fark etmedim kız:))Sultan senin verdiğin linkte Aşkı Memnu nevresim takımları da var gördün mü hihiihii
bu kerem ler hep aynı heralde:)sagol denizcim.
miraya gerçekten masallah.keremde 2.ayından 6.ayına kadar öyle uyuyodu.ama artık çok zor uyutmak.bin bir şey deniyorum onu uyutmak için.
evet bende öyle istiyorum sultan ütü gerektirmesin
pamuk saten istiyorum hepside birbirinden güzel ya
kırmızıyı da çok sevdiğim çok mu belli olmuş
perdelerim yatak örtüm siyah kırmızı
Ben La Scala Mürdüm ü beğendim
Mürdüm benim rengim....
Eva Saten Delux Nevresim Takımı
Sakura Saten Delux Nevresim Takımı
ben bu ikisini beğendim tuğba ne iş kırmızı ve siyah tonlar ağırlıkta ecrine kardeş mi düşünüyoruz ehehehohaoldumsmile
yurt dışında arkadaşım varBen Miray ı yatağında uyumaya bırakıyordum ya,annem de ayağında sallayıp uyutuyordu.Dün bir arkadaşıyla konuşmuşlar,onun Alman bir arkadaşı varmış Bursa da yaşayan,onlar bebekleri hiç sallayıp da uyutmuyor,yatağında kendi uyuormuş diye,bugün annem de bunu denemiş,ve gündüz 2 uykusunu da bu şekilde uyutmuş.
valla pes diyorum bendeeeeeeeeeehaa ne yaazacaktım diyorum yaa
melek ege nasıl dayanıyo o kadar saat 7 den 5 e ,ela uyumaz fazla ama sık sık az az uyuyo o kadar saat çok tan bayılır dursa
canım evet antibiyotik kullanılmaz diye biliyorum bnedekadir tuğcuyu okuyorum deminden beri çok moralim bozuldu.ne yapmalıyım şimdi ben ya.bronşitte antibiyotik kullanılmaz diyo.bizim doktor hemen antibiyotik kullanamlıyız dedi.
hayır ben çarşıdan aldım bu marka süper yumuşacık nevresimleriSultan sen nevresimini netten mi almıştın,ben hiç bu markayı görmemiştim de,güzelmiş ama ürünleri.
bende görüyorum kendimi bazen Allah korusun eğer öle bişey olursa sana kendimi şom ağızlı ilan ederimayy zaten burnuma tuhaf tuhaf kokular geliyo geçen ecrinin yıkanmuş çamaşırlarını bidaha yıkadım tuhaf kokuyo diye dışarı asmıştım yılbaşında hava güzeldi ya ama kötü kokmuşlar gibiydi eşim kokmuyo diyor ama rahat edemedim kasıklarda batmalar oluyo falan annemde bugün demrzmi rüyamda hamileydin diye oyy kabustur o dedim
Tuğba ,pardon sen benim beğendiğimi seçeneklere koymamışsın bile)
Ben sitesinden bakmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?