Aslinda sebep cok ama asil sebep suk ki benim esimin yasi bayagi bu yuzden cocuklariyla arasinda fazla yas farki olsun istmedik ideal olaninin bu olduguna karar verdik hem dedigin gibi 2 cok degilki birde ben bu insanlarin cift maasla bile gelecekten bu denli korkmalarini yada kendilerini zora sokmamak icin bu bahaneye siginmalarini anlayamiyorumEysan özel değilse ,neden şartlarınız 2. çocuğu hemen yapmanızı gerektirdi?Yok hayır,2. çocuk çok değil ki,neden insanlar bu kadar takmış durumda,onu da anlamadım?Zorsa zorluğunu sen yaşıyorsun.
ben annesinin kiymetini gec bilenlerdenimehehehe anneme okudum ah yavruuumm bebişleriniz için ne fedakarlıklar uykusuzluklar çekiyosunuz sizde bizlerin bebeğisiniz kıyamamm dio :)
akşam üzeri ecrini sallarken uyuyakalmışım koltukta boynu bükük bi halde annem görünce ağlamış hihihih annelik çok yamanmış :)
aptamil muhallebi bebek sütlü ekstaradan mama katkısı var içinde sanırım milupa muhallebilerde yok ki aptamil serisi yeni çıktı zaten bir sene felan olmuşturrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?