evet ya gecengünded ben agladım eşim aldı artıkkk feryat ettım bana bi tuvalete gıtmek bile yasak diyee pazar günü hep benı ıstıyor ana kuzuları ınsan kızamıyorda ben aglıyorum o basının kucagında bana gülüyor baba ogul güldülerrben de bilmiyorum.geçen gece ben de oturdum ağladım.ben ağlıyorum o karanlıkta yüzüme bakıp öpücük atıyo.insana doya doya sinir olma hakkı da tanımıyo bu veletler ya.delikafadulden
gecçmiş olsun dudaklarımı morardı rujlu gibi deyinceeeselam kıslar dün kızımı doktora götürdük akşam bu çevredeki hiçbi özel hastanede nöbetçi çcocuk doktoru yok devlet hastanesi gittik onlarda ilgilenmedi.yavrumun burnu tıkalıydı ağızdan nefes almakdan dudakları rujlu gibi olmuşdu.doktordan geldik üstümdeki kabanı görünce bana bay bay yapıo halsiz bakışlarıyla eliyle bi görmeniz lazım gece 2 ydi kaynanamda bırakmak zorunda kaldık çünkü soğukdu sabahda yine bırakacağımız için.ama çok moralim bozuk yavrum benden ayrı uyuyunca.
zzzillii yaaaaaaaaaaagündüzleri her bebek kadar uyuyor...bir kere 1.5 saatlik uykusu var..birde yarım saatlik tek uykusu...neye yeterki melek toplasan hepsini 7-8 saat yapıyor....sanki 20 yaşında genç kız...hayır o 2 de yattığı gece uykusuda kesintisiz değil sakın yanlış anlaşılmasınsositososito.....
merhaba herkese öncelikle sizleri takip ediyorum ve arkadaşlığınıza gerçekten hayranım.ara sırada yazıyorum.benim size danışmak istediğim bi konu var. oğlum reflü yani günde en az 3 kez kusar ve çok zayıf .artık bende çoğunuz gibi süzgeçten geçirmeden yemeklerden vermek istiyorum ama azıcık bi pütürlük gelse öğürüyor.çorbaların içine ekmek ufalıyorum onu bile istemiyor.nasıl alıştırabilirim öneriniz var mı?
1 saattir gülfemi uyutmaya çalışıyorum sonra aklıma geldi jel sürdüm dişlerine ve 5 dk da gitti maşallah.aman çıksın artık şu dişler bana fenalık geldi ya.
selam kıslar dün kızımı doktora götürdük akşam bu çevredeki hiçbi özel hastanede nöbetçi çcocuk doktoru yok devlet hastanesi gittik onlarda ilgilenmedi.yavrumun burnu tıkalıydı ağızdan nefes almakdan dudakları rujlu gibi olmuşdu.doktordan geldik üstümdeki kabanı görünce bana bay bay yapıo halsiz bakışlarıyla eliyle bi görmeniz lazım gece 2 ydi kaynanamda bırakmak zorunda kaldık çünkü soğukdu sabahda yine bırakacağımız için.ama çok moralim bozuk yavrum benden ayrı uyuyunca.
:))..canım biz bu soruna şöyle bir çözüm bulduk:)..çekmecelerin kulplarını çkartıyoruz:)onun yetişebildiklerinin sadece..onun dışında giyim odasına gözetimsiz sokmuyoruz..orası ona yasak:)gülfem tamamen çekmece manyağı oldu çıktı.elinin ulaştığı ne kadar çekmece varsa hepsinin içini boşaltıyo.akşama kadar ben çekmece yerleştiriyorum o boşaltıyo.afedersiniz bizim iççamaşırları falan yerlerde giymeden kirleniyolar.
canım gerçi sen biliyorsundur ama ben yine de söylemek istiyorum..badem muhakkak ve muhakkak kavrulmuş olmalı..diğeri yasak çünkü:)bebeği yemezler ben iki gündür kayısıyı haşlıyorum kayısıyı iyice eziyorum içine bademde koyuyorum valla afiyetle yiyor ama tabi bir kayısı anca yiyor tavsiye ediyorum denemeyenler bir denesin arada da kahvaltılığını yediriyorum tabi anlayınca bir ton bağırıyor o ayrı ama sonuçta kayısı yiyicem diye gene açıyor ağzını ....
çok geçmiş olsun canım..bir an önce düzelir inş. küçük azra...selam kıslar dün kızımı doktora götürdük akşam bu çevredeki hiçbi özel hastanede nöbetçi çcocuk doktoru yok devlet hastanesi gittik onlarda ilgilenmedi.yavrumun burnu tıkalıydı ağızdan nefes almakdan dudakları rujlu gibi olmuşdu.doktordan geldik üstümdeki kabanı görünce bana bay bay yapıo halsiz bakışlarıyla eliyle bi görmeniz lazım gece 2 ydi kaynanamda bırakmak zorunda kaldık çünkü soğukdu sabahda yine bırakacağımız için.ama çok moralim bozuk yavrum benden ayrı uyuyunca.
canım bence bebişler bizle uyumak istedikleri için kendi yataklarına sığamıyorlar..bizimle yattığında ondan mutlusu yok..gece boyu uyanmaz nisoşum..ama kendi yatağına yatırdığım zaman 3 kere kalkıyo..sabaha karşı ara sıra unutuyorum onu yerine koymayı sabah 7-7,30 gibi uyandırıyo beni:)..ama yerine alışmalıvalla kendı uyuyo gulercim beni uyutmuyo benım kız öyle ağlıyo ama gözler açık değil dişlerine jel surunce 2 saat kadar uyuyo sessız ama sonra gene başlıyo dönüyo uyansa bıle ışık açık olmadına sağında soluna döndürünce uyuyo gene gece kızdım koydum babasının yanına gıttım salona fosur fosur uyumuş zilli ya yatakmı dar gelıyo nerde yatmak istiyo anlamadım oyun parkını dört dönuo kesmıyo bızım yatakta dana gıbı uyuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?