hangisiydi kız o sana jest olsun die bihetere ddedim bihter hemen şu nevresimi seriyosun benim canımı sıkma tamam sultancım deddi eheheheselammm...annem kuran okuyor bende yazayım dedim :) bu sefer anneme hiç iş yaptırmıcam kraliçeler gibi ağırlamak istiyorum derkeen buzdolabı bozuldu herşeyi boşalt sil servis geldi yaptı geri doldur heeepsini anacım yaptı ecrin kucağıma yapışık olduğu için.bir de gece hep uyanıksın be kızım sen ne ara uyuyacaksında güç kuvvet toplayacaksın dedi ben yapıcam herşeyi dedi canımm annem :)
nevresimim geldi ama o siyahını sipariş ederken sorun oluşmuştı aktivasyon mailinde bi sonraki gün sipariş ettim ama sultanın 2. beğendiğine karar verdim son anda dün aşkı memnuda çıktı durdu :) serdik kumaşı çooooooooooooooooooooooooooook güzel bayıldımmmm.
maşşalh 41 kere
bi düzenimiz yok oraya buraya gitmekten çocukta düzen felan kalmadı
şimdi eşimde gitti iş için ,hepten yalnızlık korkusu sardı yavrumu sanki bende gidecekmişim gibi durmadan yapışıyor yakama yatağında asla yatmıyor,illa beni istiyor yanında..
haklısın gülşen kabak tadı verdi,şimdi eskişehir var gündemde inşallah olurda artık bende eşyalarımı götürür bi düzen kurarım,tek olsam idare ederim ama çocukla çok zor...
ay şimdi benim de aklıma soktunuz yeni nevresim işini.Ama çeyizimden bir sürü var,işte böyle çeyizde birşeyden bolca olunca da insan yeni birşey alamıyor.Aynı şey havlular için de geçerli,yeni şeyler görüyorum ama almıyorum,yazık günah diye.
Nagihan Zeynep in dişlerinin geç çıkmasının sebebi belli olmuş hehehee
Ama bizimki kime çıkmış bilmiyorum,benim 3,5 aylıkken çıkmış.Herhalde babaya!!
Takvim de çook güzel olmuş.
nagihan takvim çok güzel olmuş canım çok şanslı bu bebekler
güle güle giysin gülfemcim..
nagihan takviminiz çok güzel olmuş cnm bu arada bana hatırlatmış oldun bizde yaptıracaktık bende resim beğenmeye başladımm şimdi..
sinemcim çok zor cnm ya allah kolaylık versin..hem sürekli tanımadığın insanlar hem yer değiştirmek,ve dediğin gibi otel odası ,çocuk olmasa bile sıkılırsın hele çocuklaeşin sürekli otel mi değiştiriyo neden ki anlamadım??
nagihan takvim güzel olmuş canım.....bu arada dişin içinde geçmiş olsun....
uyku sorunu başa bela güler bende hiç hatırlamıyorum kaç defa kalktığımı..resmen kurt var benimkinin kıçında....insan yattığı yerde 15 dakika kalır ama nerdeeeee yatır 5 dakika sonra kafayı diksin... birde sanki 2 saattir beni sallamışlar gibi cin misali dikmiyor mu gözlerini bana daha bir sinirleniyorum....off ki off yani..bu arada hediyeleriniz hayırlı olsun güle güle kullanın...
sinemcim Allah yardımcın olsun zor olmaz mı tabiki zordur...kendine ait evinde kendi pişirdiğinle yaşamak en güzeli....herşey bir zamandan sonra sıkıcı oluyor katılıyorum sana...benim gibi ev kulu bünyelere 2 haftalık tatil bile çok geliyor....
ay şimdi benim de aklıma soktunuz yeni nevresim işini.Ama çeyizimden bir sürü var,işte böyle çeyizde birşeyden bolca olunca da insan yeni birşey alamıyor.Aynı şey havlular için de geçerli,yeni şeyler görüyorum ama almıyorum,yazık günah diye.
iyi akşamlar kızlar.............
dün geceden beri çok kötü bir gece ve gün geçirdik yusuf nezle mi grip mi anlayamadım burun akıyor ateş var ve acaiiiip huysuz ben harap biz vaziyetteyim..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?