kızlar topik açmışlar bebeklere bakıcıya mı bırakılmalı kayınvalide mi bakmalı
sizlerin fikrinide merak ediyorm çünkü bende kararsızım bu konuda eylülde çalışmaya başlayınca ya bakıcı ayarlayacağız yada kayınvalidem kayınpederim gelip burda bakacaklar, annemn bakmasını isterdim ama kardeşim okuyor o gelemez bende kararsızım
günaydın kızlarrr...benim dün annem geldi girip okuyorum ama yazma konusunda fazla aktif olamıcam.
annem gelince ecrin kesin ağlar dedim yabancılık yapıyor ya...ama annemi görünce sevincinden delirdi.kucağından inmiyor.ben alıyorum annem çağırınca kollarını uzatıyo alsın diye bunuda öğrenmiş oldu :) ben şuan ecrini sallıyorum annem çay koymaya gitti.yazayım dedim.
denizcim çok sevindim elacığımın uyumasına.darısı ecrinin başına.çok sık uyanmaya başladı son zamanlarda deliriyorum uykusuzluktan
bu arada gülercim gülfemin iyilişmesine çok sevindim yavrummm öksürükten biran önce kurtulur inş öksürük çok zordur ben anjin denen illet hastalıkla büyüdümm öksürükten boğazlarım yırtılır kan gelirdi
o daha minicik allahım biran önce iyileşşinnn
günaydın hanımlar :))
açar açmaz ela'nın güzel haberini aldım darısı başımıza. kesintisiz bir gece uykusuna hasret kaldım :)))
dilerim her gece bu şekilde uyur deniz. çok sevindim. en az ben uyumuş kadar mutlu oldum opuyorumnanaktan
kızların baba sevdası şimdiden başladı. büyüdükçe de artacak. işin ceremesini biz çöekeceğiz kaymağını babalar :)))
erkeklerde bu sorun yok şimdide anneye büyüdükçe de anneye düşecekler :)))
canım çok geçmiş olsun.benim gülfemim de bronşit.biz agumentin asist ventolin ve burun spreyi kullanıyoruz.bugün ilaçlarımızın 3. günü ve öksürüğümüz baya azaldı.hırıltımız da azaldı.ben bi de bugün kara turp ve bal olayına başladım.
çok sevindim deniz.inşallah hep uyur.valla gülfem uyumuş kadar sevindim.
günaydın kızlarrr...benim dün annem geldi girip okuyorum ama yazma konusunda fazla aktif olamıcam.
annem gelince ecrin kesin ağlar dedim yabancılık yapıyor ya...ama annemi görünce sevincinden delirdi.kucağından inmiyor.ben alıyorum annem çağırınca kollarını uzatıyo alsın diye bunuda öğrenmiş oldu :) ben şuan ecrini sallıyorum annem çay koymaya gitti.yazayım dedim.
denizcim çok sevindim elacığımın uyumasına.darısı ecrinin başına.çok sık uyanmaya başladı son zamanlarda deliriyorum uykusuzluktan
denizcim çok sevindim.hasta bebişlerimize de çok geçmiş olsun
zemuszemus:lepi:hihoyyyt
darısı diğer gecelerin başına:) ve usuzluk çeken tüm annelerin:)
ayyy canım ya kendim uyumuş kadar mutlu oldumm zaten haftada bir kaç gün sabaha kadar uyusular bizde biraz enerji toplarızzzz
canım benim kızım karışık hiç yemiyor biz en başından beri ayrı veriyoz ve benimki öle peyniri yumurtayı ayrı yemiyor tükürüyor inan her sabah ona özel krep yumurta menemen yapıyorum yediği iki lokma ama napıyımmm
kahvaltıyı niye ayrı ayrı vermek istiyorsunuz ben bu konuda cahil kaldım galiba öle karışık vermek iyi değil miymiş
yok canım ne cahilliği ayrı vermeye çalışmak normal kahvaltıya alışsın diye çğneye çiğneye yesin diyeeee uzun süre özellikle bir yaşına giren çocuklar ayrı kahvaltıyı reddediyorlarmış hepte bulamaç veremeyeceğimiz için ayrı ayrı yesin diye uğraşıyoruzzz zati benim kızzzz hiç yemediği için ayrı ayrı veriyom benn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?