2009 Nisan Anneleri

aynen seher yaa dn gece bi gözüm kapalı ela yı izledim ben biraz uazktaydım resmen babasının koluna dokuna dokuna uyudu bazen eli kayıyo uyanıyo yine elliyo bakıyo baka baka uyudu..siz kendi yatağınıza mı alıyosunuz .biz onun odasında yatıyoruz .kendi yatağıma alsam kesin atar kendini gece ,emekler gider aradan..bende gece yine yatağında yatırım çok mızmızlarsa yanıma alıcam ..uyumak gibisi var mı yaa...

evet canım onun odasında bızım yatacağımız bı yer yok o yanımızda park yatakta yatıyo ama çok zorda kalırsam işte kendı yatağıma alıyorum aslında hiç alma taraftarı değilim alışmasın dıye ama bazen mecbur kalıyorum bunlar yarın öburgun bızı kovalar ben babamla yatıcam dıye baba aşığımı olcak lar ne

ya kızlar ayrı ayrı kahvaltı ettırmesı çok zor selenı peynırı severek yıyo yumurtayıda yanına ıhlamur yaptım bıde ekmek koparıp ekmeğide domatesle sulandırdım verdım 1 dilime yakın yedi ama çabuk sıkılıyo öbur turlu lup lup yutuyo

günaydın hanımlar :))
açar açmaz ela'nın güzel haberini aldım darısı başımıza. kesintisiz bir gece uykusuna hasret kaldım :)))
dilerim her gece bu şekilde uyur deniz. çok sevindim. en az ben uyumuş kadar mutlu oldum opuyorumnanaktan

kızların baba sevdası şimdiden başladı. büyüdükçe de artacak. işin ceremesini biz çöekeceğiz kaymağını babalar :)))
erkeklerde bu sorun yok şimdide anneye büyüdükçe de anneye düşecekler :)))

selam kızlarr
eymen hasta maalesef bronşit başlangıcı antibiyotik kullanıyorum
2 gündür ateşliii
soldu çiçek gibi canımoglum
geçmişi okuyayım bakıyım ne var ne yok

canım çok geçmiş olsun.benim gülfemim de bronşit.biz agumentin asist ventolin ve burun spreyi kullanıyoruz.bugün ilaçlarımızın 3. günü ve öksürüğümüz baya azaldı.hırıltımız da azaldı.ben bi de bugün kara turp ve bal olayına başladım.

çok sevindim deniz.inşallah hep uyur.valla gülfem uyumuş kadar sevindim.

kızlar şirvan nerlerde bişey mi oldu.geçen hafta hastaydı merak ettim muhtarı.arasak mı acaba?

valla gecende gırdı daha ıyıyız fala dedi amma bılemem guler sorsak mı neden gırmıyo falan dıye

günaydın kızlarrr...benim dün annem geldi girip okuyorum ama yazma konusunda fazla aktif olamıcam.
annem gelince ecrin kesin ağlar dedim yabancılık yapıyor ya...ama annemi görünce sevincinden delirdi.kucağından inmiyor.ben alıyorum annem çağırınca kollarını uzatıyo alsın diye bunuda öğrenmiş oldu :) ben şuan ecrini sallıyorum annem çay koymaya gitti.yazayım dedim.

denizcim çok sevindim elacığımın uyumasına.darısı ecrinin başına.çok sık uyanmaya başladı son zamanlarda deliriyorum uykusuzluktan

denizcim çok sevindim.hasta bebişlerimize de çok geçmiş olsun

zemuszemus:lepi:hihoyyyt

darısı diğer gecelerin başına:) ve usuzluk çeken tüm annelerin:)

seher o genelde hep girerdi ama işte belki hastalık falan vakit mi bulamıyo acaba dedim.bi mesaj atayım ben.

bu bebişlerin uyumaması dönemsel bişey mi acaba?ya bi gün sabaha kadar hiç kalkmadan uyumak istiyorum ama mümkün değil.

ayyy canım ya kendim uyumuş kadar mutlu oldumm zaten haftada bir kaç gün sabaha kadar uyusular bizde biraz enerji toplarızzzz

canım benim kızım karışık hiç yemiyor biz en başından beri ayrı veriyoz ve benimki öle peyniri yumurtayı ayrı yemiyor tükürüyor inan her sabah ona özel krep yumurta menemen yapıyorum yediği iki lokma ama napıyımmm

bu arada gülercim gülfemin iyilişmesine çok sevindim yavrummm öksürükten biran önce kurtulur inş öksürük çok zordur ben anjin denen illet hastalıkla büyüdümm öksürükten boğazlarım yırtılır kan gelirdi
o daha minicik allahım biran önce iyileşşinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…