2009 Nisan Anneleri

kizlar ben de gideyim yayla corbasi koycam ispanagin yenina
anca yikarim ispanagi hepinize tatli hayirli huzurlu aksamlar

ay çok güldüm ya.googgledan akıl vermek.:roflol::roflol::roflol:

çok konuştum gidiyim yemek yapayım keremde ağlıyo ne zamann uyudu ne zaman uyandı salla salla uyumuyor deliriciiiim

selende bu gun öyle çok huysuz mıy mıy my 1 dı yattı 2.30 kalktı şimdi yenden mıylıyo bende sallıyorum bakalım sustu ama uyucak mı normalde 3.30 ta kalkarsa uyutmuyorum 9.30 ta yatıyodu ama bu gun nıye böyle anlamadım

aman şu yemek çilesi zor ya bizde de hftsonu vardı ıspanak valla o kadar çok yıkadım ki anlatamam hala kum çıkıyordu ben çok severim yıkaması olmasa bizde sadece kbahar makarna ve salata var başkada birşey yapmıycam...
gülşencim kaju ne ??

megül yaselin seher deniz teşekkürler..
megülcüm pamukçuk dedi dr. ama ben demesem göremedi bile bebişimin dudaklarını.. dr dan pek memnun kalmadım. bi daa gitmem. güya özel ama hiç iyi değildi devlet hast. deki daha iyi idi.....

bu arada pın pın 8300 gr 73cm imiş....

maşallah pın pın uzun boylu olacak sanırım..... bizim dr iyiydi valla daha 2-3 aylıkken biz görmediğimiz halde dr.bizi uyarmıştı iyi dr.bulmak zor tabi..... gülşencim onu biliyormuşumda adını bilmiyormuşum yararlımıymış ki bebişlerimize bende alayım bari

emel belki yaparsın yada yapmazsın orası sana kalmış daha öncede aysun söylemişti kulakları çınlasın....bu pamukçuk olayına annenin saçı iyi geliyor....evet anne saçı....idil bebekken olmadı sanırım 6.ay da feci pamukçuk oldu...o verilen solüsyonları sürdük ve hiçbir işe yaramadı....sonra burda okumuştum ve nettende arattım başka forumlardada karşıma çıktı...sonra idile uyguladım..saçımın bir tutamını alıp pamukçuk olan yerlerde gezdirdim 2 gün sonra yoktu...evet batıl belki ama sanırım inançla olmayan şey yok:)

sevgi kajunun çok faydalı olduğunu söyledi doktorumuz.....

Vücudu hastalıktan koruyan, şeker hastalığının gelişimini engelleyen ve antioksidan olarak nitelenen bir mineral olan selenyum içerir. Yine bu mineral, vücudu kimi metal zehirlenmelerinden korur, kansere karşı direnci arttırır.
-Özellikle hamilelerde takviyesi gereken demir mineralini içerir.
-ıçerdiği D vitamini kemiklerin güçlü olmasını sağlar, kemik hastalıklarının oluşmasını önler, bağışıklık sistemini güçlendirir.
-ıçerdiği magnezyum minerali ile vücudumuzdaki kemik ve sinir dokusunu, kasların çalışmasını ve kalp atışlarını düzenler; adet dönemi gerginliğini azaltır.
-Vücut direncinin arttıran, yaraların iyileşmesini sağlayan, sperm hareketlerini arttıran, büyüme, gelişme ve gebelik dönemlerinde etkili olan çinko mineralini içerir

maşallah pınara.

Kızlar merhaba,Gülşenin dediği gibi ben de geçmişi okumadan gelemiyorum))

Yok kız Sultan ben 12:30 da dersten çıkıyorum,uyudum da geldim.

QUOTE=huzur84;10855928]elifçim öle demek istemedim ben samimiyetine güvenerek öle yazdım hani ben kız yemiyorya hiççç normal olarak kilosunuda etkiliyor maş mirayın kilosu iyi bizimkileri bizi düşünün diye yazdım yanlış anlaşılmak istememmmmakannehir
birde ben neden kendimi burda hala yabancı gibi hissediyorum yanlış anlaşılıyorummmmirmirmirmir[/QUOTE]

yA birden fazla kişi dediği için söyledim bnu,tek sana değildi yani.Ayrıca neden yabancı olacakmışsın,hepimiz aynıyız burada.
Hayırlı olsun Aliye,inşallah hepiniz için olumlu sonuçlanır.

aynen seher benimkide dönerken sığmıyo resmen yatağa uyku sersemi kafasını ayağını falan vuruyo bi de tam uyanıyo..ama deliksiz uyusalar ööle deli gibi dönmezler ,uyumaya niyetleri yok da ondan :))
Bizim de koca yatakta dönüyor dolaşıyor,kendine bir köşe buluyor,sokuyor kafayı orada uyuyor.Eşimde geçen diyor biz buna boşa büyük yatak aldık,çok lüx bizim kız için)

Gülşen valla senin işin çok zor gerçekten,ece uyanınca çoğu zaman aklımdasın yani.Bir de tam gün iş,İdil...
Bak Ayşe okula başladı gelemiyor buraya artık.

hint fıstığı varya canım yamuk hani:))

Hmmm,çok severim,afiywet olsun kuzuma.

deniz sen irfana labne pey. veriyorum demiştin
hangisini veiryosun?
dr.mu önerdi

Biz de idrar kültürü vermiştik ya,temiz çıkmış çok şükür,dışardan bulaşan bir mikropmuş ilk kültürde çıkan.ılaç kullanmayacağız ,çok sevindim.

gözün aydın elifçim testın temız çıkmasına sevındım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…