2009 Nisan Anneleri

banu geçmişi mi okuyorsun acaba
naptı name çıkmadı mı hala kınkınları (dişleri)
benim kızımın alttakiler çıktı ama bu aralar çok sinirli acaba üsttekiler de mi geliyor. devamlı çığlık atıyor
çok gergin üzülüyorum bi sorunu mu var acaba diye

evet kızlar işler yemekler tamam ama valla bende bittim bide kayınvalidemle kaynatam geldiler ecemi sevmeye onlarlada ilgilen valla ayaklarım şimdiden tutmuyo yaa akşama nasıl servis yapıcam alla bilir

evet cnm aynı gün doğmuşlar ömürleri uzun olsun inşallah ben çıkıyorum misafirler 20 dk burdalar öpüldünüz

komşuyaaa indimmm geldimmmm..akşamada kuru fasulyem var annem yapmıış saklama kabına koydum getirdimm..yanınaa pilav ve turşuu tamamdırrrr..

maşallahh vallaa yaaa..ne çabuk geçti günlerrrr..bu yazz yavrularla denizeee bile girecezzz...en çok onu istiommm..yaz gelsinnn tatil yapalımmmmmmmmmmmmmmmmm.........

geçmişte koç burcu yorumunu okudum bende koç burcuyum ve oğlumu çok iyi anlıyorum koç bebeklerinin bitmek bilmeyen bir enerjileri vardır eeeeeeeee akıllı çocuk bunlar olcak o kadar...

yazmak bile zor oluyor bazen kız nasıl okuyayaım geçmişi. işe bakıyordum sayfa açık kalmış. iş yoğun kafayı yemek üzereyim. bazen de çiftliğime bakıyorum derken yetişemiyorum heryere -tatlicadiarzu-
ne dişi kız benim kız diş çıkartma ve emekleme konusunda tembel çıktı :))) haspam rahatına düşkün de kaydirigubbakcemile3

geçmişte koç burcu yorumunu okudum bende koç burcuyum ve oğlumu çok iyi anlıyorum koç bebeklerinin bitmek bilmeyen bir enerjileri vardır eeeeeeeee akıllı çocuk bunlar olcak o kadar...
hatuuunn nasılsın?? görüşemiyoruz seninle de opuyorumnanaktan

selincim 5 gün önce olduk 9 aylık ama bugün olan bebeklerede maşallah..
valla 3 ay sonra doğumgünü yaa inanmıyorum valla çabuk geçmedi gibi zor günleri düşününce ama kızıma bakınca çabuk geçti gibi ,şu haliyle kalsın istiyorum 1 sene 9 aylık gezebilir çok güzeller şimdi :))
bende yazın ve baharın hayalini kuruyorum bu soğuk karanlık günlerde..bahar da gezeriz ela nereye gitsek uyur,yabancılanmaz,süslenir püslenir gezeriz..yazın denize girer tatile gideriz oohh nasıl ama hayallerim süper di mi :))

ya ben avatardaki resmi değiştirdim profiime girinde ok değişmiş görünüyo burda eski resim var hala??*

slm kızlarrr
sehercim t.ederim canm
seher senn kız nisnn kaçında dogdu bakıyom da en küçük sennki

kzlar zeynep sıralıyo ya iice geliştrdi sıpa çokta güsel emekliyoo ben bugn çamaşırı toplamaya yan odaya geçtim zeynepte oturuyodu içerde bi ara sesi kesildii bi baktımm sen tv sehpasından tut ayaga kalkk uyduya bir vuruyoo yavaşca yaklaştım hemn aldım sıpayıı birde sehpa cam valla odann şeklini degştrcmm araları kapatmam gerekiyo nasıl yapcaksamm

fatoş sakın esraya görüşemiyoruz deme yer seni.....sen burda değilsin ki dicek:))
aaaa eyvahedigeldismile
kız korkutma beni....
hem sadece buradan mı görüşülürmüş... onun altında araba var gezmeye de meraklı eee benimde kapım açık gelsin. ya neee??? :dilcikar:
hemen de baskın basanındır diyeee saldırdım vallaaa :lepi: :lepi:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

birde biz artık dişi mişi unuttuk boshayallersmile ama bişey sorcm yinedee zeynebin alt ön dişinn 1 tanesi çok beyaz derinn iç kısmıı ben dokunmak istedigim zamn elletmiyoo dişş geliyo olabilir mi bilmiyorumkismile

NAGIHANCIM SELEN 27 NISAN DOĞUMLU yanı en son bebek bızız şirvanın baranla herşeyi önde sıralıyo emeklıyo alkış yapıyo by by yapıyo dede dıyo atte dıyo amma ne diş çıkarıyo nede kılosu ıstediğim gibi değil formuna duşkun hatun ha bıde uykusu unutmayayıım cadı benım kızım tam bı cadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…