2009 Nisan Anneleri

ehehehe anneme okudum ah yavruuumm bebişleriniz için ne fedakarlıklar uykusuzluklar çekiyosunuz sizde bizlerin bebeğisiniz kıyamamm dio :)

akşam üzeri ecrini sallarken uyuyakalmışım koltukta boynu bükük bi halde annem görünce ağlamış hihihih annelik çok yamanmış :)

valla benim umudum yok zaten arkadaşımın çocuğu 1,5 yaşında hala gece kalkıyo kız hala diş mi gaz mı diyo yaa..2008 anneleri de aynı şeyden şikayetçi..ben bunun 2 yaştan önce düzeleceğini sanmıyorum da istediğim şööle 2 gün uyumama izin versin toparlanayım sonra okusun yine canıma ama bizim de şarj olmamız lazım hep çalış hep çalış nereye kadar :)) bişey değil böyle gözümüzü korkutuyolar öyle çok korkuyoruz ki kardeşsiz kalacaklar :))
annene selam söyle tuğbacım saolsun onlarda aynılarını yaşadılar ak hala başımızda bekliyolar allah bize de göstersin inşallah

bende sanmıyorum eşim 9 aylıktan sonra düzelmiş kaynanam öyle diyo inşallah düzelir düzelmesse 1 yaş ondada duzelmezse 2 yaş :))) kendimizi avutuyoruz işte bencede denız bunlar canımıza okudu bızım okumayada devam edıyolar bunlara kardeş zor gelicek gibi bide ben selen 3 yaşına gelsin doğururum diyodum şimdi düşünmem lazım diyorum :))

Yine geldim))
Deniz çok komiksin,bugün de mi uyudun gündüz,yine pek bir esprik gördüm seni hihihiiiii

Bizim okulda SBS deneme sınavı yapmıştık,bugün de derece alan öğrenciler için ,okul bahçesinde ödül töreni yaptık.1.2.3. lerin aileleri de davet edilmiş.Çocuklar anons edildi,sunucu:
1. olan arkadaşımızı vee onu bugünlere getiren anne-babasını buraya davet ediyoruz.
Yazarken bile tüylerim ürperiyor,ki o anda ağladım yaaaaa...Allahım bize de bu mutlu günleri yaşatsın inşallah!Ne kadar gurur verici dimiiiiiiiiiii

Deniz canım sen de bir annene kapağı atsan,zor mu sizin için,biraz kendine gelirsin..

Biraz önce Miray ı uyutmaya gittim,mama yapmıştım onu yedirdim,tulumunu giydirdim,gittik odasına emzirdim ve yatırdım yatağına.O anda açtı gözlerini,biraz pışpışladım,ama ağlıyor,aldım kucağıma,görseniz nasıl kıvranıyor,kendini geri atıyor,sanki sancısı var,içimden Dr.a gitmek falan geçiyor,o kadar yani..
Sonra yatırdım kucağıma emzirdim,Aaaa bir baktım ki,anında daldı gitti.Yani aç desem aç değil,bizimki de emerek uyumaya alıştı,ama ağlaması dudak büzerek bir ağlama değildi yani,sanki düştü de bir yeri acıyor,gazı var falan..

herkese iyi gecelerrr
nagihancım takvim çok güzel olmuş zeynebe çok güzel bir hatıraaa
tunaydı sanırım mavi adidaslı maş ona pek yakışıklıııı
deniz valla gece gece güldürdünnn benii banyoya gider yatarım diyeee:)))
allahım uykusuz bebelereee bol uyku versin bu geceeee

elifte beşiğinde yatmayı hiç sevmiyorr ama bu benim suçum gece ağladıkça memeyi tıkıyım diye ağzınaa yanıma aldım şimdi bizim yatağa alıştıı geniş geniş özgürce dönüyorrr biz ona yer açalım diye kenarlara sıvışıyoz geçen düştümmm:))o kadar kenarda kalmışımmmm yer yatağı yapacam bennde yaaa uyuduğumdan bişey anlamıyommm

elifcim anneme gitsem evi kaloriferli değil ela yerlerde sürünüyo sürekli,haftaya gidicem inşallah ama 2 gün kalırım o bile iyi gelir.ben 2 gecedir 5 saat kesintisiz uyuyorum ya o yüzden bu enerji patlaması..bi de tüm gece uyusam ne yapacağımı şaşırırım herhalde baksana :)))
miray gibi ela da bazen uykusu çok gelince ama uyutmakta geç kalırsam kendini geri atıyo kıvranıyo kucağımda bende bırakıp sakinleşsin diye bekliyorum sonra uyuyoo

kızlar bişey sorcam aptamil muhallebileriyle milupanın muhallebillerinin arasında ne fark var

ben m,lupanın sütlü pirinçlisini kullanıyorum sultancım ama aptamil muhallebi ne onu bilmiyorum..

Aslinda sebep cok ama asil sebep suk ki benim esimin yasi bayagi bu yuzden cocuklariyla arasinda fazla yas farki olsun istmedik ideal olaninin bu olduguna karar verdik hem dedigin gibi 2 cok degilki birde ben bu insanlarin cift maasla bile gelecekten bu denli korkmalarini yada kendilerini zora sokmamak icin bu bahaneye siginmalarini anlayamiyorum

ben annesinin kiymetini gec bilenlerdenim
ilk annemin benim icin ne denli onemli oldugunu nisanlaninca anladim sonra evlenince o deger katlandi cocuklarim da gelince anneme hayran oldum
benim annem canim annem guzel annem

sultan aptamil kaşık mamalarıyla,milupanın muhallebisinin farkını mı soruyosun acaba..?? ikisinde de sütlü pirinçli var yaa..ama ne farkı var bende bilmiyorum çeşit yapmış bence sadece çok fark yoktur..

Sultan anladığım kadarıyla
bir Aptamil kaşık maması serisi var.
Bir de Milupa bebek yemekleri serisi.Bunların içinde de Milupa muhallebiler var.

aptamil muhallebi bebek sütlü ekstaradan mama katkısı var içinde sanırım milupa muhallebilerde yok ki aptamil serisi yeni çıktı zaten bir sene felan olmuşturrr

toz muhalllebiler yok mu onu diyorum deniz
bende hep milupanın sütlü pirinlisini alırdım kerem bi ara ne zaman muhallebi yese kusuyordu
baya bir ara verdik maşallah bugün yedi kusmadı

bugün 7tahıllısı var aptamilin ondan aldım
devam sütüyle hazırlanıyor güzeldi tavsiye ederim
hergün tahıl şart yaaaa

mikupa aptamil ve bebelac aynı markanın yan rünleri falan heralde

bide bişey dikkatimi çekti ne zamandan beri muhallebi almadığımdan..

milupa muhallebi kutularını gramını değiştirmiş
eskiden daha küçük daha az gramajlıydı kutular şimdi o kutulardan yok
aman ne çok yazdım hadi okuyun:))

aptamil muhallebi bebek sütlü ekstaradan mama katkısı var içinde sanırım milupa muhallebilerde yok ki aptamil serisi yeni çıktı zaten bir sene felan olmuşturrr

hee evet doğru söylüyosun üstünde kocaman bebek sütlü yazıyo

ya ben o küçük kutulardan hiç almadım hep bu boy aldım ama o küçük kutular muhallebi değil kaşık maması diye biliyorum ondan almıyodum sanırım

slmmmmmmm..ben geldimmm..

bu akşamda kuzenimin nişanı vardııı..onuda yaptık geldikk ehheee..

kağana deliksiz uyuması için orkestra lazımmış yaaa..çocuk o gürültüde nasıl uyuduuuu..eşşek yaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…