2009 Nisan Anneleri

cnm mrh nasılsın sana dr un numarasını yazdım gördün dimi nerde olduğunuda

canım gerçi sen biliyorsundur ama ben yine de söylemek istiyorum..badem muhakkak ve muhakkak kavrulmuş olmalı..diğeri yasak çünkü:)
aa cnm yooo bilmiyordum bize dr bademle başla sonra ceviz ver rondodan geçirip kavrulmuş filan demedi bu aldıklarımız kavrulmuş değilmidir ki ?? cahilim kusura bakma :kedi:

cnm mrh nasılsın sana dr un numarasını yazdım gördün dimi nerde olduğunuda

canım yazdım sana gerçi ama geçmişi görmedin herhalde daha.
avcılar bana çok uzak. ben anadolu yakasındayım. bursaya gelsem daha mantıklı :) zaten ayda bir geliyorum demiştim

normal canım
38 ı gecmediği sürece sorun olmaz dıye bılıyoruum ben

ya bende istıyorum şöyle kocişle zaman gecıreyım öglene kadar uyayaım ama emdigi için olmuyorrrrrrr

bi cıkar yolu olsa hemen bırakcammm

melekcim sen bide EVliliğin tadına doyamadan bebek sahibi oldun senin için dahada zordur.

Son düzenleme:
çok normal....makattan normal ateş 37.5 zaten....hatta geceleri 38 bile görürsün...aynı derece ile kolaltını ölçsen 36.9 görürsün....bende daima makattan ölçerim en güvenilir yöntemdir

bencede normal sultan kerem hasta mı niye ölçme gereği duydun....
Gülşen sen bilirsin şu badem olayına da bir el atsana kuruyemişçiden aldığımız bademi verebilirmiyim oğlişe pınar kavrulmuş olmalı dedi de ...

selamlar..annem geliyor yolda.temizlik yemek vs. derekn öldüm halen işlerin yarısı duruyo.annecim hep zor zamanlarımda imdada yetişir işleri yapar bu sefer onu kraliçeler gibi ağırlamak istiyorum.ama peşinizden 1 saniye ayrılmayan odadan çıktımmı feryadı basan uykusunu annesinin ayaklarında yada kucağında almak isteyen bi minik canavar varsa herşey çok zor :)

sultan ateşi normal aşkito keremito yakışıklısının.

oft ye tıkladım yazılanlara bakıyordum kadının birinin kocası kadın hamileyken yattığı hastaneden bi hemşire tavlamış falan ona dalmışım oku oku bi hal oldum.halimize bin şükür insanlar neler yaşıyo

arkadaşlar oğluma minadex başladım sabah aç karnına verdim ve sonra kahvaltısını verdim 1 saat sonra kustu ilacın etkisi geçmişmidir??

mamasına karıştırıp vermeyi dene.ben öyle yapıyorum.zaten ecrine şurup içirmek immkannsız

ilacında etkisi geçmiştir bidaha içirme zaten fecii kabız yapıyor o ilaç.bende ecrine kahvaltıdan önce verdiğim zaman kusardı mutlaka.kahvaltısına karıştırdıımdan beri kusmadı

ilacında etkisi geçmiştir bidaha içirme zaten fecii kabız yapıyor o ilaç.bende ecrine kahvaltıdan önce verdiğim zaman kusardı mutlaka.kahvaltısına karıştırdıımdan beri kusmadı

hımm bide öyle deniyim siz bi fayda gördünüz mü bu şuruptan canım iştah yada kilo için bu arada cevapladığın için teşekkür ederim

ecrin doğduğundan beri tombik kilodan yana bişey diyemem iştahıda diş çıkarırken kapanmıştı şimdi yine beni bile yicek vaziyette ama demir,d vitamini ve daha birçok vitamin içeriyor diye içiyorum ben.kabız olunca 1 2 gün ara veriyorum.normale dönüyor.

ben badem hiç vermedim ama ceviz fındık falan veriyorum badem hakkında hiç bilgim yok. 1 yaşına kadar verilmemesi gerektiğini ilk defa sizden duydum

makattan mı ÖlÇÜyosunuz ateŞı??
bız koltuk altından ÖlÇÜyoruz.

varsın tombiş olmasın annesi sağlıklı olsun da.ben nasıl zorlanıyorum kızım bana yapışık yaşıyor resmen kucağımda ev süpürüyorm bazen yemek yapıyorum ne bel kaldı ne kol ne yapalım sağlıkları yerinde olsun kimisi tombiş büyücek kimisi zayıf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…