2009 Nisan Anneleri

bende sevmiyorum ıspanak yıkamayı oranın sularu da buz gibidir kolay gelsin valla

bugünkü menüm
etli mantar sote(bayılırım)
pilav
domates çorbası kaşarlı oohh mis
bide mevsim salata

kizlar komik bi sey anlatayim size
reha aksam corabini cekti cikardi aldi eline
ayagina bakti coraba bakti corabi ayaginin ustune birakip bakiyo saf yavrum oldumu diye baktiki olmamais ayagim ciplak kaldirdi bi daha bi daha corabai giymeye calisti 10dk

arkadaşlar çok dikkat edin.ezacımız bu aralar bronşit salgını olduğunu söyledi.bronşit solunum yoluyla bulaşan bi hastalıkmış.siz duymuş muydunuz böyle bişey?

bronşitin bulaşıcı olduğunu ilk kez duydum
ciğerleri üşütmekle alakalı deiye biliyordum benCADIARZU

bende sevmiyorum ıspanak yıkamayı oranın sularu da buz gibidir kolay gelsin valla

bugünkü menüm
pilav
bide mevsim salata
oh oh kolaylamissin karar vermek yolun yarisi zaten
benim dünden tarhanam karnıbaharım var.eşim akşama yok bişey eklemicem .
oh ne guzel benimki olmasa ben hic yapmam cocuklari kendi yiyecekleri ar bende atistiririm meyve falan
ama gel gorki benim ki 6da gelecek

bende üşütmeyle olur dıye bılıyorudum hiç duymadım salgın olduğunu
benım eşim ıspanağı sevmez şanslıyım o yönden pek pişmez evde
bu gece bızde menu
tarhan çorbası
arnavut ciğeri
mevsim salata
pilav

bugünkü menüm
pilav
bide mevsim salata
ayy mantarr en sevdiğim bayılırım her türlüsüne
sultan maşalllahhh kerem e her yerde söyleme kilosunu vs nazar değer ben Kayraya ne zaman iyi desem birinin yanında hemen nazar değer dün anneme kayra uyudu dedim birde karşı komşu sevdi biraz bizimkide yılışık hemen gülüyor herkese gece oturduk huysuzlandı ben nazara çok inanırım o yüzden maşalllaaaahhhhh Kerem' e

ben de üşütmeyle alakalı biliyodum ama işte eczacı söyleyince şaşırdım.bi ara meraklı misafir vardı bu konularda bilgili nplduki hiç girmiyo artık.

ben de nazardan çok korkuyorum.ne zaman dışarı çıksak gülfem çok huzursuz olur.

selam kızlar. uzun zaman oldu uğrayamadım hastalıktı sınavdı nottu derken... nasılsınız....
biz biraz daha iyiyiz. dudak yaralarımız hala duruyo. bi tane dişimiz çıktı. uykumuz yavaş yavaş düzene giriyo. eşimle de iyiyiz ama benim kaama takılanlar yok değil....
bi tek zaman sıkıntım var:) inş o da çözülecek..............

nazar... sürekli felak nas.... ben dışarı çıksak sürekli ayetel kürsi felak nas okurum..

tarlama baktım karpuzlarım olmuş.ama gülfem ağlamaya başladı akşama toplarım artık.

hoşgeldin emel.doktora gittiniz mi nedenmiş o yaralar.dişiniz hayırlı olsun.

iyi olmana çok sevindim

sevgicim kuruyemişçiden aldıkların kavrulmuş bademdir...zaten kilo fiyatındanda anlarsın..çiğ badem 25-26 lira olmaz(afaki verdim rakamı) mesela 13-14 olur anlatabildim umarım...ben idile ceviz-kaju karışımı veriyorum...bazende yalnızca kaju....

ben de üşütmeyle alakalı biliyodum ama işte eczacı söyleyince şaşırdım.bi ara meraklı misafir vardı bu konularda bilgili nplduki hiç girmiyo artık.
aman ne yapçan onu doktor desen doktor değil akıl dağıtıyodu googledan:))

bende inanırım çok sağol aman nazarlık hali kalmadı öyle şımarııkki uyumuyo deli ediyo beni

oh oh kolaylamissin karar vermek yolun yarisi zaten

oh ne guzel benimki olmasa ben hic yapmam cocuklari kendi yiyecekleri ar bende atistiririm meyve falan
ama gel gorki benim ki 6da gelecek

evt karar verdinmi yapması kolay oluyor saol

Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (13 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
bursasu, ceyo16+, chveneburi+, denizela+, ebalperen, eysan, geda+, gulshenidil, megul, sevdaazra, sev_rey, ssengun+, yaSelin
maşallah baya kalabalığız

aa elifte burda elif tenefüs arasında mı geldin kız eehehe
şirvan nerelerde ya bi merhaba dedi kaçtı

muhabbet iyi okuyorum ama yazamıyorum yoruldum
evi topla yemek yap,yorgun yorgun bi de bu işlerle uğraşınca daha fena oluyo ben azıcık uzanayım :)
emelcim çok sevindim iyi olmanıza,gülfem e de maşallah hep yesin yemeklerini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…