ayyyy çok güldüm kızlar bebeklerinin uyku sorunun tartışıyor,
arkadaş yazmış ''pardoooon siz buna yoksa uyku sorunumu diyosunuz aman Allahım(ooh my got)ya benimki sabah bi kestiriyo 10 gibi yarım saat bir saat,sonra 12 de yatıyo 2 ye kadar falan sonra 4 gibi 6,7 ye kadar.ee gece uyurmu bu çocuk sizce.bu gece 12 yi buldu zippo.ayrıca sabaha kadarda dönüp duruyo.emzik düşüyo uyanıyo,dönmeye çalışıyo uyanıyo,karnı acıkıyo uyanıyo,canı sıkılıyo oynamak istiyo uyanıyo,enflasyon artıyo uyanıyo,borsa tavan yapıyo parayı faizemi yatırsak repomu yapsak diyo uyanıyo,ne olacak bu küresel ısınma diyo.......yani Allah sizi ikna etsin mutlaka bi bahane buluyo uyanmak için.alın size uyku sorunu !!!!
bende diyorumki dişinden uyanıyor acaba arkadaşın bahsettiği şeyler içinde bebeşim kalkıyor olabilirmi altın düştü, dolar düştü :)))) ay bu çocuklar bizi mahvediyorrr
günaydın
nezle oldum burnum akıyor öksürüyorum bir de işteyim of offf
günaydın canımmmgünaydınn..oo akşam kimse yok sabah kimse yok..başka siteyemi gittiniz hep birlikte :)) ya da herkes yapacak daha iyi bi iş buldu birden
günaydın şenaycım :)
geçmiş olsunngünaydın
nezle oldum burnum akıyor öksürüyorum bir de işteyim of offf
günaydınlar olsun.....
geçmiş olsun selincim bol kivi ye beni hemen toparlar
akşam konuşulmamış geçmişte birikmemiş kendi adıma sevindim :))
yaşasın haftasonu geldi yarın kahvaltıya misafirim var benimde yormayacaka çabur hazırlanacak şeyler düşünüyorum :))
yanlış hatırlamıyosam 7-8..yanlış mı hatırlıyorum ..?? :))
doğru en güzel ihtimal 7-8 :))....hepside kakalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?