valla ben düzenli olarak 2-3 saatte bi bez değiştiriyordum diye hatırlıyorum gecede dahil tabi..klasik altını değiştir,emzir,gaz çıkar,yatır..2-3 saatte bi bööle yeni doğduğunda :)
geçmiş olsun nagihanda o ne demek..süt dişimi çıkarmamışım,yan dr süt dişini yeni çekti normal dişin mi anca çıkacak??
ya kızlar bizim okulda 2 tane hamile arkadaş var hep muhabbetimiz hamilelik çocuklar vs ay bi özledim hamileliği sormayın canım çekiyo valla
ben de özledim. valla yapar mıyım bilmem diyordum ama şimdi biliyorum. allah nasip ederse sağlık sorunumu halledip kilomu verdim mi ben yaparım bir tane daha. bu kadar zor bir bebeğim olmasına rağmen!!! :kedi:saol şenaycım öle bir çeşitte yapıvereyimopuyorumnanaktan
hamileliği özledim diyorsun yani yatışı....o zamanda çok sıkılmıştın yatmaktan:))
hadi bakalım deniz tecrübeli anne oldun aralarında....
günde 6-8 arası oluyordu. ben diğer arkadaşlardan farklı olarak gece kaka yapmadığı sürece altını değiştirmiyordum. primada bu iş biçilmiş kaftan :)))) bol yağ dikkatli temizlik ve prima ne pişik ne başka bir şey kaydirigubbakcemile3merhaba.... kısmetse mart sonuna doğru bizime bebeğimiz gelicek. bişi sorucam size. yeni doğan bi bebek günde aşağı yukarı kaç bez kullanıyor.???
hem geçmiş olsun hem iyi olmuş :))) ağrı geçti süt dişi gitti :)))slm kızlar biraz önce geldik hastaneden çektrdm dişimi yaa inanabiliyomsnz hiç bişey yok ama ben iğne vurulurken agladmm çok komikk sonra dişimn filmini çektrdikk nee çıktıı biliyomsnzzz ben hala süt dişimin 1 tanesini çıkarmamışım kaydirigubbakcemile3 dr dişi çekti süt dişin çıkabilirr dişi çektgmz iiyi oldu dedii
ben de özledim. valla yapar mıyım bilmem diyordum ama şimdi biliyorum. allah nasip ederse sağlık sorunumu halledip kilomu verdim mi ben yaparım bir tane daha. bu kadar zor bir bebeğim olmasına rağmen!!! :kedi:
bende yaparım valla 1 taneyle kalmazzz
günde 6-8 arası oluyordu. ben diğer arkadaşlardan farklı olarak gece kaka yapmadığı sürece altını değiştirmiyordum. primada bu iş biçilmiş kaftan :)))) bol yağ dikkatli temizlik ve prima ne pişik ne başka bir şey kaydirigubbakcemile3
hem geçmiş olsun hem iyi olmuş :))) ağrı geçti süt dişi gitti :)))
günaydın
nezle oldum burnum akıyor öksürüyorum bir de işteyim of offf
slm kızlar biraz önce geldik hastaneden çektrdm dişimi yaa inanabiliyomsnz hiç bişey yok ama ben iğne vurulurken agladmm çok komikk sonra dişimn filmini çektrdikk nee çıktıı biliyomsnzzz ben hala süt dişimin 1 tanesini çıkarmamışım kaydirigubbakcemile3 dr dişi çekti süt dişin çıkabilirr dişi çektgmz iiyi oldu dedii
ewt canm diş yok daha sanırım bana çekmişş ama diş yönnden çekmesin benm dişler saglam degillçok geçmiş olsun.
aaa zeynebin dişler de çıkmıyo.anneye çekmiş yavru kuş napsın.
bu arada çok geçmiş olsun zeynepcim.
saol canm bende öle dr kolunu tutyom dr elini aşaga indr diyo valla hiç bişey yokmş canm igneyi vurdurmadan öncede sprel sıktrdm daha hala uyuşuk dudagım falankurtulmuşsun nagihannn..diş çektirmekten bende çokkkk korkarım..o iğneee çok fenaa..bide hep uyuşmadı sanırımm drn kolunu tutarımm hehehee...
tavkiminizde çokk hoş olmuşşşş..bende yaptırcamm inşallah..ne kadara mal olduu..kaç tane bastırdınızz???
teşekkürler canmtakvim çok güzel.ben yaşını bekliyorum her aya 1 foto şeklinde.iyleştiğimizde de stüdyoda fotolar çekincez hep beraber inşallah.
benimki zordu evet ama hepsine gelecek hazırlayabileceğimi bilsem doğuracam 4 beş tanesaol şenaycım öle bir çeşitte yapıvereyimopuyorumnanaktan
hamileliği özledim diyorsun yani yatışı....o zamanda çok sıkılmıştın yatmaktan:))
hadi bakalım deniz tecrübeli anne oldun aralarında....
ay aynısını bende yaşadım 26 yaşındaydım bir ağrı bir ağrı sallanıyoduda dr bi gittim eliyle alıverdi demezmi süt dişi bu film çekildi meğer benim bir diş köküm eksikmiş doğuştan yerine yenisi gelmedi o yüzden çok komik bi durum yaaslm kızlar biraz önce geldik hastaneden çektrdm dişimi yaa inanabiliyomsnz hiç bişey yok ama ben iğne vurulurken agladmm çok komikk sonra dişimn filmini çektrdikk nee çıktıı biliyomsnzzz ben hala süt dişimin 1 tanesini çıkarmamışım kaydirigubbakcemile3 dr dişi çekti süt dişin çıkabilirr dişi çektgmz iiyi oldu dedii
canım yaa seni o kadar iyi anlıyorumki ben artık pes ettim o kadar karşı olmama rağmen zeyneple yatıyorum en az 10 kez kalkıyo çünki mızırdandıkça sokuyorum memeyi napimöncelikle günaydın ve hayırlı cumalar.
çok ama çok kötü bi gece geçirdik.gülfem inanaın tam 10 kere kalktı ve buna rağmen saat 7 buçukta uyandı 9 buçukta bi ümitle 1 saat uyur diye uyuttum ve 40. dk da beeee sesleri.ben de yanına uzanmıştım biraz uyumak ümidyle.ya gözlerimin içi yanıyo sersem gibiyim.yok mu bu uykunun bi formülü ya.
hayırlı cumalar demeyii unutmuşummmm...
güler vallaa uykusuzluk çok zor anlıyorum senii..acaba ne sorunu varda uyumuyooo..??
benimki zordu evet ama hepsine gelecek hazırlayabileceğimi bilsem doğuracam 4 beş tane
ay aynısını bende yaşadım 26 yaşındaydım bir ağrı bir ağrı sallanıyoduda dr bi gittim eliyle alıverdi demezmi süt dişi bu film çekildi meğer benim bir diş köküm eksikmiş doğuştan yerine yenisi gelmedi o yüzden çok komik bi durum yaa
canım yaa seni o kadar iyi anlıyorumki ben artık pes ettim o kadar karşı olmama rağmen zeyneple yatıyorum en az 10 kez kalkıyo çünki mızırdandıkça sokuyorum memeyi napim
benimki zordu evet ama hepsine gelecek hazırlayabileceğimi bilsem doğuracam 4 beş tane
ay aynısını bende yaşadım 26 yaşındaydım bir ağrı bir ağrı sallanıyoduda dr bi gittim eliyle alıverdi demezmi süt dişi bu film çekildi meğer benim bir diş köküm eksikmiş doğuştan yerine yenisi gelmedi o yüzden çok komik bi durum yaa
canım yaa seni o kadar iyi anlıyorumki ben artık pes ettim o kadar karşı olmama rağmen zeyneple yatıyorum en az 10 kez kalkıyo çünki mızırdandıkça sokuyorum memeyi napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?