- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
yalan oldup olmadığı belli değil esen konuyu açan bayan siteye gidrdiği halde konusuna cevap yazmamış herkes araştırmaya koyuldu iş çığrından çıktı konu kapatıldı
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeegeç yattım ondandır heralde
Allah kısmet ederse cumartesi kerem i anneme bırakıcam
pazar alcam tabi bi aksilik çıkmazsa cumartesi geç saatlere kadar oturmak sonrada öğleye kadar uyumak istiyoruuum:tomato:
ege gecelerı yüz üstü yatıyorr beşiginin biucundan i ucuna gidiyor o halde sürünüyorrraynen seher benimkide dönerken sığmıyo resmen yatağa uyku sersemi kafasını ayağını falan vuruyo bi de tam uyanıyo..ama deliksiz uyusalar ööle deli gibi dönmezler ,uyumaya niyetleri yok da ondan :))
cok zor yaaaakşam çok kaynatmışsınız nevresimler havada uçuşmuş:)) bende 2 gibi yazacaktım ama sinirimden kapattım bilgisayarı.....benim kız 2.30 da hala tahta yapbozunu ısırmakla meşguldü...sinirimden ağladım....nasıl dayanıyorlar bilmiyorum....
valla kendı uyuyo gulercim beni uyutmuyo benım kız öyle ağlıyo ama gözler açık değil dişlerine jel surunce 2 saat kadar uyuyo sessız ama sonra gene başlıyo dönüyo uyansa bıle ışık açık olmadına sağında soluna döndürünce uyuyo gene gece kızdım koydum babasının yanına gıttım salona fosur fosur uyumuş zilli ya yatakmı dar gelıyo nerde yatmak istiyo anlamadım oyun parkını dört dönuo kesmıyo bızım yatakta dana gıbı uyuyo
cok zor yaaa
gülşen gündüzleri uyuyormuşmu?*
cadı .......................idil
akşam çok kaynatmışsınız nevresimler havada uçuşmuş:)) bende 2 gibi yazacaktım ama sinirimden kapattım bilgisayarı.....benim kız 2.30 da hala tahta yapbozunu ısırmakla meşguldü...sinirimden ağladım....nasıl dayanıyorlar bilmiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?