bizimde doktor sıkıntımız var bursa doruktaydı doktorumuz başka bir yere geçmiş doğum evinde çalışçakmış şimdi yine doktor ara dur
slm kızlar herkes bi günaydın deyip kaçmış
bişey sorucam kerem dün gece çok ağladı uyanmıyor ama sürekli ağlıyor şu an zombi gibiyim zaten
böyle şikayeti olan annelerin bebeklerinde idrar yolu enfeksiyonu çıktı diye hatırlıyorum ne dersiniz götüreyimmi doktora
yaseminin kaşının altındaki leke zaman geçecekmiş selincimsonunda şu avatarı değiştirebildim. bir bilgisayarcı olarak kendimi çok kınıyorum
üşengecim ben üşengeç
sultancım hani 4-5 gece önce idil çığlık çığlığa ağladı demiştim ve kakada sorunlu olunca doktora gitmiştik 11 de....işte o zaman benimde burda duyduklarım aklıma takıldı acildeki doktora sordum kızım geceleri ağlayarak uyanıyor yada gözler kapalı ağlıyor ve teskin edene dek susmuyor dedim...duyduğum kadarı ile bu tip bebeklerde idrar yoku enfeksiyonu oluyormuş diyorlar deyince doktorda bana idrar yolu enfeksiyonu o kadar masum seyretmez dedi mutlaka ve mutlaka ateş olur dedi...vücuttaki enfeksiyon ateş çıkartmaz ise bir tuhaflık vardır derim dedi...yani olmama ihtimalimiz yüksek...ve 9.ayda benlik duygusu gelişirmiş sizin onu bırakıp gittiğinizi düşünür dedi...ve yine bu aylarda beyaz önlük fobisi olurmuş bebeklerde...hatta adamcağız idili muayne ederken birazdan seni rahat bırakacağım bebeğim korktun dimi beyaz renkten dedi durdu...bilmiyor ki adamcağız benim kızım geneli fobilikaydirigubbakcemile3
yaseminin kaşının altındaki leke zaman geçecekmiş selincim
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
saool canım ya bir doktoru aradım hemen çağırdı tahlil yapacakmış götürmücem vallaha habire kan alıyolar çocuğumdan zaten kan yok
canım 2-3 yaşında kendiliğinden büyük ihtimalle kaybolur diyorlar. bekliyoruz bakalım. geçmezse de müdahale edebiliyorlarmış.
bizde de oluyo sultancım ara ara bencede rüya görüyolar uyanamıyolar ben bazen kucağıma alsam da ağlıyo hala ışığa sese çıkarıyorum zor uyanıyo susuyo uyanınca..ama diş sıkıntıları da var bi kısmı dişten bazıları rüyadan falan bence..slm kızlar herkes bi günaydın deyip kaçmış
bişey sorucam kerem dün gece çok ağladı uyanmıyor ama sürekli ağlıyor şu an zombi gibiyim zaten
böyle şikayeti olan annelerin bebeklerinde idrar yolu enfeksiyonu çıktı diye hatırlıyorum ne dersiniz götüreyimmi doktora
çok iyi oldu gülşencim söylediğin ya çok saol..sultancım hani 4-5 gece önce idil çığlık çığlığa ağladı demiştim ve kakada sorunlu olunca doktora gitmiştik 11 de....işte o zaman benimde burda duyduklarım aklıma takıldı acildeki doktora sordum kızım geceleri ağlayarak uyanıyor yada gözler kapalı ağlıyor ve teskin edene dek susmuyor dedim...duyduğum kadarı ile bu tip bebeklerde idrar yoku enfeksiyonu oluyormuş diyorlar deyince doktorda bana idrar yolu enfeksiyonu o kadar masum seyretmez dedi mutlaka ve mutlaka ateş olur dedi...vücuttaki enfeksiyon ateş çıkartmaz ise bir tuhaflık vardır derim dedi...yani olmama ihtimalimiz yüksek...ve 9.ayda benlik duygusu gelişirmiş sizin onu bırakıp gittiğinizi düşünür dedi...ve yine bu aylarda beyaz önlük fobisi olurmuş bebeklerde...hatta adamcağız idili muayne ederken birazdan seni rahat bırakacağım bebeğim korktun dimi beyaz renkten dedi durdu...bilmiyor ki adamcağız benim kızım geneli fobilikaydirigubbakcemile3
valla bencede nisan bebişleri böyle yatıyor benimki de uyurken dönüp duruyor fırlama bunlar....
ya kızlar bana da bir akıl verin bende kafayı yemek üzereyim 10 gündür filan yemek yememek için felaket direniyor bir tek mamayı alıyor zorla kandırarak yedirincede felaket kızıyor nasıl bir yol izleyeyim ya resmen başıma ağrılar giriyor artık...
valla bencede nisan bebişleri böyle yatıyor benimki de uyurken dönüp duruyor fırlama bunlar....
ya kızlar bana da bir akıl verin bende kafayı yemek üzereyim 10 gündür filan yemek yememek için felaket direniyor bir tek mamayı alıyor zorla kandırarak yedirincede felaket kızıyor nasıl bir yol izleyeyim ya resmen başıma ağrılar giriyor artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?