2009 Nisan Anneleri

hadi ya ilginçç aklımda bulunsun

gülşen yağlı gelmezmi yaa kaju

ya kızlar
demir şuanda uyuyo ve içni çekerek ağlıyo
rüyasında kötü bişeylermi görüyo acaba
sizede oluyomu

bizimkinede oluyo elimi yanağına koyuyorum buradayım annecim diyorum anlıyo aşkitom benim
kahvalyıtı bazen 90 cc ıhlamur bazense devam sütünün içine 4-5 cicibebe yada ekmeği
1 kibrit kutusu kadar peynir
sütaşınm kutuda olan penynirlerinden 1 gece önceden syda bekletiyorum
1yumurta saırısı
1talı kaşığı ceviz yada fındık
1çay kaşığı tereyağ koyuyorum
bazen 8tahıllı ballı veriyorum çok koy yapmıyorum içine peynir koyuyorum

Ya ben bazen ayrı ayrı verıyorum ama Şu ekmek ıŞını ayarlıyamıyorum sız ne kadar ekmek verıyosunuz ben tam buĞday unundn yapılan ekmek kullanıyorum 1 dılım

slm kızlar oh şükür temızlık utu bitti şimdide süslendim eşimi bekliyorum dışarıda yemek ısmarlıyayım yemek yapma dedi allah razı olsun yani bu yorgunlukla bide yemek yapsaydım haşatım çıkardı yarın eskişehirden teyzemler gelıyo 2 gün bendeler hepinizi öptümm

ben şu eti cici bebeninkini aldım beğenmedi normal ekmek yiyor bizimki genelde az vermeye çalışıyorum, ayrı ayrı hiç veremiyorum karışık yemeyi seviyor sanırım benimde işime geliyor sabah kalkınca babayla beraber kahvaltı ederken ekmeğine tereyağı sürüp veriyorum ufak ufak sonra uyuyor kalkıncada kahvaltı...

kızlar topik açmışlar bebeklere bakıcıya mı bırakılmalı kayınvalide mi bakmalı
sizlerin fikrinide merak ediyorm çünkü bende kararsızım bu konuda eylülde çalışmaya başlayınca ya bakıcı ayarlayacağız yada kayınvalidem kayınpederim gelip burda bakacaklar, annemn bakmasını isterdim ama kardeşim okuyor o gelemez bende kararsızım

maşallah o kadar işin üstüne birde süslendinmi ay ben ne tembelim ya işe giderken süsleniyorsun iyi oluyorda evde olunca canım hiç istemiyorrr

hadi yaaaa... denerim ben de:) sonucu yazarım....biberon almıyo sütüm atılacak boşyere... belki de yaradan........... hemen denemem lazım :)

kızlar topik açmışlar bebeklere bakıcıya mı bırakılmalı kayınvalide mi bakmalı
sizlerin fikrinide merak ediyorm çünkü bende kararsızım bu konuda eylülde çalışmaya başlayınca ya bakıcı ayarlayacağız yada kayınvalidem kayınpederim gelip burda bakacaklar, annemn bakmasını isterdim ama kardeşim okuyor o gelemez bende kararsızım

öğlen kayraya muz ve elma rendeledim normalde blanderdan geçirirdim ama dedim bugun geçirmiyim azar azar yesin alışsın yok 3-4 kaşıktan sonra öğürdü ve kustu nasıl alışcak bu çocuk ya

kızlar ege kabızz olduuuu

cocugum ögleden beri aglamaktan harap olduuu

aglamaktan terliyor cocuk ıkınıyor cıkmıyorr cıksada bi minik boncuk kadarrr

zeytınyagı sürdük ,

fitil attık yavaş yavaş küçük küçük cıkarıyor ama cıkarırken aglaması berbat o agladı ben agladımmmmmmm

yavrumun poposunun de......... kıpkırmızı offffffffffffffffffffffffffffffffffffff

daha aglıyor ve düzelmedi.........

Biz de bir haftadır aynı şeyi yaşıyoruz. Ben en sonunda lavman yaptım bebeğime. Ama siz evde denemeyin ehil kişilere yaptırın derim.

geçmiş olsun melekçim bizimkide kabız poposu kıpkırmızı tane tane yapıyor

muzu ben hiç rendelemedim. hatta şimdilerde direkt ısırttırıyom... elmayı da dilm yapıp eline veriyom birazını döküyo birazını yiyo (olmayan dişleriyle malum dişimiz henüz çıkıyo.. daha tırnak kadar...
meekcim kabızsa armut yedir muz verme sakın.... zeytinyağını da bi çay kaşığı ver içsin... inş. geçer...

Bu arada biz bugün 9 aylık olduk. Kontrole gittik.
Benim aşkım gel gel yapıyor bir yandan da del del diyor ya.

cnm demiştim daha kötü oluyor diye biz atlattık eğer çıkaramazsa dr.götür yada ne fitili attın cnm benim kullandığım mı acaba bende hala korkusu var ya tekrar olursa diye çünkü daha kötüleşirse hiç susmuyor altına bez bağlamadan kucağına al ıkınmasına yrd et cnm ay inş hemen atlatır çoook kötü çünkü

Kabızlık çok kötü ya,çok zorlanıyorlar yaparken,bizim de birkaç gündür sert bişiiy yapıyor,terliyor hemen bakıyorum minicik yapmış.

teşekkürler kızlar evet muzdan oldu baası eline verıyor kavga var akşama kocişlee ahh cocugumu görsenız nasıl feryat edıyor nasıl sıkı sıkı tutunup aglıyorrrrrrrrrrrrrr

sevrey gliserın gerısı hatırlamıyom adını

y

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…