2009 Nisan Anneleri

üstteki msjı kağan yolladııı..bursada fırtına varmış yazıyodummm..kızdımm şimdide ayy ayyy diee ağlıoo yaaa...

fatoş sakın esraya görüşemiyoruz deme yer seni.....sen burda değilsin ki dicek:))

çok yaşa gülşen aynen öle dicem..... nerdesin banucummm...

maşallah zeynepe kızlar daha hareketli oluyor benimkide kablo manyağı babam kabloları kapının yanlarından geçirmiş çicilemiş ama benimki söküyor çok yaramaz bunlar......

ahhhhhhhhh keşke birbirimize yakın otursak hergün sizdeyim.....

canım bizimkide çıkmadı kaynanam benim çocuklar 1 yaşından sonra çıkardı dedi babasıyla amcalarına çekti galiba benim ki...

üstteki msjı kağan yolladııı..bursada fırtına varmış yazıyodummm..kızdımm şimdide ayy ayyy diee ağlıoo yaaa...

kıyamam ben kağanıma ağlamasın annesi,meraklı bizim kuzularımız o da yazmak istiyor arkadaşlarına.

nagihan bide sizin dişş çıksaydııı kızzzz...çok şükür biz çıkardıkk..ne kadar sürede görünür olucak acabaaaa??
ay valla yaa çıksada kurtulsakk

saol canmmm erkekler genlde öle sanırım birazdaha büyüsn arabaları bozup yapmaya çalışır erkk bebekler hep böle

kızlar biz analı kızlı diş agrısı çekiyz hani dişim agrıyo demiştm ya çektrmeye korkuyodm yine sızlamaya başladı bana biraz destek olun şu dişi yarın çektrym nolur çookkk korkuyomm eyvahedigeldismile aglıcam vallaa

canım neden korkuyorsun ki diş ağrısı çok zordur çektirmek bir anlık bişey çekmeye değmez.........

ayyyy çok güldüm kızlar bebeklerinin uyku sorunun tartışıyor,
arkadaş yazmış ''pardoooon siz buna yoksa uyku sorunumu diyosunuz aman Allahım(ooh my got)ya benimki sabah bi kestiriyo 10 gibi yarım saat bir saat,sonra 12 de yatıyo 2 ye kadar falan sonra 4 gibi 6,7 ye kadar.ee gece uyurmu bu çocuk sizce.bu gece 12 yi buldu zippo.ayrıca sabaha kadarda dönüp duruyo.emzik düşüyo uyanıyo,dönmeye çalışıyo uyanıyo,karnı acıkıyo uyanıyo,canı sıkılıyo oynamak istiyo uyanıyo,enflasyon artıyo uyanıyo,borsa tavan yapıyo parayı faizemi yatırsak repomu yapsak diyo uyanıyo,ne olacak bu küresel ısınma diyo.......yani Allah sizi ikna etsin mutlaka bi bahane buluyo uyanmak için.alın size uyku sorunu !!!!
bende diyorumki dişinden uyanıyor acaba arkadaşın bahsettiği şeyler içinde bebeşim kalkıyor olabilirmi altın düştü, dolar düştü :)))) ay bu çocuklar bizi mahvediyorrr

Biz de gezmekten geldik,güzel geçti,herkes iyiydi valla,boşuna dert etmişim,Bir tane hamile vardı,2 haftası kalmış,çok heyecanlı.,ne güzel,Allah bir avazda kurtarsın bütün hamileleri,mutlulukla sağlıkla kavuştursun yavrularına.

Birşey anlatacağım,çok sinir oldum,resmen keklendim,hatta bütün okul keklendik!!
Geçen hafta okula misafir bir kız gelmişti,okuldan bir öğrencinin kuzeniymiş.Benim dersimin olduğu sınıftan bir kız da derse gelebilir mi dedi.Ben de tmm dedim.Neyse bizim öğrenciyle sabah okulda tanışmışlar.Kız Avusturya danım,Noel tatili için geldik,akrabamda kalıyoruz,falan falan dedi.Bizim öğrencilerde kızın peşinde divane,hele erkekler.Habire soruyorlar,Avusturya daki okullarla ilgili falan..Ben de çocuklar oradaki sistemi öğrensinler diye,sesimi çıkarmadım,kız anlattı durdu,bizim orada şöyledir böyledir falan diye...
Tabi kız her ders başka sınıfta,başka öğretmenlerin dersine girdi...
Bugün yine aynı sınıfa dersim vardı,çocuklar dedi ki,öğretmenim o kız bizi keklemiş,meğer kız yalan söylemiş,Avusturya dan değil ıst. Kadıköydenmiş.klava:
Okula ilk geldiğinde bir çocuk ona nerdensin deyince o Avusturyadanım ,demiş ve böyle böyle yayılmış.
Biz de öğretmenlerle kız için diyorduk,ne kadar akıllı,çok olgun konuşuyor falan...
Ama çocuklar deyince aklıma geldi,ben kıza Almanca adını sormuştum,o da bana şaşkın baktı,ama ben çok kolay bişr soru ya,ondan öyle tepki verdi diye düşünmüştüm o anda,nerden bileceksin kızın yalan söyleyebileceğini bu konuda.

Meğer kızn başka bir kuzeni Avusturyadanmış,tabi ondan duymuş herşeyi..

Çok kızdım ya,inanılmaz hırslandımmmm!!!!!!!!!

Günaydın kızlar...

meriç te... o koltutan o koltuğa 4 5 adımlık mesafe gidebiliyo kendii..tv ye bi yapışıyoo ..

2sn de bi bakmısım nerelere gitmis düscek biryerini inciltcek diye ödüm patlıyor..

sürekli annem gözümü ayrımıyorum diyo ama arada tabi düsüyo...

yaramaz kızımm.. 2sn oturduğu yok masallah...alsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile

günaydın arkadaşlar haftanın son günü ama benim mesainin değil..

herkese hayırlı cumalar.

gunaydınlar ben bu gun bursadayım 1 saat sonra gıdıcem kısmetse herkese ıyı hafta sonları

akşam kesatmış muhabbetler..
herkesin işi gücü vardı herhalde.
çiçek ve şirvan yok gene ya yılbaşından sonra koptular..

sultan bi el at şu işe ya.
şirvandan al şu muhtarlık işini:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…