2009 Nisan Anneleri

kızlar demir de selen de resimlerden gördüğüm kadarıyla çokda zayıf değiller.iştah problemi yüzündenmi içiriyorsunuz bir tek

e onlar zayıfsa benimki de zayıf o zaman bende vermiyorum şurup biz gidiyoruz valla dr a deli cesareti mi ne 2 ay sonra gelin dedi dr tahliller varmış sizler onlarıda mı yaptırmayacaksınız ??

yok tuğbacım iştah için değil sadece hem bağışıklık sistemı guçlensın dıye hem vıtmın eksıklığı kalmasın dıe doktoru multı tab vermıştı onu bıraktım buna başladım şimdi şimdi seloşun elıne 2 mandalın sıktım suyunu koydum bıberona verdım içiçekmi bakalım

9. ayda dimi tahliller.ben telefon edip sorucam mutlaka gerekli derse gideriz.

6. ayda ben hacca gidiyorum 1 ay snra gelin demişti ama ben götürmedim ecrini hacdan gelmiş adam neme lazım :)) belki gitsek tahlilleri sölerdi.ama ben telefonda sorarım

valla 8 aylık kontrlünde 8.400 dü
ondan sonrada herşeye ağzını kapatmaya başladı
ben o yüzden içiriyorum
geçen gün ben tarttım 9 kilo geldi
tabii ne kdr doğru bilemem

ben mecbur gidiyorum çünkü kayra zırt pırt hasta doktorumuzda diyor zayıf 9 kilo olması gerek diyo ama yapacak bişey yok genetik diyo istesende kilolu bi çocuk asla olmaz diyo.ben en azından bünyesi kuvvetlensin isyorum normal olsa biraz.

kızlar gülfeme tarhana içirmeyi denicem.sabah beri kahvaltı ve bi kere emdi.dua edin de yesin .

valla 8 aylık kontrlünde 8.400 dü
ondan sonrada herşeye ağzını kapatmaya başladı
ben o yüzden içiriyorum
geçen gün ben tarttım 9 kilo geldi
tabii ne kdr doğru bilemem

ecemle hemen hemn aynı kıloları ya aslında iştahı çok güzeldi ama şu aralar birşey istemıyo dr kılosu dogum kılosuna gore cok çok ii diyo ama bana çok zayıf geliyo

bize doktorumuz normal ölçünün şöyle hesaplandığını söyledi.bebek yaşına geldiğinde doğum kilosunun 3 katına ulaşmalıymış.
yine de zayıf şişman önemli değil bence de .sağlıkalrı yeirnde olsun

içti valla seloş mandalına suyunu sevdı :))
selende çok zayıf değil 8.500 kılo ben herhalde tombiş bebeklerı sevdığıme mıdır nedır :))) zayıf gelıyo

ben bu ay götürücem tahlıllerı olucak doktoru getır dedı ama şu ana kadar telde konuştuğumuz için bı sorun olmadığı surece getırme dıyo

bizim de 7, aylık ken 8.500 du normal dedi bence fazla yüklenmemek lazım neme lazım büyüyünce obez olurlar filan bir dahaki kontrolümüz 9 ay bakalım ne kadar olmuşuz bizde az yiyorduk bugün nasıl olduysa şu havuçlu çorbadan yaptım içine irmikte koydum ilk defa bu kadar yediğini gördüm inş.iştahı açılmıştır....
Demir in enfeksiyondan kesin enfeksiyon tamamen geçince iştahı açılacaktır bence yani...

canım kan tahlılı ıdrar tahlılı falan yaptırıyo doktor kontrol amaçlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…