2009 Nisan Anneleri

günaydın arkadaşlarr.
sultan canım geçmiş olsun.ben de 2 gündür çekiyorum başağrısı.ama benim ki gripten.senin neyin var?

yeliiiz canım yabancı falan hissetme.bizler hepimiz dostuz birbirimize herşeyi söyleyebilelim uygun bi dille ama kırılmayalım.

günaydınn
kendimi iyi hissetmiyorum başım ağrıyor inaşllah hasta olmaam offf

selammmmmmm şekerler....
nasılsınız bakalım..
biz iyiyiz işte iş güç gene geldik..
bir geçmişe bakayım

Günaydın arkadaşlar.... başı ağrıyanlara geçmiş olsun...... AliyeCim işin hayırlı olsun napalım çocuklarımızın geleceği için çalışmamız gerek bende şubat da işbaşı yapıcam deneyecem ikisi bir arada yürürse devam yapamazsamda işten ayrılıcam sende dert etme zamana bırak denemek lazım yarın öbürgün çalışsaydım keşke dememek için.

günaydın arkadaşlarr.
sultan canım geçmiş olsun.ben de 2 gündür çekiyorum başağrısı.ama benim ki gripten.senin neyin var?

geç yattım ondandır heralde
Allah kısmet ederse cumartesi kerem i anneme bırakıcam
pazar alcam tabi bi aksilik çıkmazsa cumartesi geç saatlere kadar oturmak sonrada öğleye kadar uyumak istiyoruuum:tomato:

günaydin arkadaslar..
andaltma yalanmıymışş..
e neden böyle bişi yapma gereği duymuş ki

ben kendi adıma iş dönüşü kızımı da çok özlediğim için çok sabırlı bir şekilde güzel güzel ilgileniyorum. tüm gün evde olduğumda akşama doğru artık sabrım kalmıyor ve geriliyordum. çalışmanın bu yönü güzel. ama işte çok yorulursanız belki o sabrı gösteremeyebilirsiniz.

yalan oldup olmadığı belli değil esen konuyu açan bayan siteye gidrdiği halde konusuna cevap yazmamış herkes araştırmaya koyuldu iş çığrından çıktı konu kapatıldı

aay kadın ağustosta doğum yaptım falan yazmış bi yerlerde,hani yeni doğuracaktı aman neyse :))
ama etiketleri silmişler okuyamadım (

gerçektende çocukla çalışmak çok zor.akşam yorgun argın eve gelmek o yorgunluğa rağmen ev işi çocuk bakımı insanı çok zorlar.ama bazen insan istemese de bazı şayleri yapmak zorunda kalıyor.ben de çalışmayı hiç istemiyorum ama kızımı özel okula göndermek istiyorum bunun için de çalışmak zorundayım.

kızlar kış ne kadar zormuş di mi çocukla?artık yaz gelsin doya doya gezelim çocuklar da hasta olmasın.

ben kendi adıma özel okula göndermek hiç istemiyorum. iyi bir mahalle de oturup o mahalledeki ilk okula yollamayı düşünüyorum. ilerde fikrim değişir mi bilmem.

canım bilmiyorum herkesin kendi düşüncesi ama bir öğretmen olarak çocuğumu özelde okutmaya karar verdim.kalabalık sınıflar ilgisiz öğretmenler materyal döküman eksikliği sosyal aktivitelerin nerdeyse hiç olmaması gözümü korkutuyo.

9 kişiyiz ama kimse bişey yazmıyo
eşim evde gülfemle ilgileniyo birazdan çıkacak ben de fırsatı değerlendiriyorum ama kimse bişey yazmıyo.bilmiyorumkismile

sen öğretmen olduğun için daha iyi biliyor olabilirsin bakalım o günler bir gelsin
artık diş çıkarmayanlar listesinde biz yokuz oley
ama yine huzursuzluk başladı sanırım üst dişlerimiz geliyor. hiç bitmiyor dertleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…