2009 Nisan Anneleri

valla kızlar zayıflığı takmayın benım selende çok kilolu değil ve ben resmen ağlıyodum ama artık önemsemıyorum napayım doktorun demesıne göre ayına göre kılosu normal bana göre zayıf doktorum sordu yapabıldığı hareketleri selen sıralıyo artık yattığğı yerden kalkıp oturuyo emeklıyo taytay duruyo ama dişimiz yok kan sayımı normal doktorum daha nee ıstıyosun dedı ayına göre herşeyi çok ıyı kımı bebeğin metobolızması hızlı çalışır dedı yada sureklı hareket halinde bebekler yediğini yakar dedi gunluk ne yedırıyosan söyle porsıyonuyla dedi söyledim yemesınde bi problem yok dedi sadece çorbalarına tereyağ ve az un eklememı ıstedi ben çiçeğin dediği şurubu aldım belkı iştah açar dıye şimdilik bi gelişme yok :))) bırde artık bebeğimize bizim yediğimizherşeyi yedirebileceğimi söyledi ayırma dedı ne yıyosan yesın damak zevkı gelişsin yemediği şeydede ısrar etme dedi selen tarhana çorbasını sevıyo mesela ver dedi muhallebiyi arı mamadan ya da pirinç unudan yapıyorum bir günde en fazla 2 kez muhallebi yedirebilirsin fazla verme dedi

canım yemeyen çocuk ne yaparsan yap yemiyor.gülfemin de günlük öğününün büyük bölümü emmek.bundan memnunum.ama iş kiloya gelince daha 7800 gr buna çok üzülüyorum.
akşam mama sabah kahvaltı onun dışında 3 kere emiyo.2 kaşık yoğurt 2 kaşık meyve zorla yiyo.mafoldumben

bizimde doktor sıkıntımız var bursa doruktaydı doktorumuz başka bir yere geçmiş doğum evinde çalışçakmış şimdi yine doktor ara dur

cnm sen benım dr a gotursene bak ben ondan sonra kaçtene dr değiştirdim ama yine ona döndüm adam tam 1 saat muayne ediyor ınanılmazprofesyonel

yok sehercim ben kiloya takmıyorum ama az yiyor bana göre sırf mama yemesini istemiyorum ondan cnm, bizimde kilomuz ayına göre normal maşallah selene bizimki sadece oturuyor bu erkekler daha doğuştan tembel kızlar kimi yürür kimi ayakta durur çoğu erkeğimiz hala anca otursun )

sağol seher biraz içimi rahatlattın.
ben de artık kendi yemeklerimizden veriyorum kendininkileri sevmiyor. makarna pilav öle şeyleri seviyor bir de muhallebi. ne isterse onu yiyor artık napayım zorlamıyorum

kızlar kerem in şu yatışa bakarmısınız ne hale gelmiş:)
aynı pozu dün gece name de verdi bende akşama face'ye koyarım. böyle de yatılmaz ki demişti eşim :))) görsün bakalım nasılmış yatanlar varmış yaşasınn yalnız değilizz kaydirigubbakcemile3

canım 2-3 yaşında kendiliğinden büyük ihtimalle kaybolur diyorlar. bekliyoruz bakalım. geçmezse de müdahale edebiliyorlarmış.
sıkma sakın ola canını nasılsa geçecektir.. kuzuya nasıl da yakışıyor ama... (kızmazsın umarım) ilk gördüğümde aklıma gelen o olmuştu :kedi:

name de yememeye başladı. takmıyorum ama böyle giderse desteğinize ihtiyacım olabilir opuyorumnanaktan

bu arada bir şeyleri atlıyor yazmıyorsam kusuruma bakmayın işten fırsat buldukça gördüğüme bakıyor ve yazıyorum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

yani kızlar annem der hep bi bebek o yemeği zorla yıyıyorsa o yaramazmış ona ama severek yediği yemek daha çok yararmış hepimizin bebeklerinin sevdiği bişey vardır mutlaka bızde onu verıcez napalım

adı ne tuğba doktorunun

murat kaçar canım eskiden rentıpta başhekimdi sonra ordan emekli oldu altıparmakta muaynanesı var fakat haftaiçi istanbulda anadolu hastanesınde yanlız ne zaman ararsan o burda olmasa dahi heryerde arkadaşı var ve istediğin zaman ulaşabiliyosun ben çok memnunum açıkçası

sağol tuğbacım yazdım adınıbı kenera ben gemlıkte götürüyorum aylık kontrole ama belkı lazım olur

bırde bebeklerimize bizim yurumeyı öğretmememızı söyledı bırak düşsün kalksın kendi öğrensin dedi destek olma dedi sürekli göz önünde kontrol et ama yardımcı olma dedi kendı ayaklarının üstünde durmasını tek başına öğrenmesi lazımmış bebeklere yürüme öğretilez dedi

tamam sehercim dediğim gibi süperrr bi doktor ben onunla bi ara tartıştım kızdım 2 ay götürmedim 3 tane dr değiştirdim ama onun gibi değil kimse

yok canım niye kızayım. ben de yakıştırıyorum o bizim çileğimiz nazar boncuğumuz

bıde kızlar her gun portakal mandalın yada nar ver dedı az selen narı sevmedı ama mandalına ve portakalı yıyo yarısını dılım olarak sıkarak içmiyo gunluk c vıtamını ıhtıyacını karşılrmış

ben de istanbulda doktor arıyorum
dur bi bakayım anadolu hastanesi nerelerdeymiş olmadı ona gideriz

ela sevmiyo ya portakalı ekşi geiyo ,mandalin verdim onuda zorla azcık içti,bugünde kıymalı kabak yaptım yemedi kıymalı da yemiyoo,ama dün sade kabak yemeğini yemişti..köfte yiyo allahtan kıymayı öyle vericem artık..

bizimki meyve suyu ne olursa olsun içiyor bende 1portakalı sıkıyorum meyve püresine karıştırıyorum öyle yemiş oluyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…