Bu arada biz bugün 9 aylık olduk. Kontrole gittik.
Benim aşkım gel gel yapıyor bir yandan da del del diyor ya.
Bakıcı mı babaanne mi?
Bence babaanne bebeğe daha sevgisini verir,kötülük asla yapmaz,evde omadığında aklın onlarda kalmaz,bebeğime bağrılıyor mu,kötü davranılıyor mu diye.,Yapsa da en fazla bizim anne olarak bağırdığımız kadardır,biz bile bazen dolmuyor muyuz?Ayrıca Bu iş için maddi birşey talep etmezler.
Ama diğer taraftan evde 3 kişi yaşamaya alışmışken 2 kişinin ,hele de kaynana kayınbaba(çok iyiyseniz bilemem) sizin bu zamana kadar kurduğunuz düzene katılması nasıl olur bilmiyorum,onu da sen kendi durumunu göze alarak tartacaksın canım.Aynı evde ben anneme bile kolay alışamadım,ilk başlarda evde birşeylerin yerini değiştirmesine bile sinir oluyordum,ama hiç sesimi çıkarmadım tabi.
Bakıcıya para verirsin,eğer para hiç önemli değilse bilemem.Ama çok iyi şefkatli bir bakıcı da bulabilirsiniz,Allah iyilerle karşılaştırsın.Bakıcıya baktırsanız bile bir ay babaanne gözetiminde olsun bence.
Sen aslında zor bir soru sormuşsun.Babaanne istekli mi bu konuda?
Bence babaannenin en olumsuz yanı evde sizinle yaşayacak olmaları.
kesinlikle ama kendim bakamam istifa edememBakıcıya şunu yap bunu yapma diyebilrisin,kendi kurallarını koyarsın,işi bitince kendi evine gider,ya da bir işin varsa söylersin yapar.
Ama maddi olarak senin kazandığınla bakıcınınki birbirini karşılıyorsa çalışmayıp bebeğine kendin bakman en mantıklısı,bunu tek senin için demiyorum genel olarak.
memurum canım 1 yıl ücretsiz izin aldım o yüzden çalışmıyorum diye değiştirdimMine sen ne iş yapıyorsun ev Hanımı yazıyor da profilinde.
nerde o kadar ılım sakinimdir ama fikrime düşüncelerime asla müdahaleye taviz vermem kim olursa olsun çok sorun yaşadım zaten bu yüzdentm melek gliserin k mı neydi bizimki de aman muz verme ben daha yeni bugün verdim çok uzun zamandan beri muzda baya önemli bebek gelişimi için inş.bizimki kadar kötü geçmez cnm tüylerim diken diken oldu valla.....
eftelya bence bakıcı tut 1-2 ay yanında kalsın babaanne yoksa bir evde iki aile kesinlikle olmaz benim fikrim şimdi öyle görünüyor ama işbaşa düşünce çook zor ben yapamazdım eğer sen çok çok ılımlı sakin biriysem bilemem cnm....
bencede 2 aile bır arada zor olur anlaşamassınızgıt demekte olmaz bu sfeer en ıyısı duzgun bı bakıcı bul canım ama dediği gibi kızların bakıcıyla senın paran aynıysa otur evde kendın buyut derım ben malum az buz değil bakıcı paraalrı
selam kızlarr
eymen hasta maalesef bronşit başlangıcı antibiyotik kullanıyorum
2 gündür ateşliii
soldu çiçek gibi canımoglum
geçmişi okuyayım bakıyım ne var ne yok
geda canım benim oğlum pütürlü herşeyi öğürüyo nasıl alıştırıcam bilmiyorumm
teşekkürler kızlar evet muzdan oldu baası eline verıyor kavga var akşama kocişlee ahh cocugumu görsenız nasıl feryat edıyor nasıl sıkı sıkı tutunup aglıyorrrrrrrrrrrrrr
sevrey gliserın gerısı hatırlamıyom adını
gliserin kansuk çok iyi geliyor canım geçmiş olsun egeciğe
selam kızlarr
2 gündür ateşliii
urla canim cok gecmis olsunteşekkürler kızlar evet muzdan oldu baası eline verıyor kavga var akşama kocişlee ahh cocugumu görsenız nasıl feryat edıyor nasıl sıkı sıkı tutunup aglıyorrrrrrrrrrrrrr
sevrey gliserın gerısı hatırlamıyom adını
y
istifa degilde ucretsiz izne ayrilsan konusana kadar belki o olabilir 2yil degilmi oun suresikızlar topik açmışlar bebeklere bakıcıya mı bırakılmalı kayınvalide mi bakmalı
sizlerin fikrinide merak ediyorm çünkü bende kararsızım bu konuda eylülde çalışmaya başlayınca ya bakıcı ayarlayacağız yada kayınvalidem kayınpederim gelip burda bakacaklar, annemn bakmasını isterdim ama kardeşim okuyor o gelemez bende kararsızım
aynen katiliyorumBakıcıya şunu yap bunu yapma diyebilrisin,kendi kurallarını koyarsın,işi bitince kendi evine gider,ya da bir işin varsa söylersin yapar.
Ama maddi olarak senin kazandığınla bakıcınınki birbirini karşılıyorsa çalışmayıp bebeğine kendin bakman en mantıklısı,bunu tek senin için demiyorum genel olarak.
bende yapamam vallatm melek gliserin k mı neydi bizimki de aman muz verme ben daha yeni bugün verdim çok uzun zamandan beri muzda baya önemli bebek gelişimi için inş.bizimki kadar kötü geçmez cnm tüylerim diken diken oldu valla.....
eftelya bence bakıcı tut 1-2 ay yanında kalsın babaanne yoksa bir evde iki aile kesinlikle olmaz benim fikrim şimdi öyle görünüyor ama işbaşa düşünce çook zor ben yapamazdım eğer sen çok çok ılımlı sakin biriysem bilemem cnm....
cok gecmis olsun kiyamam ay yavrum yaaaaselam kızlarr
2 gündür ateşliii
selam kızlarr
2 gündür ateşliii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?