2009 Nisan Anneleri

nagihan canım takviminiz çok şirin olmuş. çok güzel bir hatıra. bizim bebişler ne kadar şanslı onlar için herşeyi yapıyoruz.

Nagihan Zeynep in dişlerinin geç çıkmasının sebebi belli olmuş hehehee
Ama bizimki kime çıkmış bilmiyorum,benim 3,5 aylıkken çıkmış.Herhalde babaya!!

Takvim de çook güzel olmuş.

canım ya..ben bilemiyorum ama böyle olması normalmiymiş..yani doktorunla konuştun mu hiç..belki bir sorunu vardır..benim kızımın uykusu düzenli olduğu için bilemiyorum tabi ne çektiğinizi..az çok tahmin edebiliyorum sadece..inş. düzelir e kısa zamanda küçük gülfem...

kızlar benim moralim çok bozuk yaa
bi turizmciyle evlenecek varsa önce bana sorsun
yaa melisnaz doğalı 9 ay bitmedi biz 9 şehir gezdik resmen..
burası ayrı bi can sıkıntısı,iş yerinde yaşamak çooookkkk zor.biliyosunuzdur biz mardan palace ta kalıyoruz,sonuçta bi otelde yaşıyoruz,herkese çok rahat gibi gözüksede otel odası işte 1+1 ve banyo..
mutfak yok,sürekli çocukla hazırlan yemeğe git,sürekli aynı insanlarla karşılaş.. hepsi sonradan görme..
artık yemeğe bile gitmek istemiyorum,tost yiyiyorum evde..şimdide apayrı bi çile başlıyor eşim yine iş değiştiriyor,bakalım bu sefer hangi şehirdeyiz :((

onlarca çocuk var burada ama sürekli benim kızım göz hapsinde resmen fesatlık yapıyolar gözüme baka baka,biraz kilolu diye sabah öğlen akşam ne yediriyosun bu çocuğa sorularından sıkıldım.
geçen gün deve yedirdim dedim.bide nerden buluyosun bu kıyafetleri sanki ben üretiyorum gidin alın çok beğeniyosanız ama yok işin içinde hasetlik var..
inanın kızım 2 haftadır ne uyuyo ne yemek yiyiyo,2-3 gündür neredeyse çatlayacak gibi ağlıyo..dün akşamdan beri zaten sinirlerim bozuk gözümün yaşı dinmedi..

arkadaşlar gerçekten çok şanslılar ya.az önce gülfeme taaaa amerikalardan bi kargo geldi.teyzesi yeni yıl hediyesi göndermiş.pembe bi adidas eşofman var ki bittim valla.ya daha ben bu yaşımdayım kendime kıyıp ta bi adidas eşofman almadım.puma çoraplar çok şık pijama takımı mayo ve gülfemin en sevdiği meyveli krakerler.şanslı bu sıpacıklar hem de çoook

nagihan takvim güzel olmuş canım.....bu arada dişin içinde geçmiş olsun....
uyku sorunu başa bela güler bende hiç hatırlamıyorum kaç defa kalktığımı..resmen kurt var benimkinin kıçında....insan yattığı yerde 15 dakika kalır ama nerdeeeee yatır 5 dakika sonra kafayı diksin... birde sanki 2 saattir beni sallamışlar gibi cin misali dikmiyor mu gözlerini bana daha bir sinirleniyorum....off ki off yani..bu arada hediyeleriniz hayırlı olsun güle güle kullanın...
sinemcim Allah yardımcın olsun zor olmaz mı tabiki zordur...kendine ait evinde kendi pişirdiğinle yaşamak en güzeli....herşey bir zamandan sonra sıkıcı oluyor katılıyorum sana...benim gibi ev kulu bünyelere 2 haftalık tatil bile çok geliyor....

bi düzenimiz yok oraya buraya gitmekten çocukta düzen felan kalmadı
şimdi eşimde gitti iş için ,hepten yalnızlık korkusu sardı yavrumu sanki bende gidecekmişim gibi durmadan yapışıyor yakama yatağında asla yatmıyor,illa beni istiyor yanında..
haklısın gülşen kabak tadı verdi,şimdi eskişehir var gündemde inşallah olurda artık bende eşyalarımı götürür bi düzen kurarım,tek olsam idare ederim ama çocukla çok zor...

canım güle güle kullansın bzim kıza da amerikadan arkadaş pembe adidas eşofman takım getirmişti aynıdırlar büyük ihtimalle.

güle güle giysin gülfemcim..
nagihan takviminiz çok güzel olmuş cnm bu arada bana hatırlatmış oldun bizde yaptıracaktık bende resim beğenmeye başladımm şimdi..
sinemcim çok zor cnm ya allah kolaylık versin..hem sürekli tanımadığın insanlar hem yer değiştirmek,ve dediğin gibi otel odası ,çocuk olmasa bile sıkılırsın hele çocukla eşin sürekli otel mi değiştiriyo neden ki anlamadım??

cnm inşallah eskişehir işiniz olur da evinize çıkarsınız..bence sen melisi yatağında yatırıcam yok alışsın falan yapma sakın ne kadar istiyosa o kadar yapışsın sana seninle yatsın ,bu aylar korkular başlıyo zaten korkmasın cnm yaa..evinize gidince düzene girer ,şimdi zaten düzen yok diyosun..

evet canım turizm böyle sadece bizde değil bu sektördeki herkeste durum aynı.antalya gibi sezonluk yerlerde durum dahada zorlaşıyor ne kadar lüks olursa olsun kışın kimse gelmiyor buralara..

inşallah canım düzelir.inan çok zor .insanın sinirleri bozuluyo.1 gün 2 gün değil ki sürekli uykusuzluk zor.

canım senin moralin çok mozulmuş.evet otelde yaşamak zor ama anladığım kadarıyla mecbursun.farklı yanlarını görmeye çalış.yemek derdi temizlik bulaşık yok.kızına daha çok zaman ayırabilirsin.boş konuşna insanları takma.ama nazardan da koru meleğini.annesi nas felak oku.

ah gülşencim beni zaten biz siz anlarsınız.ya artık kalkması bişey değil bide en az 3 seferinde çığlık çığlık ağlıyo.sinirlerim alt üst oluyo.

canım güle güle kullansın bzim kıza da amerikadan arkadaş pembe adidas eşofman takım getirmişti aynıdırlar büyük ihtimalle.

teşekkürler arkadaşlar.opuyorumnanaktan

arkadaşlar ya sanırsam bu pembe adidas eşofman takınları çok meşhur:)...bize de diş hediyesi olarak teyzemiz aldı..yanında da ayakkabıları:)..

Aynen gülercim aynen gözyaşları ile ağlıyor sanırsın ateşe atmışlar....kucağıma alıyorum 4-5 dakika sonra duruluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…