2009 Nisan Anneleri

melek yazık ya egeye kabızmı oldu.
muz vermeyın bence bır sÜre sıvı gıdalar verın.
Çık ılerlerse doktora bır sorun bence.

ya kızlar bazen hızlı yazdıĞım ıÇın yanlıŞ yazıyorum kusura bakmayın hem ıŞ hem yazmak zor oluyor.
dÜzeltmıyorum bazen yazdıklarımı affınıza sıĞınarak.
ÖzÜr dılerım tÜrkÇe ıÇın..

dÜn eve gıttıĞımde ırfan uyuyordu oh dedık rahatca yemeĞımızı yıyeceĞız.
neyse sofrayı hazırladık.ananesı salonda yere mındere yatırmıŞ.
bız tam yemeĞe oturduk korıdordan bır baĞırıŞ.
paŞam kalmıŞ korıdorda emekleyerek mutfaĞa gelıyor.
bensez yemek yersınız ha!!!
nazıl gÜlÜyor bır gÖrmelısınız.

sonra
fılm koyduk cd ye malum yaprak dÖkÜmÜ yoktu.
"burdan olan burda kalır" cameron dıaz..
neyse bız fılme Öle bır dalmıŞızkı.
bızımkı tv Ünıtesınde sıralarken pat dÜŞtÜ.aĞladı baya Çok ÜzÜldÜk...

herkese merhaba uykusuz bir gecenin ardından birde Kayra nın gündüz huysuzluğu çıktı uykusu ar ama uyuyamıyormu uyumuyormu çözemedim birde gece uykusunda ıhh gibi sesler çıkarıyor bir yeri ağrıyor gibi dişi desem çıktı ne olabilirki acaba sizlerde böyle birşey varmı ??,

ah canım ya aslında benim kayınvalidemde çok iyi bakar eminim ama herşeyi yönlendirmeye çalışır sağolsun şunu böyle yapın bunu böyle yapın ben fazla takmam bildiğimi yaparım ama yinede insan bazen sinir oluyor büyük sonuçta
kahvaltıyı niye ayrı ayrı vermek istiyorsunuz ben bu konuda cahil kaldım galiba öle karışık vermek iyi değil miymiş
ben bir yerde okumuştum karıştırılak kahvaltıya alıştrırlan bebekler ilerde örneğin peyniri sevmiyorlarmış tek tek tadını almadıkları için
bazen bende sözde öyle diyorum ama bazende yaşadıklarım geliyor olmazzzz diyorum sağol paylaşımın için
denİzcİm elanın uyumasına Çok sevİndİm.
bİzİmkİde uyumadan Çnce bİrİmİzİn elİnİ tutuyor Öle uyuyor.
gece arada aĞlıyor emzİĞİ verİyorum elİnİ tutuyorum tekrar uyuyor.
siz gece emziğini ağzından alıyormusunuz uyuduktan sonra ben alıyorum acaba o yüzden mi uyumuyor almazsam sürekli çekip duruyor

Ela nın uyumasına sevindim inşallah devamlı uyur aslında bunlar umutsuz vaka büyüyene kadar uyku yok bize anlaşılan şuan gözlerim yanıyor uykusuzluktan iş var yapmak içimden gelmiyor halsizim

sealm kızlar ............bugün kendimi iyi hisstmiyorum dünden başım ağrıyor boynum ağruyor herzamanki gibi yusuf sabaha kadar anırdı çok kötüyüm.........

slmmm kıslarrrr...

sabah kaymakamın yanına gittik stajı buraya aldıralımm diee..ona uğraşıozzz..çokk zorr oluyooo bölee gidip gelmekkkk...

selamlar ancak geçmiş okuyup geldim....
öncelikle kader arkadaşlarımdan deniz çokkk çok sevindim elanın uyuma performansından sonra..Allah mutluluğunuzu bir asırlık kılsın inşallah:))
gülercim gülfeminde azalmış sıkıntıları çok şükür Allah son eylesin bu hastalığını....
ayşe hayırlı olsun kardeşinin nişanı....
deniz siz bu film işine iyi sardınız helal olsun şekerim..irfanada maşallah yemeği kaçırmıyor sıpa....
tuğba annen gelmiş bol muhabbetler anneciğinle....
başka neler vardı ha sultan demişti galiba yanlış mı hatırlıyorum kaju yağlı değil mi diye evet yağlı ama tereyağ koymuyorum sanırım dengeliyordur....3-4 kajunun yağına eşdeğerdir 1 çay kaşığı tereyağı....

kusura bakma ebrucummm..dünn çokk yorgundumm..kafamm bayaa bulanıktıııııı...:))

saol gülşennn..inşallahh hayırlıı olurrr..şimdilik çok mutlu ve heyecanlılarrr..daim olsun inşallahhh...

bu arada kajuya bayılırımmm..hamişkenn ne çok yedimmmm..ama gerçekten çok yağlıı..kağana daha hiç vermedimm..hergün ceviz ve fındık veriomm..kajuyu nasıl veriyosunuzzz???rendeleyip mii??

*******sultann*******

profiline girdimde modere edioo yazıyoduuu..onu yazdımmm...bişeylerr yapıyodunnn..

merhaba kızlar 12den beri burdayım bişey yazamadım keremi doyur uyutmaya çalış bilmem ne şimdide annem geldi akşama burdayım inş.

Merhaba!
Valla Seher sana hayranım,nasıl o kadar şeyi aklnda tutup da,isim isim cevap yazıyorsun alıntı yapmadan.Yoksa kıyıya bir yere not mu alıyorsun hehehheee

Deniz ben de çok sevindim canım uyumanıza,inş daim olur.Miray gecede 1 ya da 2 kez uyanıyor,daha fazla uyandığında harap ve bitap düşüyorum bütün gün.

Bebekler nasıl uykuya dalarlarsa,gece uyandıklarında aynı pozisyou ararlarmış,mesela elini tutup da mı uyuyor,gece uyandığında ağlarsa elinin tutulmasını istermiş.Ya da emzikle mi uyuor,uyandığında emzik yoksa ağzında onu ister gibi...Aslında doğru,Miray gece emerek uyuyor,uyandığında da emziriyorum ve yine uyumaya devam ediyor.

yok valla elıf bı yere yamıyorum ısım konusunda öğrenınce aklımda tutarım :)

haha ben geçen gün sözde aldatılan kadına dua etmiştim de denizde allah ela ya da bol bol uyku versin demişti ondan mı oldu ne :))))
saol gülşencim
elif eğer dediğin doğruysa ela mama yiyerek uyuyoo 5 kere de kalksa her seferinde mama versem 1. yaş gününde 15 kilo olur valla uyudum ya espiriğim bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…