2009 Nisan Anneleri

nagihan zeynepmi hasta gecmişi okumadımmm uzun sürer pek zamanım yokgecmış olsun takvimine baktım ama cok güzelll

kaç tane bastırdınnn

ay kocişe meyve soydumda geldim hihih

teşekkür ederim arkadaşlar :) gecesi güdüzü kalmadı artık ecrin uyuyunca zamanı değerlendirmece

sultan demek senin işin bu dün hep çıktı reklam öncesi :)

kargo 1 günde geldi çok memnun kaldım netten alınca da tedirgin oluyo insan görmeden almak ama herkese tavsiye ederim alacak olan varsa.fakatt kendi sitesinden alın mutlaka "zorlu" güvencesi olsun.

teşekkürlerr denizcim facedende yazmışsın gördüğümde offlinedın.elacım napio uyudumu yine aranızda

nagihan zeynepmi hasta gecmişi okumadımmm uzun sürer pek zamanım yokgecmış olsun takvimine baktım ama cok güzelll

kaç tane bastırdınnn

yok canm zeynep hasta degil ben diş çektrdim
6 tane bastrdk canm

tugbacım çok güsel canm güle güle kullan

ben 157ye aldım peşin fiyatına 3 taksit.resmi sitesi zaten.heryere kredi kartı bilgilerimi veremem zaten.<<

ANNEMDEN GELDIM SONUNDA
nagıhancım geçmşi olsun canım öncelıkle ve takvımınızde çok guzlel olmuş
sinemcim inşallah en kısa zamanda bı duzn kurursunuz canım
guler sende gulfeme fitil vermeyi denesene bu gece bi canım
tuğbcı nevresimini güle güle kullan canım
uykusuz bebeklerede bol bol uyku versın çok zor oluyo anneler için
deniz ela naptı bu gece uyudumu
aklımda kalan bunlar oldu

valla cnm 5 saat kesintisiz uyudu yine :)) ama 4 te kalktı 5.30 da uyudu sabah artık sen karar ver ne kadar iyi ne kadar kötü :)) ama buna şükür..

ama yanımızda yatırınca allahtan sallanma falan istemiyo mızmızlık yapmıyo dönüyo takılıyo kendi kendine uyuyo sonra :))

sendemi annendeydin......

valla anne gibi yok

dün gıttım sabah bugece geldim

ohhhh yan gel yat

sultan keremi bırakcanmı? yarın annene

bende bırakmak istıyorum yaa

ama yaz olsun bırakcamm....

evet melekçim annemdeydım aşure yapmış bide günü varmış gittim akşamda döndüm işte bende anneme gıdınce çok rahat edıyorum o ılgılenıyo sağolsun ama bu gun ben herkesle ilgilendim :))
bende akşam selenı yanıma aldım gece 1 de yattı sabah 4 te mama yedi bidaha yattı ta 8.30 ta uyandı ne sallama ne pış pış döndü durdu mevlana gıbı uyudu yatakta bunlar bırlık mı oldular böyle gülşen ve güler sizde deneyın bı gece bakalım sizinkilerde uyuyuyacakmı böyle bu gece kendı yatağında yatıcak gene bakalım nasıl uyucak

bende heveslendim geçen akşam yanımda yatırmaya dedim belki 4 5 saat deliksiz uyuruz.sabah 6 gibi mamasını ortamıza yatırıp emdiriyorum uyuyakalıyo dedim kaldırmıcam bu sefer.1 saat uyudu sonra kollarını yayamadı ecrin sultan bastı feryadı :)

ya bizde yatakta olsak ela yayılamaz kesin sinir olur :)) ben elanın odasına bi tek kişilik pamuk yatak,bir de misafir için olan çift kişilik yaylı yatağı indirdim kocaman oldu yayılıyoz :))) ama pamuk yatakta ben yatıyorum ela sultala padişah babası yaylıda

oh ne guzel denızcım aman uyusunlarda artık nasıl uyurlarsa bakalım bu gece yatağında uyucak mı yoksa huysuzlancakmı yıne

valla ela desin ki ben banyoyu seçtim hep beraber orda uyucaz, sabaha kadar kesintisiz,ben yatağı yorganı toplar orayada yerleşirim vala :)))) hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…