2009 Nisan Anneleri

sevda üzülme canım ya.bi gece ayrılıktan bişey olmaz.hem onun iyliği için.inşallah basit bi üşütmedir.

gülfem tamamen çekmece manyağı oldu çıktı.elinin ulaştığı ne kadar çekmece varsa hepsinin içini boşaltıyo.akşama kadar ben çekmece yerleştiriyorum o boşaltıyo.afedersiniz bizim iççamaşırları falan yerlerde giymeden kirleniyolar.

geçen gün görümcem de altını değiştiriyorum yaseminin, eliyle çekmeceye uzandı çekti sonra diğer eliyle itince hafif eli sıkıştı ağlar gibi yaptı. ben çekince elini bir daha aynı şeyi yaptı yine eli sıkıştı yine mızmızlandı ağladı ama hala elini uzatıp çekmeye çalışıyor çekmeceyi. akıllanmak da yok. Allah akıl fikir versin

bebeği yemezler ben iki gündür kayısıyı haşlıyorum kayısıyı iyice eziyorum içine bademde koyuyorum valla afiyetle yiyor ama tabi bir kayısı anca yiyor tavsiye ediyorum denemeyenler bir denesin arada da kahvaltılığını yediriyorum tabi anlayınca bir ton bağırıyor o ayrı ama sonuçta kayısı yiyicem diye gene açıyor ağzını ....

valla bende yanımda uyutmak ıstemediğim için tüm gece çilesine hatta hafta boyu dayanıyorum ama resmen pil bitince bırakıyyorum babasının yanına gık demeden uyuyo ıkısı bende salona kaçıyorum her gece aynı terhane resmen acaba buyuk yatak mı alsamda yatırsam dıye duşunmeye başladım
gülşencim seni çok iyi anlıyorum idil konusunda allah yardımcın olsun ya çok zor akşam ınanın ağrısı sızısı vardır belkı dedım fitil koydum uyur dıye yok o bıle kesmedı demekki ağrısı yokmuş
tuğbacım nevresım guzelmiş bu arada güle güle kullan
sabah yazamadım hemen bı nakıp çıktım kaynanamı doktora götürdüm getirdim

valla sultancım ben bırakma işi için 14 şubatıı beklıyorum eşimle söyle baş başa bı gece geçirelim diye anneme dedım oda tamam dedi bakalım

ben de bilmiyorum.geçen gece ben de oturdum ağladım.ben ağlıyorum o karanlıkta yüzüme bakıp öpücük atıyo.insana doya doya sinir olma hakkı da tanımıyo bu veletler ya.delikafadulden
evet ya gecengünded ben agladım eşim aldı artıkkk feryat ettım bana bi tuvalete gıtmek bile yasak diyee pazar günü hep benı ıstıyor ana kuzuları ınsan kızamıyorda ben aglıyorum o basının kucagında bana gülüyor baba ogul güldülerr

gecçmiş olsun dudaklarımı morardı rujlu gibi deyinceee

zzzillii yaaaaaaaaaaa

ya bende istıyorum şöyle kocişle zaman gecıreyım öglene kadar uyayaım ama emdigi için olmuyorrrrrrr

bi cıkar yolu olsa hemen bırakcammm

merhaba herkese öncelikle sizleri takip ediyorum ve arkadaşlığınıza gerçekten hayranım.ara sırada yazıyorum.benim size danışmak istediğim bi konu var. oğlum reflü yani günde en az 3 kez kusar ve çok zayıf .artık bende çoğunuz gibi süzgeçten geçirmeden yemeklerden vermek istiyorum ama azıcık bi pütürlük gelse öğürüyor.çorbaların içine ekmek ufalıyorum onu bile istemiyor.nasıl alıştırabilirim öneriniz var mı?

valla bızımkıde öğüürüyodu hatta kusuyodum canım ama annem sağolsun koparıp ucndan her seyın vere vere az az alıştırdı şimdi yıyo

1 saattir gülfemi uyutmaya çalışıyorum sonra aklıma geldi jel sürdüm dişlerine ve 5 dk da gitti maşallah.aman çıksın artık şu dişler bana fenalık geldi ya.

1 saattir gülfemi uyutmaya çalışıyorum sonra aklıma geldi jel sürdüm dişlerine ve 5 dk da gitti maşallah.aman çıksın artık şu dişler bana fenalık geldi ya.

banada geldiiii hemde nasıl yoruldum bir tekdişlerimi emekliyoruz da ayrılamıyorum peşinden :))))

geçmiş olsun canım. orda kalın siz de.. yanlız bırakmak istemiyorsan diye diyorum..

Son düzenleme:
:))..canım biz bu soruna şöyle bir çözüm bulduk:)..çekmecelerin kulplarını çkartıyoruz:)onun yetişebildiklerinin sadece..onun dışında giyim odasına gözetimsiz sokmuyoruz..orası ona yasak:)

canım gerçi sen biliyorsundur ama ben yine de söylemek istiyorum..badem muhakkak ve muhakkak kavrulmuş olmalı..diğeri yasak çünkü:)

çok geçmiş olsun canım..bir an önce düzelir inş. küçük azra...

canım bence bebişler bizle uyumak istedikleri için kendi yataklarına sığamıyorlar..bizimle yattığında ondan mutlusu yok..gece boyu uyanmaz nisoşum..ama kendi yatağına yatırdığım zaman 3 kere kalkıyo..sabaha karşı ara sıra unutuyorum onu yerine koymayı sabah 7-7,30 gibi uyandırıyo beni:)..ama yerine alışmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…