2009 Nisan Anneleri

denizela, bursasu+, croxilex, didem1981, eysan, huzur84, ŞıRVAN
ooh maşallah bu saatte

3 sayfam varr..onu okuycamm..gerçi 10 sayfaya bedel bu sayfalardaa..

herkese merhabalar..ben sonunda evime geldim...
herkes nasıllar... bakalım ..

kızlar bir dişçi koltuğuna oturdum mu kalkmak bilemedim.. adam nerdeyse tüm dişlerimi dolgu yapacak..
son bir dolgum kaldı.. oda çarşamba günü olacak.. bu arada dişleride temizlettik.. aman ne zor işmiş...

bilmiyom valla kaşık maması gün içinde öğün olarak vermek için muhallebi muhallebi işte :))
geçmiş olsun şirvan..

sultan muhallebiyle - kaşık mamaısyla uğraşsın..

ben artık barana biz ne yersek ondan veriyorum..

zaten sıpa mama falan yediği yoktu..
birde diyorum.. süte başlıyım..
geçen migrostan pınarın 6-12 aylık ilk adım sütü vardı.. bir sade birde muzlu diye..
onlardan aldım ama daha denemedim..
kullanan varmı ..

Eee,sonuç olarak siz ne veriyorsunuz?
Ben hep Aptamil Sütlü Pirinçli,Sütlü Bisküvili vs...onlardan aldım.Üzerinde muhallebi yazmıyor yani.250 gr lık galiba onlar,büyük kutuda.

Üzerinde muhallebi yazanlar daha küçük kutudalar değil mi?
Deniz sen Muhallebi yazanlardan mı veriyorsun??

Ben 1 kez aldım Şirvan,ama beğenmedi bizim hatun,ben içeyim ziyan olmasın dedim),ama tadı gerçekten berbattı.Ama sen yine de dene,belki Baran beğenir.Bir arkadaşım oğluna ondan veriyor artık.14 Nisan doğumlu.

Şirvan geçmiş olsun bu arada.

Sultan resimler hareketli mi ne,ben neden göremiyorum??

hee eevet elif imza hakkı oluyo ya pro üyelerin bende bir siteden yaptım 3resim yükledim sırayla değişiyor
resmin üstünde hangi siteden yaptığım yazıyo
link vermek yasak:)))

ben hiç kaşık maması almadım kahvaltılarından veriyorum 8 tahıllı ballı bi de akşamüstü muhallebi veriyorum sütlü pirinçli 250 gr lık olandan..ne biliim kaşık maması gün içinde verilecek bişey gibi geliyo ee bende gün içinde evde yaptığım çorba,püre vs..myva yoğurt veriyorum zaten içtiği mama,muhallebi,kahvaltıdan alacağı vitaminide alıyodur..

sorması ayıp siz bunları ne zman veriyosunuz..

ben hiç aptamil falan almadım daha.. bebelac. yada milipanın mamasından bir kaç kez almışstım yemedi..
bende hiç alma gereği duymadım.. hatta geçen kuzenişn nestlede çalışıyor onların maması varmış ondan getirdi.. hiç denemeden başka birine verdim.. ağzını açılınca ziyan olmasın dedim...

Ben 1 kez aldım Şirvan,ama beğenmedi bizim hatun,ben içeyim ziyan olmasın dedim),ama tadı gerçekten berbattı.Ama sen yine de dene,belki Baran beğenir.Bir arkadaşım oğluna ondan veriyor artık.14 Nisan doğumlu.

bakalım deniyeceğim..
aptamilin vardı.. o 1 yaştan sonra diyordu.. onu versek ne olur acaba...

Şirvan geçmiş olsun bu arada.

Sultan resimler hareketli mi ne,ben neden göremiyorum??
saol canım...

Deniz peki o Sütlü Pirinçli dediğinin üstünde Aptamil mi, Milupa mı yazıyor?

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ŞıRVAN, ceyo16, croxilex

amann millet kaçmış....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…