2009 Nisan Anneleri

pamuk saten istiyorum hepside birbirinden güzel ya
kırmızıyı da çok sevdiğim çok mu belli olmuş
perdelerim yatak örtüm siyah kırmızı

Sultan senin verdiğin linkte Aşkı Memnu nevresim takımları da var gördün mü hihiihii
fark etmedim kız:))
sagol denizcim.

miraya gerçekten masallah.keremde 2.ayından 6.ayına kadar öyle uyuyodu.ama artık çok zor uyutmak.bin bir şey deniyorum onu uyutmak için.
bu kerem ler hep aynı heralde:)

evet bende öyle istiyorum sultan ütü gerektirmesin

tamam işte bunlarda pamuk saten

Tuğba ,pardon sen benim beğendiğimi seçeneklere koymamışsın bile)
Ben sitesinden bakmıştım.

Eva Saten Delux Nevresim Takımı
Sakura Saten Delux Nevresim Takımı
ben bu ikisini beğendim tuğba ne iş kırmızı ve siyah tonlar ağırlıkta ecrine kardeş mi düşünüyoruz ehehehohaoldumsmile

ayy zaten burnuma tuhaf tuhaf kokular geliyo geçen ecrinin yıkanmuş çamaşırlarını bidaha yıkadım tuhaf kokuyo diye dışarı asmıştım yılbaşında hava güzeldi ya ama kötü kokmuşlar gibiydi eşim kokmuyo diyor ama rahat edemedim kasıklarda batmalar oluyo falan annemde bugün demrzmi rüyamda hamileydin diye oyy kabustur o dedim

yurt dışında arkadaşım var

cocugu koyuyor odasında alt katta cıkıyor yukarı elektırık süpürgesı calıyor süpüryor cocuk aşagıda patlıyor aglamaktan yorgun düşüp sızıyorr

can dayanırmı buna ama onlar ölee

haa ne yaazacaktım diyorum yaa
melek ege nasıl dayanıyo o kadar saat 7 den 5 e ,ela uyumaz fazla ama sık sık az az uyuyo o kadar saat çok tan bayılır dursa
valla pes diyorum bendeeeeeeeeee
canavarrrrrrrrrrr
kadir tuğcuyu okuyorum deminden beri çok moralim bozuldu.ne yapmalıyım şimdi ben ya.bronşitte antibiyotik kullanılmaz diyo.bizim doktor hemen antibiyotik kullanamlıyız dedi.
canım evet antibiyotik kullanılmaz diye biliyorum bnede
eltımın oglu bonşit astım

bilinçsiz i doktor dan son anda kurtulmuş onlarda cocuk antibiyotık almış almış diger doktora gitmişş yazıkki bu ufacık beden antıbıyotık almış dıye kızmışşş

allahım kimseye göstermesin yarrabbımmmmmmmmmmmm

şu erkekler kadarigrenç yok dünyadadaaaaaaaaaaaaaaaaaa

güven olmazzzzzz

Sultan sen nevresimini netten mi almıştın,ben hiç bu markayı görmemiştim de,güzelmiş ama ürünleri.

bu arada aramıza yeni smileyler katıldı kızlar
eyvahedigeldismile boshayallersmile bilmiyorumkismile bayanssulusmile alsanaalsanasmileaklinialirimsmile

Urla evet canım ,öyle ağlayarak uyumasına kimsenin içi dayanmaz,ama ben hiç ağlatmıyorum,yatağına bıraktığımda ağlamaya başlarsa alıyorum kucağıma,biraz sakinleştirip yine koyuyorum,daha doğrusu en başlarda yapıyordum böyle,ama gerek olmuyor artık,çünkü ne zman uykusu geldiğini anlıyorum ,ya da neden ağlıyor olduğunu.

Sultan sen nevresimini netten mi almıştın,ben hiç bu markayı görmemiştim de,güzelmiş ama ürünleri.
hayır ben çarşıdan aldım bu marka süper yumuşacık nevresimleri
reklamları falanda baya döndü ama ..
renkleri falan çok canlı
bazı nevresim takımları küçük oluyor bu öle değil yataktan sarkıyo kocemeeeeeeenn:))

bende görüyorum kendimi bazen Allah korusun eğer öle bişey olursa sana kendimi şom ağızlı ilan ederim DD

Tuğba ,pardon sen benim beğendiğimi seçeneklere koymamışsın bile)
Ben sitesinden bakmıştım.

merak ettim senin beğendiğini

sultan sene arnavautsun eşin arnavut

beım eşim arnavutt?

aman arnavut kültürü cok farklı bee

heh bende kocameen istiyorum bizim yatak çok kocaman 3 kişi sığar :) normal yorganlarım düdük gibi kalıyo annem diktirmiş kocaman yorgan bende ona alıyorum yarın getiricek.

yarın annem geliyo yaaa hihoyyyt

Sultan ın verdiği siteden bunu beğendim bir de.
..

Son düzenleme:
sen gürcü değilmisin sultan baba baskındır gürcüsün gürcüü :) bi kafkas asaleti var zati :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…