2009 Nisan Anneleri

bugün herkesde baş ağrısı var sanırım.
lodosda baş ağrısı yapar ama..

aliyecim çok sevindim işin olmasına.çalış bence.

demek yalanmış ha hikaye vayyy anasını..

biz gaziosmanpaşadayız.ama yaza taşıncaz inşallah.memnun değiliz.benim okula yakın olsun diye taşındık bi de ev aldık.ama çok pişman olduk.

bende dün geç yattım.film izledim.erkekler ne söyler kadınlar ne anlar...sanırım buydu adı..fena değildi.

gunaydınlar anca geldım gecmişi oku maşallah amama kaynatmışınız
konunun yalan olmasına sevındım çünkü insan böyle bişi yaşamak istemez ya
dişsiz bizde varız guler
selen akşam kudurdu her yarım saatte kalktı en sonunda fitil verdım belkı ağrısı vardır dıe gene kalktı gene kalktı huysuz
aliyecim işinin olmasına sevindim inşallah pişman olmassın canım

seher sizi yazdım zaten.biz de aynıyız artık değişecek diye beklemiyorum uyku konusunda şanssız olanlardanız işte.

valla kendı uyuyo gulercim beni uyutmuyo benım kız öyle ağlıyo ama gözler açık değil dişlerine jel surunce 2 saat kadar uyuyo sessız ama sonra gene başlıyo dönüyo uyansa bıle ışık açık olmadına sağında soluna döndürünce uyuyo gene gece kızdım koydum babasının yanına gıttım salona fosur fosur uyumuş zilli ya yatakmı dar gelıyo nerde yatmak istiyo anlamadım oyun parkını dört dönuo kesmıyo bızım yatakta dana gıbı uyuyo

aynen seher benimkide dönerken sığmıyo resmen yatağa uyku sersemi kafasını ayağını falan vuruyo bi de tam uyanıyo..ama deliksiz uyusalar ööle deli gibi dönmezler ,uyumaya niyetleri yok da ondan :))

arkadaşımla konuştum onun bebeğide uyumuyomuş ne gece ne gündüz en fazla 1 saat uyuyomuşneyse kansız çıkmmış çocuk kan ilaçlarını içince 4 gündür gece gündüz uyuyomuş şimdi ..

günaydıııııııııııııııınnnnnnnnnnnn
kociş gittiiiii ühühühü
kaldık yine biz bize
annemlere taşınıcam :)

yazıyı bende okudum ah ben orda olucaktımki
illet olsun die o adama içirip içirip
taksimin ortasında şeyinden asıcaktım
anne olmadan anlayamıyo işte
yazık kadına yaa hemde akrabasıyla
çok kötü oldum inş. kendine bişy yapmaz

herkese merhaba.ben de okuldayım.şimdi boş dersim var.hemen bi göz attım geçmişe.benim kızımda çok geç uyuyo.saat 2 de uyuyor ve ben sabah 7 de evden çıkıyorum.her gün uykusuzluk çok zor.sabırsızlıkla sömester ı bekliyorum.çalışmayanlar bebeklerinizle zamanın keyfini çıkarın.hep kızımla olmak istiyorum

akşam çok kaynatmışsınız nevresimler havada uçuşmuş:)) bende 2 gibi yazacaktım ama sinirimden kapattım bilgisayarı.....benim kız 2.30 da hala tahta yapbozunu ısırmakla meşguldü...sinirimden ağladım....nasıl dayanıyorlar bilmiyorum....

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hava sogukkk

yarın anneme gidecegım ordan bi arkadaşım dogum yaptı ona gecıcemm

kızlar mahallemıze 2. yeni bebek geldiii

bugun bi ara gidicezzzz komşularlaaa

geç yattım ondandır heralde
Allah kısmet ederse cumartesi kerem i anneme bırakıcam
pazar alcam tabi bi aksilik çıkmazsa cumartesi geç saatlere kadar oturmak sonrada öğleye kadar uyumak istiyoruuum:tomato:
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ama ben bırakamam kerem emıyormu? canım

of ya bende egeyı bıraksam sadece 1 günnnnnn ne güzel olurrr

aman o hikeyenın yalan olmasına sevındım igrençlik abidesi çünküü...

aynen seher benimkide dönerken sığmıyo resmen yatağa uyku sersemi kafasını ayağını falan vuruyo bi de tam uyanıyo..ama deliksiz uyusalar ööle deli gibi dönmezler ,uyumaya niyetleri yok da ondan :))
ege gecelerı yüz üstü yatıyorr beşiginin biucundan i ucuna gidiyor o halde sürünüyorrr

cok zor yaaa

gülşen gündüzleri uyuyormuşmu?*

cadı .......................idil

herkese merhaba ya bugün herkesin başı ağrıyor benimki uykusuzluktan kayra bey gece 2.30 da uyudu bende 3 gibi zorla uyudum sabah 7.30 gibi uyandık çok başım ağrıyor
seher canım kayra da yanıma alırsam bizim yatakta uyumayı seviyor büyükler anne kokusundan diyorlar ama ben alışmasını istemediğimden pek yatırmıyorum özellikle gece cesaret edemiyorum

urla, bigudi54, demirim, EDAAAA, eftelyasu, Esennn+, sevdaazra, yaSelin

cok zor yaaa

gülşen gündüzleri uyuyormuşmu?*

cadı .......................idil

gündüzleri her bebek kadar uyuyor...bir kere 1.5 saatlik uykusu var..birde yarım saatlik tek uykusu...neye yeterki melek toplasan hepsini 7-8 saat yapıyor....sanki 20 yaşında genç kız...hayır o 2 de yattığı gece uykusuda kesintisiz değil sakın yanlış anlaşılmasınsositososito.....

aaaa yalanmıymış bizde salak gibi inandk

sultan bebişi anneye nie bırakuıosun hayrolaaa
sordum ama ayıp olmadı dimi hihihi

selam kıslar dün kızımı doktora götürdük akşam bu çevredeki hiçbi özel hastanede nöbetçi çcocuk doktoru yok devlet hastanesi gittik onlarda ilgilenmedi.yavrumun burnu tıkalıydı ağızdan nefes almakdan dudakları rujlu gibi olmuşdu.doktordan geldik üstümdeki kabanı görünce bana bay bay yapıo halsiz bakışlarıyla eliyle bi görmeniz lazım gece 2 ydi kaynanamda bırakmak zorunda kaldık çünkü soğukdu sabahda yine bırakacağımız için.ama çok moralim bozuk yavrum benden ayrı uyuyunca.

ben de bilmiyorum.geçen gece ben de oturdum ağladım.ben ağlıyorum o karanlıkta yüzüme bakıp öpücük atıyo.insana doya doya sinir olma hakkı da tanımıyo bu veletler ya.delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…