arkadaşlar çok dikkat edin.ezacımız bu aralar bronşit salgını olduğunu söyledi.bronşit solunum yoluyla bulaşan bi hastalıkmış.siz duymuş muydunuz böyle bişey?
oh oh kolaylamissin karar vermek yolun yarisi zatenbende sevmiyorum ıspanak yıkamayı oranın sularu da buz gibidir kolay gelsin valla
bugünkü menüm
etli mantar sote(bayılırım)
pilav
domates çorbası kaşarlı oohh mis
bide mevsim salata
oh ne guzel benimki olmasa ben hic yapmam cocuklari kendi yiyecekleri ar bende atistiririm meyve falanbenim dünden tarhanam karnıbaharım var.eşim akşama yok bişey eklemicem .
ayy mantarr en sevdiğim bayılırım her türlüsünebende sevmiyorum ıspanak yıkamayı oranın sularu da buz gibidir kolay gelsin valla
bugünkü menüm
etli mantar sote(bayılırım)
pilav
domates çorbası kaşarlı oohh mis
bide mevsim salata
selam kızlar. uzun zaman oldu uğrayamadım hastalıktı sınavdı nottu derken... nasılsınız....
biz biraz daha iyiyiz. dudak yaralarımız hala duruyo. bi tane dişimiz çıktı. uykumuz yavaş yavaş düzene giriyo. eşimle de iyiyiz ama benim kaama takılanlar yok değil....
bi tek zaman sıkıntım var:) inş o da çözülecek..............
aman ne yapçan onu doktor desen doktor değil akıl dağıtıyodu googledan:))ben de üşütmeyle alakalı biliyodum ama işte eczacı söyleyince şaşırdım.bi ara meraklı misafir vardı bu konularda bilgili nplduki hiç girmiyo artık.
bende inanırım çok sağol aman nazarlık hali kalmadı öyle şımarııkki uyumuyo deli ediyo beniayy mantarr en sevdiğim bayılırım her türlüsüne
sultan maşalllahhh kerem e her yerde söyleme kilosunu vs nazar değer ben Kayraya ne zaman iyi desem birinin yanında hemen nazar değer dün anneme kayra uyudu dedim birde karşı komşu sevdi biraz bizimkide yılışık hemen gülüyor herkese gece oturduk huysuzlandı ben nazara çok inanırım o yüzden maşalllaaaahhhhh Kerem' e
oh oh kolaylamissin karar vermek yolun yarisi zaten
oh ne guzel benimki olmasa ben hic yapmam cocuklari kendi yiyecekleri ar bende atistiririm meyve falan
ama gel gorki benim ki 6da gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?