2009 Nisan Anneleri

bizimki anası gibi tatlıcı.ekşi sevmiyo.ama ben her meyve yediğimde ağzına değdiriyorum azıcık.o suratı bi görmelisiniz ama ne hale geliyo.:sm_cool:

ya elanın burnu bazen o kadar çok kaşınıyo ki kaşımaktan uyuyamıyoo,birinin daha ööleydi de dr u deterjandan demişti kimdi o???

elif bir ara mandalinayı yiyordu küçük küçük ısırarak ama şimdi yemiyor hiç bişi yemiyorrr(
hep aynı şeyleri yazıyorum farkındayım ama yememesini bir türlü kabullenemiyorummm napçam yaaaaaa

benimkide tatlıyı sevmiyor...mesela muhallebiyi ancak 2 kere yemiştir oda tamamını değil...aslında üzülmüyorum bişey kaybetmiyor ama ne biliyim muhallebinin dokusu çok hoşuma gidiyor özene bezene hazırlıyorum sonra aynı özenle eşim yiyor:))...ama akşam kendimize puding yaptım dr.outker çikolata-vişne karışımı bişey akşam biz yerken gözüme gözüme bakınca vereyim dedim 2.kaşığı vermiyorum diye ortalığı yırttı....böyle giderse arımamadan dr.outkere geçicezkaydirigubbakcemile3

yeliz sende benım gıbı olmuşsun bende aynıydım yemıyo dıye oturup ağladımı bılırım kaç kere

bizimki de baya baya portakal mandalina yiyor emiyor diyeyim ama onu da gene azalttı herşeyi azalttı hoş bu arada bizimki de narı sevmedi ayrıca meyve suyunuda içmiyo püre yada direkt ağzına veriyoruz...

selam herkeze.benim bildiğim nar 12 aydan sonra veriliyor.sebebini unuttum.ben elma ve mandalina çok az muz ve kivi veriyorum.

yok cnm doktor bize kivi ve çilek dışında bütün meyveleri verebilirsiniz demişti...

slm kızlar nasılsınız ben pek giremiyorum fırsat olmuyo bizim sıpa tutunup kalkıyo artık iyice büyüdü valla bu arada doğum kilolarınız ne alemde ben 70 kiloda takıldım ya sinir oluyorum bi 10 kilo vermem lazım

kerem emeve yediriyordum fışkırttı resmen o kadar güldürürsem olacağı buydu videoyada çektim ama kusmasını değil ehehehe
muhallebi yapayım bari

merhaba kızlar ...........geçmişe bakmadan bi selam veriyim dedim bugün misafirlikteydik g,remedim..........yusuf yerlerde yaramazlık yapıyor duvara monteli kabloları sökmüş aaa uuuu abbaa babba bişeyler söyleniyor ........

oyyy banu hanımda burdalar nerdein kaçak,çalışıyor musun ?

eftelyasu, ceyo16, chveneburi, denizela, ebalperen, jeandark, roseberry, tugbiş123, zeyno5
herkese merhaba,
Kerem ne masum yatıyor öyle meleklerimiz hepsi aynı demekki

kızlar yusuf sürekli kaka yapıyor günde 4-5 kere ve bayağı çok üzüleyim mi sevineyim mi bilmiyorum piranha balığı gibi yedikten yarım saat sonra çıkarıyor bu aralar değil hep böyleydi dişten dicem ama dedğim gibi hep böyleydi......

maşallah yusuf 80 cm ulaştı bu ara kilosuda iyi ama hiç birşeyi severek yemiyor hep zorla şimdide tabağı görünce gözlerini kapatıp kafasını sallıyor ........

ben yusufa sabah saat 8 de 210 cc devam sütü veriyorum saat 12 de kahvaltı saat 16.00 da çorba 1 saat sonra yoğurt 2 saat sonra meyve gece yatmadan önce gece maması yapıyorum bana az gibi geliyor ama gün bitiyor zaten ..........

meyvayla arası sıfır hiç bir meyveyi sevmiyor ve kusuyor bende muzu blenderdan geçirip muhallebisine koyuyorum tadını alınca yemiyor ne yapsam acaba........

ben iştahı açılsın diye nutrigen diye bir şurup kullanıyorum şimdide marnys diye bi şurup kullanıyorum sanki biraz fayda etti gibi.........

yusufta yatağa normal yatırıyorum sabah tepe taklak ve gece sürekli hareket halinde yanıma alırsam sabaha kadar tekmeliyor yanlarım acıyor sabah kalkınca........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…