- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
şeker hastalığına iyi mi geliyormuş sağol ya kardeşime söyleyim hemensevgi kajunun çok faydalı olduğunu söyledi doktorumuz.....
Vücudu hastalıktan koruyan, şeker hastalığının gelişimini engelleyen ve antioksidan olarak nitelenen bir mineral olan selenyum içerir. Yine bu mineral, vücudu kimi metal zehirlenmelerinden korur, kansere karşı direnci arttırır.
-Özellikle hamilelerde takviyesi gereken demir mineralini içerir.
-İçerdiği D vitamini kemiklerin güçlü olmasını sağlar, kemik hastalıklarının oluşmasını önler, bağışıklık sistemini güçlendirir.
-İçerdiği magnezyum minerali ile vücudumuzdaki kemik ve sinir dokusunu, kasların çalışmasını ve kalp atışlarını düzenler; adet dönemi gerginliğini azaltır.
-Vücut direncinin arttıran, yaraların iyileşmesini sağlayan, sperm hareketlerini arttıran, büyüme, gelişme ve gebelik dönemlerinde etkili olan çinko mineralini içerir
gözün aydın elifBiz de idrar kültürü vermiştik ya,temiz çıkmış çok şükür,dışardan bulaşan bir mikropmuş ilk kültürde çıkan.İlaç kullanmayacağız ,çok sevindim.
tşkler denizcm
demirde
peynir
cicibebe
yumurta sarısı
anne sütü
tereyağ
pekmez
bazende ekmek
yiyoo
bütün bebişler kah. silip süpürüyomu
ben demir öğürünce bırakıyorum
şeker hastalığına iyi mi geliyormuş sağol ya kardeşime söyleyim hemen
gözün aydın elif
evet eysan o kadar ufaktıki kafası hiç abartısız tam portakal büyüklüğündeydi bide hastaneden çıkış kilomuz nerdeyse 2.200çok zor oldu tabi büyütmesi çook iştahsız ve çok hareketli bi bebek oldu hep kucakta 2 dk durduğunu hatırlamam sürekli hareket edecek allah ömür versin hepsine
kardeşinin böyle bir problemi varsa şunu söyliyim...hamilelikte gebelik şekeri yaşayınca araştırmaktan bitap düştüm:) kuru soğanı üstten dörde olmak üzere kessin ama tamamen ayırmayacak....hani biz yemek yaparken çentik atarız ya o gibi...soğanın yarısına kadar insin bıçakla....sonra onu bir bardağa koyup üzerini geçecek kadar su koysun ve sabahları bu suyu içsin...akşamdan hazırlıcak bunu...
hepsini bir gündemi veriyorsun azar azar müge
ya kızlar
demir şuanda uyuyo ve içni çekerek ağlıyo
rüyasında kötü bişeylermi görüyo acaba
sizede oluyomu
ah canım seni öyle iyi anlıyorumki .bütün kayralar böyle zayıf mı doğuyo ne:)canım kayra da 2600 doğdu 2 400 e düştü derisi buruş buruştu korkuyordum dokunmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?