2009 Nisan Anneleri

ay acaba benim zeynoda kfayı enflasyona taktığı içinmi hiç uyumuyoki:))))

günaydınn..oo akşam kimse yok sabah kimse yok..başka siteyemi gittiniz hep birlikte :)) ya da herkes yapacak daha iyi bi iş buldu birden
günaydın şenaycım :)

günaydınlar olsun.....
geçmiş olsun selincim bol kivi ye beni hemen toparlar
akşam konuşulmamış geçmişte birikmemiş kendi adıma sevindim :))
yaşasın haftasonu geldi yarın kahvaltıya misafirim var benimde yormayacaka çabur hazırlanacak şeyler düşünüyorum :))

Selımcım geÇmıŞ olsun
selamlar kıslar ıısınız umarımm

günaydınn..oo akşam kimse yok sabah kimse yok..başka siteyemi gittiniz hep birlikte :)) ya da herkes yapacak daha iyi bi iş buldu birden
günaydın şenaycım :)
günaydın canımmm

günaydın
nezle oldum burnum akıyor öksürüyorum bir de işteyim of offf
geçmiş olsunn

yavru kuş al milföyleri böl dörde koy üstüne sosismiş peynirmiş domatesmiş vs sür yımırtayı ver fırına 5 dk ya hazır

ya kızlar bizim okulda 2 tane hamile arkadaş var hep muhabbetimiz hamilelik çocuklar vs ay bi özledim hamileliği sormayın canım çekiyo valla

ben komşuya kahveye gidip geldim şimdi bi alt kattaki komşum yeni doğum yaptı kızı var ,yanda arkadaşım var 3 aylık oğlu var bi de en alt kattaki hamileymiş :)) içlerinden ikisini tanımıyorum ama acık çocukları büyüsün tanışıp oyun grubu yapmayı düşünüyorum seneye :) en büyük ela olucak içlerinde o zaman

günaydınnnnnnnnnn..

nieee kimsee yokkk..sabah annem kahvaltıya çağırdıııı..gidemedimmm..eşimi arıomm açmıooo..derste heraldee..servise binip gitsemm diomm ama binemem heraldee yaaa..çocukla çok zor olurrr.bide kağanın eşyalarııı..

saol şenaycım öle bir çeşitte yapıvereyimopuyorumnanaktan
hamileliği özledim diyorsun yani yatışı....o zamanda çok sıkılmıştın yatmaktan:))
hadi bakalım deniz tecrübeli anne oldun aralarında....

merhaba.... kısmetse mart sonuna doğru bizime bebeğimiz gelicek. bişi sorucam size. yeni doğan bi bebek günde aşağı yukarı kaç bez kullanıyor.???

valla ben düzenli olarak 2-3 saatte bi bez değiştiriyordum diye hatırlıyorum gecede dahil tabi..klasik altını değiştir,emzir,gaz çıkar,yatır..2-3 saatte bi bööle yeni doğduğunda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…