2009 Nisan Anneleri

bende arkadaşım var ondada biri 3 yaşında biri 13 nisan doğumlu bide kerem em size hem onlara yetişmeye çalışıyorum

selammm...annem kuran okuyor bende yazayım dedim :) bu sefer anneme hiç iş yaptırmıcam kraliçeler gibi ağırlamak istiyorum derkeen buzdolabı bozuldu herşeyi boşalt sil servis geldi yaptı geri doldur heeepsini anacım yaptı ecrin kucağıma yapışık olduğu için.bir de gece hep uyanıksın be kızım sen ne ara uyuyacaksında güç kuvvet toplayacaksın dedi ben yapıcam herşeyi dedi canımm annem :)

nevresimim geldi ama o siyahını sipariş ederken sorun oluşmuştı aktivasyon mailinde bi sonraki gün sipariş ettim ama sultanın 2. beğendiğine karar verdim son anda dün aşkı memnuda çıktı durdu :) serdik kumaşı çooooooooooooooooooooooooooook güzel bayıldımmmm.

slmmmmmmm

2 gün annemdeydımmmm

yan gel yattım valla bi arkadaşa gottım geldım yenı dogdu

30 aralıkta

zeynep duru

dün gece annemde kaldık yenı geldik

umarım herkes iyidir.............

hangisiydi kız o sana jest olsun die bihetere ddedim bihter hemen şu nevresimi seriyosun benim canımı sıkma tamam sultancım deddi ehehehe

maşşalh 41 kere

eskişehir olayınız gerçekleşirse istersne haber ver.yardımcı oalbileceğim bişey varsa elimden geleni yaparım

ay şimdi benim de aklıma soktunuz yeni nevresim işini.Ama çeyizimden bir sürü var,işte böyle çeyizde birşeyden bolca olunca da insan yeni birşey alamıyor.Aynı şey havlular için de geçerli,yeni şeyler görüyorum ama almıyorum,yazık günah diye.

aynen...

tugbacım iyi gecelerde kulanınn ehehee

sultan bihter dedın dee

kadın ne aşagalık bi kadın ya neler söyledi öle behlüle sana yenı yıl hedıyem bu.........

bihter azzz degıl heeee

iyi akşamlar kızlar.............

dün geceden beri çok kötü bir gece ve gün geçirdik yusuf nezle mi grip mi anlayamadım burun akıyor ateş var ve acaiiiip huysuz ben harap biz vaziyetteyim..........

Nagihan Zeynep in dişlerinin geç çıkmasının sebebi belli olmuş hehehee
Ama bizimki kime çıkmış bilmiyorum,benim 3,5 aylıkken çıkmış.Herhalde babaya!!

Takvim de çook güzel olmuş.

nagihan takvim çok güzel olmuş canım çok şanslı bu bebekler

geçmişolsn dilekleriniz için çok teşekkürederimm saat 8 de bişeyler yiyebildimm
ayrıca takvim içinde çok t.ederizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…