2009 Nisan Anneleri

Koç Burcu bebeği

Doğuştan bir lider olan Koç bebeğiniz etrafını yönetmeyi çok sever. Dünyaya gelir gelmez çığlığı basar. Böylece daha doğduğu andan itibaren ilgiyi üstüne çeker. O daha ilk andan itibaren evin hakimi olduğunu anlatmaya çalışır. Onda her şeyi kendi başına yapma arzusu vardır. Sanki hayatta geç kalmış gibi çabucak yürümesi de bundandır. Bir an önce harekete geçerek bildiklerini yapmalıdır.
Hayal gücü dolayısıyla büyüdüğünde batıl inançları olabilir. Küçükken de perilere, cadılara inanır, masallarda yaşar. Ona bütün şefkatinizi ve sevginizi verirseniz, asi karakteriyle baş etmeniz mümkündür. Enerji ve savaş gezegeni Mars'ın etkisinde olduğundan oldukça dinamik, oyuncu, candan ve biraz da benmerkezcidir. ıstediklerini gayet direkt bir şekilde ve saptırmadan ifade eder, karnı acıktığında ya da canı sıkıldığında birden çığlığı basmak gibiıstediğini almadan da kolay kolay vazgeçmez. Genel tavrı istediklerini elde edemediğinde agresiflik ya da geri çekilme biçiminde olacaktır. Ama yenilgi duygusunun uzun sürmesine izin vermez ve hedefine istediğini alıncaya kadar ilerlemekten hiç çekinmez. Ebeveynlerinden hangisine düşkünse onun ilgisini çekebilmek için yapmadığını bırakmaz ve diğerini bezdirebilir. Ayrıca paylaşmayı pek de sevmediğini belirtmekte yarar var. ılginin dağıldığını hissetmekten hiç hoşlanmaz ve huysuzlaşabilir. Ayrıca biraz büyüdüğünde onu oyun gruplarında zapt etmenin kolay olamayacağını da belirtelim. Bebeğinizin elindeki oyuncakla sessizce bir köşede oturacağını ummayın. Bu mümkün değildir. Koç bebeği sesini duyurana kadar gürültü çıkarmaya devam edecektir. Bundan kaçış olmadığını artık kabullenmelisiniz. Ateş grubunda doğmuş olan bu küçük savaşçı hep dinamik ve bir şeylerin peşinde olacaktır. Öncelikle bu bebekle uğraşmanın zor olduğunu kabullenmeli, sonra da ne yapmanız gerektiğini bilmelisiniz. Yine de şunu belirtmekte fayda var ki, bebeğiniz bir Koç ise ilgi göstermekten kaçış yoktur.
Büyüdükçe zorlaşan Koç burcu bebeğinin inadını geçirmek hemen hemen imkansız gibidir. Ona ceza da verilmemelidir. Çünkü ceza, ne kadar hafif olursa olsun o kişilik sahibi küçüğe indirilen ağır bir darbe sayılacaktır. En iyisi yumuşaklıkla ve tatlı sözlerle onu yola getirmektir.
Sonuç olarak daha doğuştan bağımsız karakterli olan Koç bebeğini biraz olsun uysallaştırmak isterseniz onu parka götürün ve diğer bebeklerle oynamasına izin verin, çünkü Koç bebeği diğerleriyle ilişki kurmaktan çok zevk alır. Bir Koç bebeği her zaman ilgi bekler ve parka gittiğinde kendi başına oynamakta olan diğer bebeklerin bile ilgisini çekmeyi başarır. Bebeğinize daha en baştan diğer bebeklerle oynamanın ne kadar eğlenceli olduğunu gösterebilirseniz, büyük bir adım atmış olursunuz. Çünkü paylaşma bilinci doğuştan gelmez, öğrenilir. Ayrıca Koç bebeği diğer bebeklere kıyasla her şeye erkenden başlayacaktır. Buna hazırlıklı olsanız iyi edersiniz. Enerjisini fiziksel aktiviteyle dengelemesine ve yeterli dinlenmesine dikkat edin. Yoksa enerjisini saldırganlık olarak ifade edecektir. Düzenli yemek yemeyi sevmediğinden kansızlık çekmesi olasıdır. Dikkatsiz yapısından dolayı kazalara açık olur. Bunlar özellikle baş bölgesinde daha fazla olur.
Koç burcu bebeği sevgi gösterilerine bayılır. Böylece ona kızsanız bile affetmek kaçınılmazdır. Cömert bir yapısı olduğundan paylaşmakta zorluk çekmez. Düş gücü çok kuvvetlidir; sert, pratik, idealist ve hayalcidir...
Koç burcunun baş bölgesi hassastır. Bebeğinizde baş ağrısı, ateş yükselmesi, migrene sıkça rastlanabilir. Bebeğiniz büyüdüğünde önder durumunda olabileceği, peşinden gelecek insanların bulunduğu, emir ve komuta vermeğe müsait meslekler için uygun bir kişi olacaktır. Ayrıca cesaret, yenilik, yaratıcılık, zeka gücü isteyen ve riskli işler Koç için biçilmiş kaftandır. Emir altında, başkalarının istekleri doğrultusunda veya masa başında monoton bir işte çalışmak ona asla uymaz. Eğitim hayatında dikkatsiz ve disiplinsiz yapısı nedeniyle öğretmenlerini ve ailesini uğraştırır. Ancak o her zaman pratik bir yol bulup başarılı olur.
Askerlik alanları, profesyonel sporculuk, kamp müdürlüğü, araştırma alanları, siyaset, medya, mühendislik, teknisyenlik bebeğinizin büyüdüğünde seçmesi için uygun mesleklerdir.

ilginize :)))

Ürün Detayı
kocişde bunu beğendi sipariş ediyorum
çok hoşuma gitti güle güle kullan canm

günaydın kızlar
başım çok ağrıyor zombi gibiyim ya
geçmişolsn canmm ,

valla sultancım ben bırakma işi için 14 şubatıı beklıyorum eşimle söyle baş başa bı gece geçirelim diye anneme dedım oda tamam dedi bakalım
ah ahhh ben 14 şubatta kime bırakıcam annem yok burda kaynanamda burda olursa ona bırakırm yoksa kaldım evde

kızlar keremin makattan ateşi 37.4 çıktı normal mi
normal canm 38 ve üzerii

ben kulaktan ölçer almıştım.banada en doğru sonucun ordan çıkacağı söylenmişti.enteresaan
bnde kulaktan biliyrum canm

yawww siz annenize bebişleri akşam bıraktığınızda
yüzünüz kızarmıyomuuu
öhöm öhööömmm ben çok utanırımdaa
bide annemin evi önde bizimki arkada
hihihihihihihihihihihhihi
ahh ahh ne güsel mügecm kıymetini bil vallaaa hergün görüşüyorz msn de ama olmuyo tad vermiyooo mafoldumben mafoldumben

yavrum benmm yaa :ecrin_bebek:

bEN DE üTÜ yAPTIm,aMA yERLEŞTİRmESİ kALDI..

bugnde misafirim vardı ankaradan halam geldi giremedim gündz zeynebide ablama bıraktık gezdik biraz burda her zamn alışveriş yaptıgım mağaza vardı 3 battaniye 99tl 2 tek 1 çift ondan aldım
biraz kıyafetlere baktımm alcam kabana karar verdimm inşş bu hafta alırımm

kızlar bugn ablam dr gitti kontrole 3.5 aylık oldu kuzumuz cinsiyeti hakkında yorum yapmış KIZ olabilir demiş ama bi daha ki kontrole daha kesin sonç alınacak inşş ense kalınlıgına bakmş herşey yolundaymş çok şükür bugn biraz zeynebin küçüklerinden ayarladıkk hemn aklıma hamileligim geldi bende çok heycanlıydm yaa çok güsel hamile olmakk

ii gecelerr..tek başımayımmm..eee bu saatte gelirsen öyle olur deyinnn..

bugün başıma neler yaptığımı anlatıyımmm..

sabah 6 da uyandımmm..kağanı anneme bıraktık.8 otobüsüne bindimmm..kmaraşa gittimm..12 de dersim vardıııııı..çokkkkk yoruldummm biitttimmmm..saat 5 te okuldan çıktımmmm..eşimm taaaaaaaaa elbistandan beni almak için gelmişşşşş..beraber 7 otobüsüne bindikkk..(arabamısss bozulmuşdaa))10 da annemlere geldikk..biraz oturdukkkk..kağan paşayı aldıkk evee geldkkkkk...

çokkk şükürr evimdeyimm..home home sweet homeeeeeee:)))

veeeeeeeee ben yollarda sürünürkennnnn..kardeşiminnn nişanııı olduuuu..amaa ben göremedimm..ne çok üzüldmmm yaaa..ilk haftadan izinde alamazdımmm...çokkk güselmişş herşeyyy..kenside çok güzel olmuşş..artık kameradan izliycemm..(

ben eşimi bekliomm yaaa..aşkımmm yatsıyıı kılıoooo..onsuzz yatmak istemiyommm..çokk ösledimmmm...:kedi:

bu aradaaaa aysuncummm thanksss..koçç burcuuu erkeeeeğiii süperr paylaşımmmm..tam kağanı anlatıoo..

ahanda sıpaaaa uyandıııı..eşşek anneyi yoruyoo 4 defa uyanıyoo yaaaa...

günaydnnn.....
bugün cuma olsaydı...
çok yorgunummmm..... uykum var...........

bencede kuzu keşke cuma olsaydıı
herkese günaydınn kıslarr

GÜNAYDINNN..
sabah sabah sevincimi paylaşmam lazım umarım kursağımda kalmaz da :)
elanın uyanma nedenini buldum sanırım gerçi bunu diğer gecelerde gösterecek ama..
ben gece uyandıkça odasına gidiyordum ama yatağından beni görmüyo sürekli kalkıyo bi türlü yatmıyodu yaa..dün gece 12 de kalktı ben artık delirip ağlamak üzereyken eşim dur burda yatalım bari dedi ,odasında yattık uyumayıncada yanımıza aldık ve biz hiç bişii yapmadan kendiliğinden uyudu hemde 1 den 6 a kadar kesintisiz,şoktayım yaa,6 uyandı artık ama sesi çıkmıyo uzanayım biraz daha dedim ki hava aydınlıkken uyumaz hayatta geri uyumuş..8 kadar allahım gerçek neden bu olsun yeter ki arada yanıma alır yatarım..zaten uykusuzluk probleminden önce bunu yapıyorduk uyuyordu bende uyuyo nasılsa diye kendi odama gitmiştim..ondan sonra başladı sürekli kalkmaya ..ama çok sevinmeyeyim bakalım bu gece nasıl olacak :))

Son düzenleme:
eymen e ve melekcim ege ye çok geçmiş olsun kıyamam ben onlara ,onlar hasta olmasın

gunaydın kızlar
allah kardeşini mesut etsın ayşecim
nagıhan ablanada sorunsuz geçirir inşallah hamileliğin
eysan cım sizede çok geçmiş olsun canım
melek egeyede geçmiş olsun şu kabızlık çok kötü ya
denız gözü aydın canım ben dun dedim ya bızımkınıde babasının yanına koyunca uyuyo dıye çok bunalırsam yapıyorum ben arada bu gece kendı yatağındaydı ve ben saat başı uyandım gene sabah 6 de eşime kalk dedım bak kızını o gıdene kadarda uyudum geçirirken dedim uyandımı naptı yooo dedi ikimizde uyumuşuk bı guzel bu kızın bana alerjisi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…