kızlar yusuf sürekli kaka yapıyor günde 4-5 kere ve bayağı çok üzüleyim mi sevineyim mi bilmiyorum piranha balığı gibi yedikten yarım saat sonra çıkarıyor bu aralar değil hep böyleydi dişten dicem ama dedğim gibi hep böyleydi......
maşallah yusuf 80 cm ulaştı bu ara kilosuda iyi ama hiç birşeyi severek yemiyor hep zorla şimdide tabağı görünce gözlerini kapatıp kafasını sallıyor ........
ben yusufa sabah saat 8 de 210 cc devam sütü veriyorum saat 12 de kahvaltı saat 16.00 da çorba 1 saat sonra yoğurt 2 saat sonra meyve gece yatmadan önce gece maması yapıyorum bana az gibi geliyor ama gün bitiyor zaten ..........
meyvayla arası sıfır hiç bir meyveyi sevmiyor ve kusuyor bende muzu blenderdan geçirip muhallebisine koyuyorum tadını alınca yemiyor ne yapsam acaba........
ben iştahı açılsın diye nutrigen diye bir şurup kullanıyorum şimdide marnys diye bi şurup kullanıyorum sanki biraz fayda etti gibi.........
tıkalımı canım serum fiz en iyisi geçmiş olsun, emziriyorsan anne sütü de iyi geliyorya ecemınde burnu çok hırlıyo kızlar ne yapmam lazım
Anenm TV de izlemiş,muz hergün düzenli verilirse kabızlığa ii gelirmiş,ama arada 1 kere verilirse kabız yaparmış.
miray da sebzeleri ve eti seviyor ama meyvelerle pek arası yok,mandalinayı eline verip kendi sömürüp yerse yiyor,ama ona da ben herzaman cesaret edemiyorum,bir kere hooop bir çekişte gitti bir dilim mandalina,siz öyle eline verip yediriyor musunuz?
muzu bile çok severek yemiyor,hatta zorla oyunla yediriyorum.
İyi akşamlar,
Kerem ne kadar keyifli uyuyor öyle,Allah bozmasın hiçbirinin keyfini huzurunu.
Ben uyku tulumnda yatırıyorum,yoksa daha üstünü örttüğüm anda hooop ayakalrıyla atıyor ne örtersem,tulumla yatınca içim rahat oluyor açılsa da,sıcacık.
Bugün,çorbasına ne bulduysam koydum,yaptıktan sonra da yedirmeden dedim,bunu yerse herşeyi yer benim kızım,veee yedi maşallah!
İçinde rende havuç,kereviz,brokoli,soğan sarmısak,kırmızı pancar,karnıbahar,bulgur,kuşbaşı et vardı.Brokoli ve pancarı ilk kez koydum çorbaya,pancarın tadı toprak kokuyor ya,belki onu yemz dedim ama yedi maşallah!
Bizim eve de Miray sayesinde pancar kereviz girmye başladı heheee Gerçi sadece o yiyor ,biz pek başlamadık daha.
slm kızlar herkes bi günaydın deyip kaçmış
bişey sorucam kerem dün gece çok ağladı uyanmıyor ama sürekli ağlıyor şu an zombi gibiyim zaten
böyle şikayeti olan annelerin bebeklerinde idrar yolu enfeksiyonu çıktı diye hatırlıyorum ne dersiniz götüreyimmi doktora
Bugün bir arkadaş anlattı,2 2,5 yaşlarında oğlu var,akşam ablasının kitabın yalıyormuş,annesi yapma dedikçe yalamaya devam etmiş,arkadaşım da almış elinden kitabı,ne var sanki bunu yalıyorsun demiş,bir bakmış ki kitabpta dondurma resmi var,meğer çocuk dondurmayı yalıyormuş hihihiihiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?