NAGIHANCIM SELEN 27 NISAN DOĞUMLU yanı en son bebek bızız şirvanın baranla herşeyi önde sıralıyo emeklıyo alkış yapıyo by by yapıyo dede dıyo atte dıyo amma ne diş çıkarıyo nede kılosu ıstediğim gibi değil formuna duşkun hatun ha bıde uykusu unutmayayıım cadı benım kızım tam bı cadı
selamlar ancak geçmiş okuyup geldim....
öncelikle kader arkadaşlarımdan deniz çokkk çok sevindim elanın uyuma performansından sonra..Allah mutluluğunuzu bir asırlık kılsın inşallah:))
gülercim gülfeminde azalmış sıkıntıları çok şükür Allah son eylesin bu hastalığını....
ayşe hayırlı olsun kardeşinin nişanı....
deniz siz bu film işine iyi sardınız helal olsun şekerim..irfanada maşallah yemeği kaçırmıyor sıpa....
tuğba annen gelmiş bol muhabbetler anneciğinle....
başka neler vardı ha sultan demişti galiba yanlış mı hatırlıyorum kaju yağlı değil mi diye evet yağlı ama tereyağ koymuyorum sanırım dengeliyordur....3-4 kajunun yağına eşdeğerdir 1 çay kaşığı tereyağı....
bence diş obirde biz artık dişi mişi unuttuk boshayallersmile ama bişey sorcm yinedee zeynebin alt ön dişinn 1 tanesi çok beyaz derinn iç kısmıı ben dokunmak istedigim zamn elletmiyoo dişş geliyo olabilir mi bilmiyorumkismile
bencede değişiklik olurBiz de bugün eşimin iş arkadaşalrına oturmaya gideceğiz,hiçbirini tanmıyorum,offffff,çocukla da bilmediğin bir evde çok zor olacak.......
ben normal ekmeğe başladı veriyorum artıkolsun elıfcım en azından değişiklik olur
bende yarın anneme gıdıcem aşure yapmış gunude varmış ohhh butun herkesı görücem
kızlar bebeğine ekmek veren yada vermek ısteyenler tambuğday unundan olan ekmek çok guzel ezılıyo çorbada yada kahvaltıda
ayşe mrb canım emir in dişi çıktıktan sonra rahatladımı huysuzmu
Kayra nın dişi çıktı ama çok huysuz gece sürekli uyanıyor gündüzde huzursuz birde gece inliyor gibi önceden gazı varken yapardı sizdede oluyormu gece inleme tarzı birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?