fatoş sakın esraya görüşemiyoruz deme yer seni.....sen burda değilsin ki dicek:))
kzlar zeynep sıralıyo ya iice geliştrdi sıpa çokta güsel emekliyoo ben bugn çamaşırı toplamaya yan odaya geçtim zeynepte oturuyodu içerde bi ara sesi kesildii bi baktımm sen tv sehpasından tut ayaga kalkk uyduya bir vuruyoo yavaşca yaklaştım hemn aldım sıpayıı birde sehpa cam valla odann şeklini degştrcmm araları kapatmam gerekiyo nasıl yapcaksamm
aaaa eyvahedigeldismile
kız korkutma beni....
hem sadece buradan mı görüşülürmüş... onun altında araba var gezmeye de meraklı eee benimde kapım açık gelsin. ya neee??? :dilcikar:
hemen de baskın basanındır diyeee saldırdım vallaaa :lepi: :lepi:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
birde biz artık dişi mişi unuttuk boshayallersmile ama bişey sorcm yinedee zeynebin alt ön dişinn 1 tanesi çok beyaz derinn iç kısmıı ben dokunmak istedigim zamn elletmiyoo dişş geliyo olabilir mi bilmiyorumkismile
üstteki msjı kağan yolladııı..bursada fırtına varmış yazıyodummm..kızdımm şimdide ayy ayyy diee ağlıoo yaaa...
ay valla yaa çıksada kurtulsakknagihan bide sizin dişş çıksaydııı kızzzz...çok şükür biz çıkardıkk..ne kadar sürede görünür olucak acabaaaa??
çok yaşa gülşen aynen öle dicem..... nerdesin banucummm...
maşallah zeynepe kızlar daha hareketli oluyor benimkide kablo manyağı babam kabloları kapının yanlarından geçirmiş çicilemiş ama benimki söküyor çok yaramaz bunlar......
ahhhhhhhhh keşke birbirimize yakın otursak hergün sizdeyim.....
canım bizimkide çıkmadı kaynanam benim çocuklar 1 yaşından sonra çıkardı dedi babasıyla amcalarına çekti galiba benim ki...
kıyamam ben kağanıma ağlamasın annesi,meraklı bizim kuzularımız o da yazmak istiyor arkadaşlarına.
kızlar biz analı kızlı diş agrısı çekiyz hani dişim agrıyo demiştm ya çektrmeye korkuyodm yine sızlamaya başladı bana biraz destek olun şu dişi yarın çektrym nolur çookkk korkuyomm eyvahedigeldismile aglıcam vallaa
hehe komik miş kim yazmış bunu
çok yaşa gülşen aynen öle dicem..... nerdesin banucummm...
maşallah zeynepe kızlar daha hareketli oluyor benimkide kablo manyağı babam kabloları kapının yanlarından geçirmiş çicilemiş ama benimki söküyor çok yaramaz bunlar......
ahhhhhhhhh keşke birbirimize yakın otursak hergün sizdeyim.....
canım bizimkide çıkmadı kaynanam benim çocuklar 1 yaşından sonra çıkardı dedi babasıyla amcalarına çekti galiba benim ki...
kıyamam ben kağanıma ağlamasın annesi,meraklı bizim kuzularımız o da yazmak istiyor arkadaşlarına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?