2009 Nisan Anneleri

Hmmm demek Gürcüler asil oluyor,ben de diyordum bendeki bu asalet nerden geliyor hahahahahhaaaa

ahaa bi soydaşım daha :) ben çok ilgiliyim gürcü dansları ve kültürüyle.gürcücede bilirim

bi tanıdık var boşnakkkkkkkkk

boşnaklar asilllermiş öle kendini begene kendini anlatan met eden insanlara gıcık oluyorum

yok biz boşnaklar ............ sülalle şöle asiliz şöyle bilmmem neyiz

gülüyorum sadeceeeeeee

bırak seni sen degil seni insanlar met etttsin..........

Sultan ben Days in Colors u biliyorum da,seninkinin o olduğunu başta anlamamıştım ondan,modelini marka sanmıştım.

Ben Sarev de kullanıyorum,o da büyük ölçüleri,Taç ,Days in Colors gibi.

eskişehirli birindne tavsiye.sarevin kumaşları berbat hiç tavsiye etmem
biz burda kervan mağazalarının bayliğini yapıyoruz.kesinklikle nevresimini tavsiye ederim.birsürü yerdede mağazası var istanbulda.
çokta eski bi amrkayı devam ettiririyor linda markasını bilirsiniz belki.yıknaınca ne çekiyor ne de rengi soluyor.ölçüleride çok büyük.yinede sen bilirsin

sen gürcü değilmisin sultan baba baskındır gürcüsün gürcüü :) bi kafkas asaleti var zati :)
ehehe evet evet oralıyım ihihi

heh bunu beğendim işte çok güzelmiş insanın hepsini alası geliyor

Hmmm demek Gürcüler asil oluyor,ben de diyordum bendeki bu asalet nerden geliyor hahahahahhaaaa
sende mi muhahahaD

kocam görse hemen alırdı uyumadan önce yatakta muhabbeti çok severim eşimde hiç sevmez

Ürün Detayı
kocişde bunu beğendi sipariş ediyorum
eee aklın yolu birdir
Sultan ben Days in Colors u biliyorum da,seninkinin o olduğunu başta anlamamıştım ondan,modelini marka sanmıştım.

Ben Sarev de kullanıyorum,o da büyük ölçüleri,Taç ,Days in Colors gibi.

sarev i duymamıştım linda yıda

keremin mama biberonu sıfırdı ucu chicconun
4+ biberon ucu aldım biberon memesi kısa geldi çocuğa çekemedi
sıfır ucunsa uzun zaten burda bi tezat var 4+ ayın ucu uzun olması gerekir halbuki neyse
bende bu sufur ucu açtım kendi imkanlarımla :)
baya açmışım çocuk neye uğradığını şaşırıyor içerken:)

Sarev Sarar ın bir markasıymış,ben de bir kez aldım,kullanıyorum,hiç solma çekme yaşamadım..

Sultan Miray biberon almıyor ya,ben de bir gün denedim içecek mi diye,içmeyince o anda çatalı batırıverdim bir hırsla,deldim,ama onu da içmemişti.
Neyse ki artık suyu içiyor biberondan ya da suluktan.

Tuğba sen emziriyorsun dimi hala?Bunun yanında devam sütü kullanıyor musun?

şu aldatılma olayı yalan haber çıktı.deminden beri takip ediyorum o linkide.oluyomu burda böyle şeyler.bu kadarıda uydurulurmu ya

kullanıyorum mecburen elifcim çünkü çok azaldı sütüm asla yetmez benim tontişe öğün aralarında emiyor 2 3 kere

şu aldatılma olayı yalan haber çıktı.deminden beri takip ediyorum o linkide.oluyomu burda böyle şeyler.bu kadarıda uydurulurmu ya

hadi ya neleri var bi bilsen..
kızlar bilir böyle olayları burda çok gördüm buraya girip bir sürü hikaye anlatıp sonrada yok olurlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…