evet hepsindenaz az koyuyorum
ama artık bende teker teker vermeye başlicam
hadi ya ilginçç aklımda bulunsunemel belki yaparsın yada yapmazsın orası sana kalmış daha öncede aysun söylemişti kulakları çınlasın....bu pamukçuk olayına annenin saçı iyi geliyor....evet anne saçı....idil bebekken olmadı sanırım 6.ay da feci pamukçuk oldu...o verilen solüsyonları sürdük ve hiçbir işe yaramadı....sonra burda okumuştum ve nettende arattım başka forumlardada karşıma çıktı...sonra idile uyguladım..saçımın bir tutamını alıp pamukçuk olan yerlerde gezdirdim 2 gün sonra yoktu...evet batıl belki ama sanırım inançla olmayan şey yok:)
gülşen yağlı gelmezmi yaa kajusevgi kajunun çok faydalı olduğunu söyledi doktorumuz.....
Vücudu hastalıktan koruyan, şeker hastalığının gelişimini engelleyen ve antioksidan olarak nitelenen bir mineral olan selenyum içerir. Yine bu mineral, vücudu kimi metal zehirlenmelerinden korur, kansere karşı direnci arttırır.
-Özellikle hamilelerde takviyesi gereken demir mineralini içerir.
-İçerdiği D vitamini kemiklerin güçlü olmasını sağlar, kemik hastalıklarının oluşmasını önler, bağışıklık sistemini güçlendirir.
-İçerdiği magnezyum minerali ile vücudumuzdaki kemik ve sinir dokusunu, kasların çalışmasını ve kalp atışlarını düzenler; adet dönemi gerginliğini azaltır.
-Vücut direncinin arttıran, yaraların iyileşmesini sağlayan, sperm hareketlerini arttıran, büyüme, gelişme ve gebelik dönemlerinde etkili olan çinko mineralini içerir
ya kızlar
demir şuanda uyuyo ve içni çekerek ağlıyo
rüyasında kötü bişeylermi görüyo acaba
sizede oluyomu
slm kızlar oh şükür temızlık utu bitti şimdide süslendim eşimi bekliyorum dışarıda yemek ısmarlıyayım yemek yapma dedi allah razı olsun yani bu yorgunlukla bide yemek yapsaydım haşatım çıkardı yarın eskişehirden teyzemler gelıyo 2 gün bendeler hepinizi öptümm
emel belki yaparsın yada yapmazsın orası sana kalmış daha öncede aysun söylemişti kulakları çınlasın....bu pamukçuk olayına annenin saçı iyi geliyor....evet anne saçı....idil bebekken olmadı sanırım 6.ay da feci pamukçuk oldu...o verilen solüsyonları sürdük ve hiçbir işe yaramadı....sonra burda okumuştum ve nettende arattım başka forumlardada karşıma çıktı...sonra idile uyguladım..saçımın bir tutamını alıp pamukçuk olan yerlerde gezdirdim 2 gün sonra yoktu...evet batıl belki ama sanırım inançla olmayan şey yok:)
kızlar ege kabızz olduuuu
cocugum ögleden beri aglamaktan harap olduuu
aglamaktan terliyor cocuk ıkınıyor cıkmıyorr cıksada bi minik boncuk kadarrr
zeytınyagı sürdük ,
fitil attık yavaş yavaş küçük küçük cıkarıyor ama cıkarırken aglaması berbat o agladı ben agladımmmmmmm
yavrumun poposunun de......... kıpkırmızı offffffffffffffffffffffffffffffffffffff
daha aglıyor ve düzelmedi.........
cnm demiştim daha kötü oluyor diye biz atlattık eğer çıkaramazsa dr.götür yada ne fitili attın cnm benim kullandığım mı acaba bende hala korkusu var ya tekrar olursa diye çünkü daha kötüleşirse hiç susmuyor altına bez bağlamadan kucağına al ıkınmasına yrd et cnm ay inş hemen atlatır çoook kötü çünkükızlar ege kabızz olduuuu
cocugum ögleden beri aglamaktan harap olduuu
aglamaktan terliyor cocuk ıkınıyor cıkmıyorr cıksada bi minik boncuk kadarrr
zeytınyagı sürdük ,
fitil attık yavaş yavaş küçük küçük cıkarıyor ama cıkarırken aglaması berbat o agladı ben agladımmmmmmm
yavrumun poposunun de......... kıpkırmızı offffffffffffffffffffffffffffffffffffff
daha aglıyor ve düzelmedi.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?