yetiyordur herhalde o zaman elif ecrin emiyor 2 3 dakika yutkunmasından anlıyorum iyi süt geldiğini sonra 10 kere çekse 1 kere yutkunmaya başlayınca uykusu dağılıyo ve cırlıyo valla apt uyanıyordur :)
hortlasın kim hortlayacaksa ne hikmettir bahsedilince gelip sonra yok olmak.
iyi geceler canlarım benimde yarın anam gelecek ev dandini erken kalkıp toplamalıyım (sanki 8.5 aydır geç kalktımda) güzel rüyalar olsun bebişlerede sizede
elifçim öle demek istemedim ben samimiyetine güvenerek öle yazdım hani ben kız yemiyorya hiççç normal olarak kilosunuda etkiliyor maş mirayın kilosu iyi bizimkileri bizi düşünün diye yazdım yanlış anlaşılmak istememmmmakannehir
birde ben neden kendimi burda hala yabancı gibi hissediyorum yanlış anlaşılıyorummmmirmirmirmir
elifçim öle demek istemedim ben samimiyetine güvenerek öle yazdım hani ben kız yemiyorya hiççç normal olarak kilosunuda etkiliyor maş mirayın kilosu iyi bizimkileri bizi düşünün diye yazdım yanlış anlaşılmak istememmmmakannehir
birde ben neden kendimi burda hala yabancı gibi hissediyorum yanlış anlaşılıyorummmmirmirmirmir
kızlar uzun zamandır giremiyorum. bi selam ve haber vereyim dedim bu saatte.
iş bankasına görüşmeye gitmiştim ya. olumlu sonuçlanmış. 31 aralık akşamı evrakhazırlama aşaması için p.tesi gelin diye aradılar. hala kararsızım ama gittim. bugün de onunla uğraştım. sabah 8 de çıktım evden akşama kadar koşturdum. yarın öbür günde aynı olucak. seleni annemde bırakıyorum 2 gündür
hayırlısı olsun diyorum hala ama değecekmi selenden ayrılmaya hala bilmiyoru.
sizlerden ne haber. hasta bebişler iyileşmiştir inşallah. şimdilik hoşçakalın. yakın zamnda dönerim inşallah aranıza.)