selam kızlarr
eymen hasta maalesef bronşit başlangıcı antibiyotik kullanıyorum
2 gündür ateşliii
soldu çiçek gibi canımoglum
geçmişi okuyayım bakıyım ne var ne yok
GÜNAYDINNN..
sabah sabah sevincimi paylaşmam lazım umarım kursağımda kalmaz da :)
elanın uyanma nedenini buldum sanırım gerçi bunu diğer gecelerde gösterecek ama..
ben gece uyandıkça odasına gidiyordum ama yatağından beni görmüyo sürekli kalkıyo bi türlü yatmıyodu yaa..dün gece 12 de kalktı ben artık delirip ağlamak üzereyken eşim dur burda yatalım bari dedi ,odasında yattık uyumayıncada yanımıza aldık ve biz hiç bişii yapmadan kendiliğinden uyudu hemde 1 den 6 a kadar kesintisiz,şoktayım yaa,6 uyandı artık ama sesi çıkmıyo uzanayım biraz daha dedim ki hava aydınlıkken uyumaz hayatta geri uyumuş..8 kadar allahım gerçek neden bu olsun yeter ki arada yanıma alır yatarım..zaten uykusuzluk probleminden önce bunu yapıyorduk uyuyordu bende uyuyo nasılsa diye kendi odama gitmiştim..ondan sonra başladı sürekli kalkmaya ..ama çok sevinmeyeyim bakalım bu gece nasıl olacak :))
zemuszemus:lepi:hihoyyytGÜNAYDINNN..
elanın uyanma nedenini buldum sanırım gerçi bunu diğer gecelerde gösterecek ama..
ben gece uyandıkça odasına gidiyordum ama yatağından beni görmüyo sürekli kalkıyo bi türlü yatmıyodu yaa..dün gece 12 de kalktı ben artık delirip ağlamak üzereyken eşim dur burda yatalım bari dedi ,odasında yattık uyumayıncada yanımıza aldık ve biz hiç bişii yapmadan kendiliğinden uyudu hemde 1 den 6 a kadar kesintisiz,şoktayım yaa,6 uyandı artık ama sesi çıkmıyo uzanayım biraz daha dedim ki hava aydınlıkken uyumaz hayatta geri uyumuş..8 kadar allahım gerçek neden bu olsun yeter ki arada yanıma alır yatarım..zaten uykusuzluk probleminden önce bunu yapıyorduk uyuyordu bende uyuyo nasılsa diye kendi odama gitmiştim..ondan sonra başladı sürekli kalkmaya ..ama çok sevinmeyeyim bakalım bu gece nasıl olacak :))
GÜNAYDINNN..
canım benim kızım karışık hiç yemiyor biz en başından beri ayrı veriyoz ve benimki öle peyniri yumurtayı ayrı yemiyor tükürüyor inan her sabah ona özel krep yumurta menemen yapıyorum yediği iki lokma ama napıyımmmevet canım onun odasında bızım yatacağımız bı yer yok o yanımızda park yatakta yatıyo ama çok zorda kalırsam işte kendı yatağıma alıyorum aslında hiç alma taraftarı değilim alışmasın dıye ama bazen mecbur kalıyorum bunlar yarın öburgun bızı kovalar ben babamla yatıcam dıye baba aşığımı olcak lar
ya kızlar ayrı ayrı kahvaltı ettırmesı çok zor selenı peynırı severek yıyo yumurtayıda yanına ıhlamur yaptım bıde ekmek koparıp ekmeğide domatesle sulandırdım verdım 1 dilime yakın yedi ama çabuk sıkılıyo öbur turlu lup lup yutuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?