2009 Nisan Anneleri

evet mügecim labne veriyoruz genelde.
yemesi kolay ya bebekler için o sebepten.
doktor bişey demedi ama ben veriyorum dedim tamam dedi.
markası pnar..yeşil kapaklı olan.

mesela yumurta sarısı labne peyniri karıştırıyoruz kahvaltıda onu yiyiyor.
amalabne yoksa tuzsuz peyniri rendeleyipte verebiliyoruz.
çünkü malum krem peynir türleri dolapta çok dayanmıyor çok alıp stoklayamıyoruz.

bak bizim paşanın kahvaltılarını yazayım;
1. seçenek.....labne peyniri-yumurta-ekmek karışımı+ıhlamur yada pekmez karıştırılmış devam sütü.
2. seçenek.....peynir rendesi-domates rendesi-ekmek ıhlamur+devam sütü
3. seçenek....labne-yumurta sarısı-bebe bisküvisi-süt karışımı(bizimki bunu pek sevemedi ama)

aklıma gelenler bunlar..

tşkler denizcm
demirde
peynir
cicibebe
yumurta sarısı
anne sütü
tereyağ
pekmez
bazende ekmek
yiyoo

bütün bebişler kah. silip süpürüyomu
ben demir öğürünce bırakıyorum

Sağolun kızlar.
Biz de bazen Pınar labne, bazen de Sütaş ın kutuda peynirleri var ya,suda bekletilmiş olarak,onlardan veriyoruz,artık kahvaltıyı ayrı ayrı veriyoruz.
Peynir ,yımırta sarısı,tam buğday ekmeği,cevizli pekmez karışımı.

şeker hastalığına iyi mi geliyormuş sağol ya kardeşime söyleyim hemen
Biz de idrar kültürü vermiştik ya,temiz çıkmış çok şükür,dışardan bulaşan bir mikropmuş ilk kültürde çıkan.İlaç kullanmayacağız ,çok sevindim.
gözün aydın elif

evet eysan o kadar ufaktıki kafası hiç abartısız tam portakal büyüklüğündeydi bide hastaneden çıkış kilomuz nerdeyse 2.200 çok zor oldu tabi büyütmesi çook iştahsız ve çok hareketli bi bebek oldu hep kucakta 2 dk durduğunu hatırlamam sürekli hareket edecek allah ömür versin hepsine

yok be güzelim binbir şaklabanlıkla kaç saatte bir kahvaltı ediyoruz ben artık devam sütü koymuyordum tekrardan koysam mı acaba daha katı olarak veriyordum domates vermemiştim bizimki seviyor yarın kahvaltıda bir deneyeyim bizde içim yada sütaş peynir veriyoruz yumurtada selenyumlu omegalı alıyoruz artık ne derece doğruysa

çok sevindim elifcim..
bende yeşil labne veriyorum ama hala 8 tahıllı koyduğum için kahvaltıye tek tek veremiyorum acaba onu kaşıkla,peyniri yumurtayı da ayrı mı versem olur aslında :)

şeker hastalığına iyi mi geliyormuş sağol ya kardeşime söyleyim hemen

gözün aydın elif

kardeşinin böyle bir problemi varsa şunu söyliyim...hamilelikte gebelik şekeri yaşayınca araştırmaktan bitap düştüm:) kuru soğanı üstten dörde olmak üzere kessin ama tamamen ayırmayacak....hani biz yemek yaparken çentik atarız ya o gibi...soğanın yarısına kadar insin bıçakla....sonra onu bir bardağa koyup üzerini geçecek kadar su koysun ve sabahları bu suyu içsin...akşamdan hazırlıcak bunu...

canım kayra da 2600 doğdu 2 400 e düştü derisi buruş buruştu korkuyordum dokunmaya

hıı tamam ama soğan suyu iğrençtir bir ara verdiler ama devam etmedi küçük daha 12 yaşında

ya kızlar
demir şuanda uyuyo ve içni çekerek ağlıyo
rüyasında kötü bişeylermi görüyo acaba
sizede oluyomu

evet Müge oluyor,hatta nerdeyse her uykuda,uykusunun tam ortasında böyle yapıyorgidip bakıyorum,uyanmış mı diye,yok uykuya devam,hemn kendisi kesiyor zaten,sonra bir o kadar daha uyuyor.

ewet elifcim 8 tahıllı ballı kahvaltı..3 tatlı kaşığı okyuyorum ekmek ya da cici bebe yerine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…