ecem kaç kilo doğduki tuğbaa
demir 2.790
bizim de 7, aylık ken 8.500 du normal dedi bence fazla yüklenmemek lazım neme lazım büyüyünce obez olurlar filan bir dahaki kontrolümüz 9 ay bakalım ne kadar olmuşuz bizde az yiyorduk bugün nasıl olduysa şu havuçlu çorbadan yaptım içine irmikte koydum ilk defa bu kadar yediğini gördüm inş.iştahı açılmıştır....
Demir in enfeksiyondan kesin enfeksiyon tamamen geçince iştahı açılacaktır bence yani...
canım bildiğim kuryemişçilerdekiler kavrulmuş oluyo..amerikada çiğ badem yasaklandı..ayrıca özel badem kavurma tavaları bile var:)..doktorum bana da bademe başla dedi..bende en kısa zamanda başlayacağım...aa cnm yooo bilmiyordum bize dr bademle başla sonra ceviz ver rondodan geçirip kavrulmuş filan demedi bu aldıklarımız kavrulmuş değilmidir ki ?? cahilim kusura bakma :kedi:
saol cnm bizim dr.da önce bademle başla sonra ceviz ve diğerleri bende veriyorum 8.aydan sonra dedi daha cevize başlamadım bakalım cevizde ne yapacak bücürük.canım bildiğim kuryemişçilerdekiler kavrulmuş oluyo..amerikada çiğ badem yasaklandı..ayrıca özel badem kavurma tavaları bile var:)..doktorum bana da bademe başla dedi..bende en kısa zamanda başlayacağım...
burcu arda ilaç etkisini göstermiştirarkadaşlar oğluma minadex başladım sabah aç karnına verdim ve sonra kahvaltısını verdim 1 saat sonra kustu ilacın etkisi geçmişmidir??
selamlar..annem geliyor yolda.temizlik yemek vs. derekn öldüm halen işlerin yarısı duruyo.annecim hep zor zamanlarımda imdada yetişir işleri yapar bu sefer onu kraliçeler gibi ağırlamak istiyorum.ama peşinizden 1 saniye ayrılmayan odadan çıktımmı feryadı basan uykusunu annesinin ayaklarında yada kucağında almak isteyen bi minik canavar varsa herşey çok zor :)
sultan ateşi normal aşkito keremito yakışıklısının.
oft ye tıkladım yazılanlara bakıyordum kadının birinin kocası kadın hamileyken yattığı hastaneden bi hemşire tavlamış falan ona dalmışım oku oku bi hal oldum.halimize bin şükür insanlar neler yaşıyo
çok normal....makattan normal ateş 37.5 zaten....hatta geceleri 38 bile görürsün...aynı derece ile kolaltını ölçsen 36.9 görürsün....bende daima makattan ölçerim en güvenilir yöntemdir
valla burada doktorda bi eziet ben hastalanmadikca goturmuyorum ikidsinide reheda cok az kansizlik var o kadarben ecemi her ay götürüyorum ve gereklide görüyorum uzman bir elden geçmesini...
bencede degil canim ama senin olcuye gore reha simdiden gecmis o kiloyu annesinin dombalagibize doktorumuz normal ölçünün şöyle hesaplandığını söyledi.bebek yaşına geldiğinde doğum kilosunun 3 katına ulaşmalıymış.
yine de zayıf şişman önemli değil bence de .sağlıkalrı yeirnde olsun
kiz uzulme bakarsin benim gibi seninde 2.de guler yuzun benim buyuk oglan ayni demir gibiydi kilo olarak bende aglamaya gelirdim zayif diye simdi alisti m hala zayif sayilir ama doktorumuz 3yas kontrolunde aslan gibi masallah dedi amaaaaaaaaaaansizinki 7 aylıkken 8.500 muş bizimki 8. ayda 8.400 dü
demirin enfeksiyonu yokki güzelim 4 aydır çok şükür
ben dişlerine bağlıyorum
ay yavrum pek kucukmus annesi nasil buyuttun sen onu:) biz 2.400 doğdukkk
seni cok iyi anlaiyorum bende buyuk oglum yedigi zaman taa annemi arar anne yedi yedi diye deliriyodum sevincimdenay çok mutluyum ya.kızıma kocaman bi alkış ilk kez yarm kepçe tarhana içti.ya çocukları yemek yiyen anneler çok şanslısınız inanın.şu an o kadar mutluyum ki.hiç tahmin etmiyordum yiyeceğini.
kizlar idrar yolu enfeksiyonuna cok acik insallah tekrarlamaz canim cocuklari cok yoruyo enfeksiyongülfem 3330 doğdu ama şu an 7580 gr.2 kere idrar yollar enfeksiyonu geçirdi.bu hastalık çocuğun kilo almasını engelliyo malesef.
:lepi:hihoyyytay çok mutluyum ya.kızıma kocaman bi alkış ilk kez yarm kepçe tarhana içti.ya çocukları yemek yiyen anneler çok şanslısınız inanın.şu an o kadar mutluyum ki.hiç tahmin etmiyordum yiyeceğini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?