2009 Nisan Anneleri

sizinki 7 aylıkken 8.500 muş bizimki 8. ayda 8.400 dü
demirin enfeksiyonu yokki güzelim 4 aydır çok şükür
ben dişlerine bağlıyorum

aa cnm yooo bilmiyordum bize dr bademle başla sonra ceviz ver rondodan geçirip kavrulmuş filan demedi bu aldıklarımız kavrulmuş değilmidir ki ?? cahilim kusura bakma :kedi:
canım bildiğim kuryemişçilerdekiler kavrulmuş oluyo..amerikada çiğ badem yasaklandı..ayrıca özel badem kavurma tavaları bile var:)..doktorum bana da bademe başla dedi..bende en kısa zamanda başlayacağım...

saol cnm bizim dr.da önce bademle başla sonra ceviz ve diğerleri bende veriyorum 8.aydan sonra dedi daha cevize başlamadım bakalım cevizde ne yapacak bücürük.

ay çok mutluyum ya.kızıma kocaman bi alkış ilk kez yarm kepçe tarhana içti.ya çocukları yemek yiyen anneler çok şanslısınız inanın.şu an o kadar mutluyum ki.hiç tahmin etmiyordum yiyeceğini.

gülfem 3330 doğdu ama şu an 7580 gr.2 kere idrar yollar enfeksiyonu geçirdi.bu hastalık çocuğun kilo almasını engelliyo malesef.

şimdi kontrol kitapcığımıza baktım da dr.9.ayda 3 tane tahlil yazmış tabi okunmuyo herhalde biri hemogram, biri idrar birde 1k yazmış anlamadım bunları yapacaklar bize.inş.çok ağlamaz kesin hastane fobisi başlar artık :-(

ODA alcak kılo annası sen merak etme canım gulfemde toplucak kendını

arkadaşlar oğluma minadex başladım sabah aç karnına verdim ve sonra kahvaltısını verdim 1 saat sonra kustu ilacın etkisi geçmişmidir??
burcu arda ilaç etkisini göstermiştir
keremde şurubu içtiği gibi kusuyordu ama hemen etki ediyor kan tahlillerinden anladık

çok normal....makattan normal ateş 37.5 zaten....hatta geceleri 38 bile görürsün...aynı derece ile kolaltını ölçsen 36.9 görürsün....bende daima makattan ölçerim en güvenilir yöntemdir

saolun kızlar nettende baktım makattan 38 sınırmış
koltuk altı 37.4çıktı

merhaba turkiyenin en tatli nisan bebelerinin en tatli analarina

ben ecemi her ay götürüyorum ve gereklide görüyorum uzman bir elden geçmesini...
valla burada doktorda bi eziet ben hastalanmadikca goturmuyorum ikidsinide reheda cok az kansizlik var o kadar

bencede degil canim ama senin olcuye gore reha simdiden gecmis o kiloyu annesinin dombalagi

sizinki 7 aylıkken 8.500 muş bizimki 8. ayda 8.400 dü
demirin enfeksiyonu yokki güzelim 4 aydır çok şükür
ben dişlerine bağlıyorum
kiz uzulme bakarsin benim gibi seninde 2.de guler yuzun benim buyuk oglan ayni demir gibiydi kilo olarak bende aglamaya gelirdim zayif diye simdi alisti m hala zayif sayilir ama doktorumuz 3yas kontrolunde aslan gibi masallah dedi amaaaaaaaaaaan
:) biz 2.400 doğdukkk
ay yavrum pek kucukmus annesi nasil buyuttun sen onu
ay çok mutluyum ya.kızıma kocaman bi alkış ilk kez yarm kepçe tarhana içti.ya çocukları yemek yiyen anneler çok şanslısınız inanın.şu an o kadar mutluyum ki.hiç tahmin etmiyordum yiyeceğini.
seni cok iyi anlaiyorum bende buyuk oglum yedigi zaman taa annemi arar anne yedi yedi diye deliriyodum sevincimden
gülfem 3330 doğdu ama şu an 7580 gr.2 kere idrar yollar enfeksiyonu geçirdi.bu hastalık çocuğun kilo almasını engelliyo malesef.
kizlar idrar yolu enfeksiyonuna cok acik insallah tekrarlamaz canim cocuklari cok yoruyo enfeksiyon
aman olusum gelmis kucak istermis

kizlar ne yemek yapicaksiniz ben ispanak yapacagim 5yillik evliyim bi sevemedim su ispanak yikamayi ellerim donuyo bide suyumuz bi sogukki ispanagimda kotu cikti nasil yikancak bilmem

arkadaşlar çok dikkat edin.ezacımız bu aralar bronşit salgını olduğunu söyledi.bronşit solunum yoluyla bulaşan bi hastalıkmış.siz duymuş muydunuz böyle bişey?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…