2009 Nisan Anneleri

günaydın

bu benim konum hemen atladım.
benim kızıma kayınvalide bakıyor ve de bizde kalıyor kayınpederim adanada çalışıyor arada 1 hafta falan gelip kalıyor. kayınpeder gelince kızıma daha kolay bakabiliyorlar kayınvalide iş yaparken ona bırakıyor ama benim için kayınpederle yaşamak daha zor oluyor. kayınvalide ile sorun yok sağolsun benim kayınvalide çok iyidir anlaşırız. hem bayan rahat giyinebiliyorsun hareket edebiliyorsun falan filan. kayınpeder olunca daha zor oluyor tabi aynı ev içinde. ama bakıcı olayını bilemem kendi canı gibi yavruna bakabilecek birini bulabilirsen ne ala. kaynanalar öle bakıyorlar çünkü. severek bakıyorlar
eksi yanları ise bakıcıya şunu yedir şöyle uyut bu saatte uyut diyebilirsin ama kayınvalideye söyleyemiyorsun kafasına göre bir düzen tutturuyor. biz de kaynana ile orta bir yol bulmaya çalışıyoruz.

oh ne güzel anne gibisi var mı?

sağol canım.siz dedoktordan güzel haberlerle gelin inşallah.gülfemin hastalığında yusuf beyden randevu almak istedik ama saat 6 da hastanedeydik hasat kabul etmediğini söylediler.

kızlar şirvandan cvp geldi.dişçiye gidiyomuş o yüzden de annesindeymiş ve o yüzden de giremiyormuş.ilgimize teşekkür ediyor.

kahvaltıyı niye ayrı ayrı vermek istiyorsunuz ben bu konuda cahil kaldım galiba öle karışık vermek iyi değil miymiş

denizcim çok sevindim.hasta bebişlerimize de çok geçmiş olsun

zemuszemus:lepi:hihoyyyt

darısı diğer gecelerin başına:) ve usuzluk çeken tüm annelerin:)

çok saolun kızlar biliyordum benim kadar sevineceğinizi inşallah her gece böyle olur..görende hiç kalmadı sanıcak ama 2 kere kalkmak nedir ki di mi :)) darısı hepimizin bebeklerinin başına :))

gülercim bende randevulu gitmek istediğimde 2 hafta önceden randevu alıyorummm randevusuz sabah altıdan sonra isim yazdırıyosun ama o zaman gidince bekliyorsunnn
inş iyi haberlerle dönerizzz bu ay yine günde bir kase çorba yedi çoğu günlerrr bakalım fark etmişmiiii

kahvaltıyı niye ayrı ayrı vermek istiyorsunuz ben bu konuda cahil kaldım galiba öle karışık vermek iyi değil miymiş

yok canım ne cahilliği ayrı vermeye çalışmak normal kahvaltıya alışsın diye çğneye çiğneye yesin diyeeee uzun süre özellikle bir yaşına giren çocuklar ayrı kahvaltıyı reddediyorlarmış hepte bulamaç veremeyeceğimiz için ayrı ayrı yesin diye uğraşıyoruzzz zati benim kızzzz hiç yemediği için ayrı ayrı veriyom benn

geldim.yeliz eşimi bekledim 6 ya çeyrek vardı hasatnedeydik ben yusuf beyi istedim.hasta kabul etmiyo dediler.sanırım geç kladığım için.

bende karıştırarak veriyorum ama biz kahvaltı ederken ağzına veriyorum.dişimiz yok ama çiğniyo ve yutuyo.çok ama çok komik oluyo.yüzüme baka baka bi çiğneyişi var sanki ben de yapabiliyorum işte der gibi.

son bişey ben haziranda işe başladığımda ömrü olursa kızıma annem bakacak.o bakamazsa kayınvalidemle anlaşamama rağmen ona baktırcam.ve annem izmirde kayınvalidem antalyada.çünkü hiçbi bakıcı kzıma onların sevgisini veremez.ha benim için nasıl olacak çok zor.çünkü evde annem bile olunca çok geriliyorum rahat edemiyorum.ama kzım için herşeye katlanırım.

tamam canım sağol yanıtladığın için
ben o bulamacı yedirmeye çalışıyorum istememeye başlayınca bizim yediklerimizden elimle veriyorum bir iki lokma da öle yiyor. eline de tel peynir veriyorum bi tane ısıra ısıra yiyor

slm kızlar ya aksama teyzemler yemekte bende bende manatr sote yaopıcam ama mantar pişmek bilmıyo ya düdüklüye koysam bişey olurmuki cvp beklıyorum

selam kızlar.
ancak girebildim
ofiste temizlik var dosyaları düzenledik..

denızcım elanın uyumasına Çok sevındım.
bızımkıde uyumadan Çnce bırımızın elını tutuyor Öle uyuyor.
gece arada aĞlıyor emzıĞı verıyorum elını tutuyorum tekrar uyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…