- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
ya öteki türlüde pişmek bilmıyo ama(
ah canım ya aslında benim kayınvalidemde çok iyi bakar eminim ama herşeyi yönlendirmeye çalışır sağolsun şunu böyle yapın bunu böyle yapın ben fazla takmam bildiğimi yaparım ama yinede insan bazen sinir oluyor büyük sonuçtagünaydın
bu benim konum hemen atladım.
benim kızıma kayınvalide bakıyor ve de bizde kalıyor kayınpederim adanada çalışıyor arada 1 hafta falan gelip kalıyor. kayınpeder gelince kızıma daha kolay bakabiliyorlar kayınvalide iş yaparken ona bırakıyor ama benim için kayınpederle yaşamak daha zor oluyor. kayınvalide ile sorun yok sağolsun benim kayınvalide çok iyidir anlaşırız. hem bayan rahat giyinebiliyorsun hareket edebiliyorsun falan filan. kayınpeder olunca daha zor oluyor tabi aynı ev içinde. ama bakıcı olayını bilemem kendi canı gibi yavruna bakabilecek birini bulabilirsen ne ala. kaynanalar öle bakıyorlar çünkü. severek bakıyorlar
eksi yanları ise bakıcıya şunu yedir şöyle uyut bu saatte uyut diyebilirsin ama kayınvalideye söyleyemiyorsun kafasına göre bir düzen tutturuyor. biz de kaynana ile orta bir yol bulmaya çalışıyoruz.
ben bir yerde okumuştum karıştırılak kahvaltıya alıştrırlan bebekler ilerde örneğin peyniri sevmiyorlarmış tek tek tadını almadıkları içinkahvaltıyı niye ayrı ayrı vermek istiyorsunuz ben bu konuda cahil kaldım galiba öle karışık vermek iyi değil miymiş
bazen bende sözde öyle diyorum ama bazende yaşadıklarım geliyor olmazzzz diyorum sağol paylaşımın içinson bişey ben haziranda işe başladığımda ömrü olursa kızıma annem bakacak.o bakamazsa kayınvalidemle anlaşamama rağmen ona baktırcam.ve annem izmirde kayınvalidem antalyada.çünkü hiçbi bakıcı kzıma onların sevgisini veremez.ha benim için nasıl olacak çok zor.çünkü evde annem bile olunca çok geriliyorum rahat edemiyorum.ama kzım için herşeye katlanırım.
siz gece emziğini ağzından alıyormusunuz uyuduktan sonra ben alıyorum acaba o yüzden mi uyumuyor almazsam sürekli çekip duruyordenİzcİm elanın uyumasına Çok sevİndİm.
bİzİmkİde uyumadan Çnce bİrİmİzİn elİnİ tutuyor Öle uyuyor.
gece arada aĞlıyor emzİĞİ verİyorum elİnİ tutuyorum tekrar uyuyor.
ya kızlar bazen hızlı yazdıĞım İÇİn yanlıŞ yazıyorum kusura bakmayın hem İŞ hem yazmak zor oluyor.
dÜzeltmİyorum bazen yazdıklarımı affınıza sıĞınarak.
ÖzÜr dİlerİm tÜrkÇe İÇİn..
bu aradaaaa aysuncummm thanksss..koçç burcuuu erkeeeeğiii süperr paylaşımmmm..tam kağanı anlatıoo..
ahanda sıpaaaa uyandıııı..eşşek anneyi yoruyoo 4 defa uyanıyoo yaaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?