aman ne yapçan onu doktor desen doktor değil akıl dağıtıyodu googledan:))
bende inanırım çok sağol aman nazarlık hali kalmadı öyle şımarııkki uyumuyo deli ediyo beni
evt karar verdinmi yapması kolay oluyor saol
megül yaselin seher deniz teşekkürler..
megülcüm pamukçuk dedi dr. ama ben demesem göremedi bile bebişimin dudaklarını.. dr dan pek memnun kalmadım. bi daa gitmem. güya özel ama hiç iyi değildi devlet hast. deki daha iyi idi.....
bu arada pın pın 8300 gr 73cm imiş....
Hayırlı olsun Aliye,inşallah hepiniz için olumlu sonuçlanır.kızlar uzun zamandır giremiyorum. bi selam ve haber vereyim dedim bu saatte.
iş bankasına görüşmeye gitmiştim ya. olumlu sonuçlanmış. 31 aralık akşamı evrakhazırlama aşaması için p.tesi gelin diye aradılar. hala kararsızım ama gittim. bugün de onunla uğraştım. sabah 8 de çıktım evden akşama kadar koşturdum. yarın öbür günde aynı olucak. seleni annemde bırakıyorum 2 gündür
hayırlısı olsun diyorum hala ama değecekmi selenden ayrılmaya hala bilmiyoru.
sizlerden ne haber. hasta bebişler iyileşmiştir inşallah. şimdilik hoşçakalın. yakın zamnda dönerim inşallah aranıza.)
Bizim de koca yatakta dönüyor dolaşıyor,kendine bir köşe buluyor,sokuyor kafayı orada uyuyor.Eşimde geçen diyor biz buna boşa büyük yatak aldık,çok lüx bizim kız içinaynen seher benimkide dönerken sığmıyo resmen yatağa uyku sersemi kafasını ayağını falan vuruyo bi de tam uyanıyo..ama deliksiz uyusalar ööle deli gibi dönmezler ,uyumaya niyetleri yok da ondan :))
Gülşen valla senin işin çok zor gerçekten,ece uyanınca çoğu zaman aklımdasın yani.Bir de tam gün iş,İdil...akşam çok kaynatmışsınız nevresimler havada uçuşmuş:)) bende 2 gibi yazacaktım ama sinirimden kapattım bilgisayarı.....benim kız 2.30 da hala tahta yapbozunu ısırmakla meşguldü...sinirimden ağladım....nasıl dayanıyorlar bilmiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?