cnm inşallah eskişehir işiniz olur da evinize çıkarsınız..bence sen melisi yatağında yatırıcam yok alışsın falan yapma sakın ne kadar istiyosa o kadar yapışsın sana seninle yatsın ,bu aylar korkular başlıyo zaten korkmasın cnm yaa..evinize gidince düzene girer ,şimdi zaten düzen yok diyosun..
inşallah canım düzelir.inan çok zor .insanın sinirleri bozuluyo.1 gün 2 gün değil ki sürekli uykusuzluk zor.
canım senin moralin çok mozulmuş.evet otelde yaşamak zor ama anladığım kadarıyla mecbursun.farklı yanlarını görmeye çalış.yemek derdi temizlik bulaşık yok.kızına daha çok zaman ayırabilirsin.boş konuşna insanları takma.ama nazardan da koru meleğini.annesi nas felak oku.
ay canim cok zor yaa sen gene dayaniklisin masaalllah ben 1hafta dayanamam belkibi düzenimiz yok oraya buraya gitmekten çocukta düzen felan kalmadı
şimdi eşimde gitti iş için ,hepten yalnızlık korkusu sardı yavrumu sanki bende gidecekmişim gibi durmadan yapışıyor yakama yatağında asla yatmıyor,illa beni istiyor yanında..
haklısın gülşen kabak tadı verdi,şimdi eskişehir var gündemde inşallah olurda artık bende eşyalarımı götürür bi düzen kurarım,tek olsam idare ederim ama çocukla çok zor...
SALATA DISINDAKILERI SEVMIYOM BEN AMA EMINIM SEN GUZEL YAPIYOSUNDURkızlar iyi akşamlar.benim kız uyudu ben de yemek yapayım.menümü de yazayım.
kereviz
un çorbası
salata
ay canim cok zor yaa sen gene dayaniklisin masaalllah ben 1hafta dayanamam belki
ALLAH YARDIMCIN OLSUN
SALATA DISINDAKILERI SEVMIYOM BEN AMA EMINIM SEN GUZEL YAPIYOSUNDUR
benim ikiside uyuyo ama benim baska bise yapacak halim yok valla sabah kalk evi topla kahvaltiyi hallet cocuklari tmizle giydir deliriyom valla
bide bugun karsi komsumun kur ani vardi onu okudum pesine benim buyuk oglan huysuzlandi kadinlar bu piskopata saka yaptilar huyunu bilmiyolar sanki oda delirdi eve nasil geldigimi bilemedim bu cocuk niye bole bilmiyorum yakinda asabiyeciye goturacegim artik
bide sinir oluyorum herkeste bi akil verme hevesi dogmus aman otup duruyolar
ahhhhh
ahhhhh
ben cok sinirliyim bu gun
kocam gelsede ona bilassam belki gecer sinirim
sağol canım..
Sende benden az değilsin dolulukta -tatlicadiarzu-
nasıl bi şaka yaptılarki..
çok zor vallahi otelde yaşanılırmı yaa insan yazın tatile bile gitmek istemezkızlar benim moralim çok bozuk yaa
bi turizmciyle evlenecek varsa önce bana sorsun
yaa melisnaz doğalı 9 ay bitmedi biz 9 şehir gezdik resmen..
burası ayrı bi can sıkıntısı,iş yerinde yaşamak çooookkkk zor.biliyosunuzdur biz mardan palace ta kalıyoruz,sonuçta bi otelde yaşıyoruz,herkese çok rahat gibi gözüksede otel odası işte 1+1 ve banyo..
mutfak yok,sürekli çocukla hazırlan yemeğe git,sürekli aynı insanlarla karşılaş.. hepsi sonradan görme..
artık yemeğe bile gitmek istemiyorum,tost yiyiyorum evde..şimdide apayrı bi çile başlıyor eşim yine iş değiştiriyor,bakalım bu sefer hangi şehirdeyiz :((
çok güzel olmuş nagihancımkızlar zeynebin resimleriyle takvim yaptrdk nasıl olmuş
Imageshack - dsc07483a
Imageshack - dsc07482
8-9 tane hepsi kesin kakalı çok sık değiştirmeni öneririmmerhaba.... kısmetse mart sonuna doğru bizime bebeğimiz gelicek. bişi sorucam size. yeni doğan bi bebek günde aşağı yukarı kaç bez kullanıyor.???
Sultan geçmiş pek kalabalık değil ,çabık gelirsin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?