2009 Nisan Anneleri

kızlar iyi akşamlar.benim kız uyudu ben de yemek yapayım.menümü de yazayım.
kereviz
un çorbası
salata

inşallah canım inşallaaaaaaaaahhhhhh. zaten ayıramıyorum,ya bacağını atıyor üstüme ya yakamı tutuyor öğlen uyusun diye bende yatıyom artık.tabi dağınıklık diz boyugamyoncuiremsu

okuyorum canım okumasam çatlayacak zaten.bal yiyen baldan bıkıyormuş,inşallah yakın zamanda bizde düzenimizi kurarız:Saruboceq:

ay canim cok zor yaa sen gene dayaniklisin masaalllah ben 1hafta dayanamam belki
ALLAH YARDIMCIN OLSUN
kızlar iyi akşamlar.benim kız uyudu ben de yemek yapayım.menümü de yazayım.
kereviz
un çorbası
salata
SALATA DISINDAKILERI SEVMIYOM BEN AMA EMINIM SEN GUZEL YAPIYOSUNDUR
benim ikiside uyuyo ama benim baska bise yapacak halim yok valla sabah kalk evi topla kahvaltiyi hallet cocuklari tmizle giydir deliriyom valla
bide bugun karsi komsumun kur ani vardi onu okudum pesine benim buyuk oglan huysuzlandi kadinlar bu piskopata saka yaptilar huyunu bilmiyolar sanki oda delirdi eve nasil geldigimi bilemedim bu cocuk niye bole bilmiyorum yakinda asabiyeciye goturacegim artik
bide sinir oluyorum herkeste bi akil verme hevesi dogmus aman otup duruyolar
ahhhhh
ahhhhh
ben cok sinirliyim bu gun
kocam gelsede ona bilassam belki gecer sinirim

Heeee asıl haberım sıze dun dısımı cektırmeye gıttım uyusmadı dedım doktora uyusmustur bı deneyelım dedı soke soke cektı dısımı kavga ettım doktorla bıde abartıyosun demezmı bogacaktım
erkek olmasa dıyecektım ıkı dogum yaptım bundan ıyıdı
aksılıkler benı bulacakya sıraya gırmısler beklıyolar

sağol canım..
sende benden az değilsin dolulukta -tatlicadiarzu-
nasıl bi şaka yaptılarki..

sağol canım..
Sende benden az değilsin dolulukta -tatlicadiarzu-
nasıl bi şaka yaptılarki..

yok kardesını alacagız yok evınıze gelıp oyuncaklarını alacagız cocuk delırdı tabı sakayı anlayamıyorkı daha 3yasında o cıldırdı ben cıldırdım bıde en sevmedıgım pesıne bır suru nasıhat yok napcan ıkı cocugu yok erken degılmıydı bak sana yazık seytan dıyo 3.yude dogur
bırısıde daha yenı evlı sey dıyo aman nasıl okutcan barı 4 5 yas ara verseydınya
dedım dusuncelerınız sıze kalsın kımse keyfınden dogurmuyo sartlarımız boyleydı bena kalsa 1tane tepemden asar dı

selam kıslar. okuldan geldim bi pın pın ı parka götürdük anneyle geldim... not gircem dünden taze fasulye pilav var. bi de yoğurt zaten koca gelmeyecek....
ay kızlar pın pın ın uyku düzeni MAŞALLAH DEYıN baya düzeldi... 8-9 gibi uyuyo 4 kez uyanıp emiyo gene uyuyo 6ya kadar... bu gece ise 10.30da uyudu ve sabah 7 ye kadar 1 kez uyandı.... gündüz en çok 1 saat uyuyo ama....

anladığım kadarıyla düzensiz olan arkadaşlar çoook iyi anlıyorum... eylülden beri düzensizdik ki hele son 1 au gece 1 er saat uykuyla duruyodum.... Allah yardım etsin....

oFFF,Ben geldim yine kimse yok.
Gülfem hediyelerini güle güle kullansın.Amerika da kıyafetler burdaki fiyatlarından çok çok ucuzmuş,bize kazıklıyorlar .

Eysan özel değilse ,neden şartlarınız 2. çocuğu hemen yapmanızı gerektirdi?Yok hayır,2. çocuk çok değil ki,neden insanlar bu kadar takmış durumda,onu da anlamadım?Zorsa zorluğunu sen yaşıyorsun.

çok zor vallahi otelde yaşanılırmı yaa insan yazın tatile bile gitmek istemez

kızlar zeynebin resimleriyle takvim yaptrdk nasıl olmuş

Imageshack - dsc07483a
Imageshack - dsc07482
çok güzel olmuş nagihancım

merhaba.... kısmetse mart sonuna doğru bizime bebeğimiz gelicek. bişi sorucam size. yeni doğan bi bebek günde aşağı yukarı kaç bez kullanıyor.???
8-9 tane hepsi kesin kakalı çok sık değiştirmeni öneririm
ciltleri çok hassas oluyor

Ayşe de yok,kocası ne sorular hazırladı acaba?Malum sınav zamanı))))

Ay ben bu saatlerde uyumalarını pek hayır görmüytorum,gece için enerji topluyorlar))

Bizim de pembe Nike eşofmanımız var,nolmuş yani)))))
Çiçek teyzemiz aldı,bir daha teşekkür!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…