlük fobisi olurmuş bebeklerde...hatta adamcağız idili muayne ederken birazdan seni rahat bırakacağım bebeğim korktun dimi beyaz renkten dedi durdu...bilmiyor ki adamcağız benim kızım geneli fobilikaydirigubbakcemile3

sonunda şu avatarı değiştirebildim. bir bilgisayarcı olarak kendimi çok kınıyorum
üşengecim ben üşengeç
yaseminin kaşının altındaki leke zaman geçecekmiş selincim

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
saool canım ya bir doktoru aradım hemen çağırdı tahlil yapacakmış götürmücem vallaha habire kan alıyolar çocuğumdan zaten kan yok

meraba kızlar

cok soguk bugun yaaa
sabah yerlerde kar vardı sevindim ama yok simdi sadece soguk var

evet 3 günden sonra iş cok zor geldi
ben oglumu artık cok özler oldum

serserim benim::))))

aman kerem santiye bak helellleeee

aman ne o öyle sere serpe:::))))

allah nazarlardan saklasınnn

ya sultan o park yataktan atmıyormu kendini kerem

biz annemde ki park yatagın o aparatını kaldırdık altta yatıyoo
evde ki yatagınada bir tırmanıyo ki
korkuluklardan bile atlayacak sanki

yok didem kalkmıyoki hiç çanasıda yok öyle yatarak bütün yatağı dolaşıyo dönüyo

canım 2-3 yaşında kendiliğinden büyük ihtimalle kaybolur diyorlar. bekliyoruz bakalım. geçmezse de müdahale edebiliyorlarmış.

bizimkide aynen böle uyuyo valla..
üzerini çok açıyo..
deli deli yatıyo:))

valla bencede nisan bebişleri böyle yatıyor benimki de uyurken dönüp duruyor fırlama bunlar....
ya kızlar bana da bir akıl verin bende kafayı yemek üzereyim 10 gündür filan yemek yememek için felaket direniyor bir tek mamayı alıyor zorla kandırarak yedirincede felaket kızıyor nasıl bir yol izleyeyim ya resmen başıma ağrılar giriyor artık...

bizde de oluyo sultancım ara ara bencede rüya görüyolar uyanamıyolar ben bazen kucağıma alsam da ağlıyo hala ışığa sese çıkarıyorum zor uyanıyo susuyo uyanınca..ama diş sıkıntıları da var bi kısmı dişten bazıları rüyadan falan bence..
çok iyi oldu gülşencim söylediğin ya çok saol..

benimki de öle çok üzülüyorum elimde değil
2 gün yiyorsa 4 gün bişi yemiyor zaten zayıf

ahh canım benim seni çok iyi anlıyorum ama malesef çözümüm yok benim kız yemiyor 10 aylık oldu hala sadece anne sütüyle beslenmeye çalışıyor bir günde yediği bir kase çorba oda yerseee:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…