2009 Nisan Anneleri

evet tuğbacım sana katılıyorum sağlığı yerındeyse gerısı hıç sorun değil bence bende sevan seas verıyorum muge vermış iştahını açmış demırın ama bızde bı etken olmadı hala aynı bende en azından vıtamın eksığı kalmasın dıye verıyorum hergun selen tadını sevıyo 1 kaşık verıyom gen azğzını açıyo zıllı kılo dert değil canı içinde olsun sağlığı yerınde olsun yeter

ben kulaktan ölçer almıştım.banada en doğru sonucun ordan çıkacağı söylenmişti.enteresaan

bız cevız verıyoruz badem vermedık hıÇ ama geÇen gÜn Çok azfındık verdım.
rondodan geÇırılmıŞ Şekılde sevdı.

bencede en garantı makattan kızlar kulak ölçerde ıyı ama bazn yanılta bılıyo

canım o şurup iştah açıcımı banada dr bekozyme verdi iştah açıcı olarak diğerlerini kullanmayalım kıllanma yapıo bebeklerde dedi ama bu şurubun hiç bir etkisi olmadı ecemın ıstahsızlıgı tamamen ıdrar yolu enfeksiyonundan kaynaklanıyomus

yawww siz annenize bebişleri akşam bıraktığınızda
yüzünüz kızarmıyomuuu
öhöm öhööömmm ben çok utanırımdaa
bide annemin evi önde bizimki arkada
hihihihihihihihihihihhihi

valla demırın iştahını açtı canım selenınkınde henuz bı elişme yok :)) ıdrar yolu enfeksıyonu yapar canım iştahsızlık ilaçlardan sonra düzelir inşallah ecem hanım da gerek kalmaz şuruba falan ben artık gunluk vıtamın ıhtıyacını alsın dıye verıcem iştahıda belkı ılerde açılır :)

bizim doktor en yanıltıcı kulaktan ölçmek demişti.koltuk altından ölçen digitallerden aldım ben.ama ecrin daha hiç ateşlenmedi

anladım canım onuda bi sorayım bakayım doktora tuğba aman maşallahhhhh ne güzel en korktuğum ateş benim ya

tabiki öyle önce sağlıklı olmaları gerek ama benim sıpa 7.200 kg ve çok çabuk hastalanıyo biraz güçlü olsun istiyorum.yoksa tombiş olmasını değil normal olsun kilosu yeter

chveneburi, bigudi54, burcu_arda, demirim, EDAAAA, eftelyasu, gulshenidil, huzur84, nesoc, poseidon80+, SEAASIA, sev_rey, ssengun+, tugbiş123, yaSelin

hay maşallaahhhh

kızlar bebişlerin 6 aydan sonra ayda bir kez hastalanmaları normalmiş hatta bağışıklı sistemi için iyiymiş. doktor söledi

Kızlar bende de alından ölçen dijital bir termometre var. Ölçüm yapmadığım zaman saati ve odanın sıcaklığını gösteriyor. Ateşin durumuna göre termometrede gülen insan falan gibi şekiller çıkıyor çok memnunum.

tabiki öyle önce sağlıklı olmaları gerek ama benim sıpa 7.200 kg ve çok çabuk hastalanıyo biraz güçlü olsun istiyorum.yoksa tombiş olmasını değil normal olsun kilosu yeter

oyy kıyamam hastalanmasın bebişler ya inşallah iştahı açılır bebişinin.ben ecrin kaç kilo oldu bilmiyorum valla en son 6. ayını doldurunca gittik.kilo hep aynı sanki ne aşırılaşıyor ne azalıyor gibi ama boyu çok uzadı gibime geliyo.pantolonlarından da belli zaten.ama merakıma yenik düşmicem mecbur kalmadıkça doktora gitmceem

demirim, burcu_arda, chveneburi, EDAAAA, eftelyasu, gulshenidil, poseidon80+, SEAASIA, sev_rey, ssengun, yaSelin
bunca kişi nerde yaaaaa

bende götürmedim 2 aydır tuğba mecbur kalmadıkçada götürmücem ortam kötü zaten hastaneye gidilmez bu zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…