2009 Nisan Anneleri

maşllhh kuzunaa canm yedigi halde mi kilo almıyo yoksa yemiyo mu

yaaa elacığıma yürekten dua ettim:)))
devamıda gelir inşallah aminnnnnnnnnnnnnnnn:))

Yıyo nagıhancım ama almıyo yemese anlıcam zatende yediği halde almıyo onu anlamıyorum doktora göre hareketli olduğu için ondan almıyo dedi

kızlar çok girmedim bugün işler yoğun öptüm sizi..

Biz de bugün eşimin iş arkadaşalrına oturmaya gideceğiz,hiçbirini tanmıyorum,offffff,çocukla da bilmediğin bir evde çok zor olacak.......

olsun elıfcım en azından değişiklik olur
bende yarın anneme gıdıcem aşure yapmış gunude varmış ohhh butun herkesı görücem
kızlar bebeğine ekmek veren yada vermek ısteyenler tambuğday unundan olan ekmek çok guzel ezılıyo çorbada yada kahvaltıda

sağol gülşencim.sıkıntımız azaldı şükür.
kajuyu eşime söyledim o da kajunun çok işlem gördüğünü söyledi.sen verdiğine göre öyle bişey olmadığını söyledim.o da bilemiyorum bana öyle söylemişlerdi dedi.hatta hatırlıyorum hamileyken bana yedirmezdi.lmaz:

bence diş o
Biz de bugün eşimin iş arkadaşalrına oturmaya gideceğiz,hiçbirini tanmıyorum,offffff,çocukla da bilmediğin bir evde çok zor olacak.......
bencede değişiklik olur
ben normal ekmeğe başladı veriyorum artık
[

ama ama amaa bennn hamileykenn çok fazlaaa yedimmm..gün boyunca 2 avuç kadar yiyodumm vallaaa..

nagihan bide sizin dişş çıksaydııı kızzzz...çok şükür biz çıkardıkk..ne kadar sürede görünür olucak acabaaaa??

ayşe mrb canım emir in dişi çıktıktan sonra rahatladımı huysuzmu
Kayra nın dişi çıktı ama çok huysuz gece sürekli uyanıyor gündüzde huzursuz birde gece inliyor gibi önceden gazı varken yapardı sizdede oluyormu gece inleme tarzı birşey

mrbb minee..gitmedimde topiktee geziodummm..sultann ii çalışıooo..topik filan kilitlemişşş editörümüzzzz:))

rahatladı diyemem canımm.en az 4 defa uyanıyoo gecee..gündüz sürekli bi mıkırdamaa..hiçbirşeyden memnun olmuyooo..şuanda ayağımdaa..koyarsam uyancakk..ama gece inlemioo..direk bağırıooo..hemde ne bağırışşş..çınlatıoo ortalığııı..olumunekankayizsmile

gizlimi takılıonn sultannn..adın geçince görünüyonnn...:))

ayaklarımm ağrıyooo..eşşekk azcık fazla uyusun diyee bittiimm yaaa..

şimdi kağanla ekrana bakıyozz..sizin slayta bakıp bakıp euuueuu diyoo..keremi seviyoo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…