ay canim cok zor yaa sen gene dayaniklisin masaalllah ben 1hafta dayanamam belki
ALLAH YARDIMCIN OLSUN
SALATA DISINDAKILERI SEVMIYOM BEN AMA EMINIM SEN GUZEL YAPIYOSUNDUR
benim ikiside uyuyo ama benim baska bise yapacak halim yok valla sabah kalk evi topla kahvaltiyi hallet cocuklari tmizle giydir deliriyom valla
bide bugun karsi komsumun kur ani vardi onu okudum pesine benim buyuk oglan huysuzlandi kadinlar bu piskopata saka yaptilar huyunu bilmiyolar sanki oda delirdi eve nasil geldigimi bilemedim bu cocuk niye bole bilmiyorum yakinda asabiyeciye goturacegim artik
bide sinir oluyorum herkeste bi akil verme hevesi dogmus aman otup duruyolar
ahhhhh
ahhhhh
ben cok sinirliyim bu gun
kocam gelsede ona bilassam belki gecer sinirim
Heeee asıl haberım sıze dun dısımı cektırmeye gıttım uyusmadı dedım doktora uyusmustur bı deneyelım dedı soke soke cektı dısımı kavga ettım doktorla bıde abartıyosun demezmı bogacaktım
erkek olmasa dıyecektım ıkı dogum yaptım bundan ıyıdı
aksılıkler benı bulacakya sıraya gırmısler beklıyolar
yok kardesını alacagız yok evınıze gelıp oyuncaklarını alacagız cocuk delırdı tabı sakayı anlayamıyorkı daha 3yasında o cıldırdı ben cıldırdım bıde en sevmedıgım pesıne bır suru nasıhat yok napcan ıkı cocugu yok erken degılmıydı bak sana yazık seytan dıyo 3.yude dogur
bırısıde daha yenı evlı sey dıyo aman nasıl okutcan barı 4 5 yas ara verseydınya
dedım dusuncelerınız sıze kalsın kımse keyfınden dogurmuyo sartlarımız boyleydı bena kalsa 1tane tepemden asar dı
selam kıslar. okuldan geldim bi pın pın ı parka götürdük anneyle geldim... not gircem dünden taze fasulye pilav var. bi de yoğurt zaten koca gelmeyecek....
ay kızlar pın pın ın uyku düzeni MAŞALLAH DEYİN baya düzeldi... 8-9 gibi uyuyo 4 kez uyanıp emiyo gene uyuyo 6ya kadar... bu gece ise 10.30da uyudu ve sabah 7 ye kadar 1 kez uyandı.... gündüz en çok 1 saat uyuyo ama....
anladığım kadarıyla düzensiz olan arkadaşlar çoook iyi anlıyorum... eylülden beri düzensizdik ki hele son 1 au gece 1 er saat uykuyla duruyodum.... Allah yardım etsin....
oFFF,Ben geldim yine kimse yok.
Gülfem hediyelerini güle güle kullansın.Amerika da kıyafetler burdaki fiyatlarından çok çok ucuzmuş,bize kazıklıyorlar .
iyi akşamlar kızlar.............
dün geceden beri çok kötü bir gece ve gün geçirdik yusuf nezle mi grip mi anlayamadım burun akıyor ateş var ve acaiiiip huysuz ben harap biz vaziyetteyim..........
ANNEMDEN GELDIM SONUNDA
nagıhancım geçmşi olsun canım öncelıkle ve takvımınızde çok guzlel olmuş
sinemcim inşallah en kısa zamanda bı duzn kurursunuz canım
guler sende gulfeme fitil vermeyi denesene bu gece bi canım
tuğbcı nevresimini güle güle kullan canım
uykusuz bebeklerede bol bol uyku versın çok zor oluyo anneler için
deniz ela naptı bu gece uyudumu
aklımda kalan bunlar oldu
valla cnm 5 saat kesintisiz uyudu yine :)) ama 4 te kalktı 5.30 da uyudu sabah artık sen karar ver ne kadar iyi ne kadar kötü :)) ama buna şükür..
evet melekçim annemdeydım aşure yapmış bide günü varmış gittim akşamda döndüm işte bende anneme gıdınce çok rahat edıyorum o ılgılenıyo sağolsun ama bu gun ben herkesle ilgilendim :))
bende akşam selenı yanıma aldım gece 1 de yattı sabah 4 te mama yedi bidaha yattı ta 8.30 ta uyandı ne sallama ne pış pış döndü durdu mevlana gıbı uyudu yatakta bunlar bırlık mı oldular böyle gülşen ve güler sizde deneyın bı gece bakalım sizinkilerde uyuyuyacakmı böyle bu gece kendı yatağında yatıcak gene bakalım nasıl uyucak
valla ela desin ki ben banyoyu seçtim hep beraber orda uyucaz, sabaha kadar kesintisiz,ben yatağı yorganı toplar orayada yerleşirim vala :)))) hahaha
sultan muhallebiyle - kaşık mamaısyla uğraşsın..
ben artık barana biz ne yersek ondan veriyorum..
zaten sıpa mama falan yediği yoktu..
birde diyorum.. süte başlıyım..
geçen migrostan pınarın 6-12 aylık ilk adım sütü vardı.. bir sade birde muzlu diye..
onlardan aldım ama daha denemedim..
kullanan varmı ..
amanınnn ben bilmiodumm..siz oteldemi yaşıyonuzzz..valla bi müddet sonra bayıyoo ya otell..evine düzenine dönmek istiyosunn..allah yardımcın ollsun vallaaa.
üzerinde eskisin derler büyüklerrr..ne çok yakışır gülfemeeee..
hay seni bedavacıııı..otur sorunuuu hazırlaaa..bak ben napıyomm..eldee plan yazıomm..90lardayızyaa..çıktı almak filan yok oturup yazıcan hasbinallaahhh...:hulya:
çokkkk güzellllll..bayıldımmm..bende alıcam böle saten bi nevresimm yaaa...
denizzz süpersinn..bu saatte güldürdünn beniii.allahta seni uyutsunnnn..olumunekankayizsmile
okudummmmm..test hazırlamışş olarmıııııı???mailine atarımmmm...
baya kalabalık burası gece gece. seleni ancak uyuttum ben de bi bakayım dedim. çok şükür banka için erakları tamamlayıp teslim ettim. haber bekliyorum şimdi. şaka maka çalışmaya başlıcam galiba ben de. 1 haftadır hiç giremedim ya. sizlerde ne var ne yok?
gÜnaydın İyİ haftasonları bayanlar:)))
Çok mutluyum İrfan hergÜn deĞİŞİk bİŞey ÖĞrenİyor.
ÖĞrendİĞİnİ gÖrmek dÜnyanın en gÜzel Şeyİ..
Şİmdİ ay ne ÖĞrenmİŞ o kadar dİceksİn Çok Önemlİ deĞİl ama mutlu oluyorum İŞte hanİ nasıl demİŞ astronot dÜnya İÇİn kÜÇÜk ama İrfan İÇİn bÜyÜk bİr adım:))
neyse paŞam ananesİ karga karga dİyor bİzİmkİsİ "gak gak gak" dİyor ananesİde dedİ dİyor:))
hanİ Şu Çocuk Şarkısı karga.
bİde kÖpek ne dedİ dİyor ananesİ "hov hov" dİyor.
ay bizimkide arabada 5 dakkada uyuyan çocuk yarım saatlik yolda bile uyumuyo yagünaaydın ...11 olmuş gerçi..pazara gittik ela arabasında uyudu kaldı ve ela da da çok büyük bi değişiklik var eve arabamızla geldik uyuyarak arabadan indi,yatağına yatırdım ve uyanmadı..benim kıl kıızım kırmızı ışıkta bile beklesek gözünü açardı bu bizim için şok şok şok yani..bu emeklemek yürümek çok yoruyo derin uyuyuo artık daha da ii oldu..
maşallah irfan a ..ayrıca küçük değil çok önemli gelişmeler bence bunlar ela yapsa bende delirirdim..
melek milumil veriyorum gece 1 kere..
sultan gece nasıldı beyaz show ben uyumuşum başında hiç bişiii göremedim :)
deniz kız kaç kilo oldun???
gÜnaydın İyİ haftasonları bayanlar:)))
Çok mutluyum İrfan hergÜn deĞİŞİk bİŞey ÖĞrenİyor.
ÖĞrendİĞİnİ gÖrmek dÜnyanın en gÜzel Şeyİ..
Şİmdİ ay ne ÖĞrenmİŞ o kadar dİceksİn Çok Önemlİ deĞİl ama mutlu oluyorum İŞte hanİ nasıl demİŞ astronot dÜnya İÇİn kÜÇÜk ama İrfan İÇİn bÜyÜk bİr adım:))
neyse paŞam ananesİ karga karga dİyor bİzİmkİsİ "gak gak gak" dİyor ananesİde dedİ dİyor:))
hanİ Şu Çocuk Şarkısı karga.
bİde kÖpek ne dedİ dİyor ananesİ "hov hov" dİyor.
deniz maşallah irfan'a ...................
ege cok inat oldu istedigi olsun diye yırtıyor ortalıgı............
dün akşam dayısıyla nasıl oynadı egede yürütecteee
daısı koşuyor arkasından geldim geldim diye yürütecle koştura koştura kaşıyor egede biliyorlar artık herseyi sıpalar canımm
ee denizcim ufacık şeyler mutlu edıyor tabii....... onlar minicik dahaa
keremede maşallahhh...ay benimde keremden çekeceğim var ya
nasıl inat nasıl ağlıyo dediğini yaptırmak için yaa o hareketler anlıyorum şimdi büyüdüğünü
kerem in eline eşimle benim resmim olan çerçeveyi veriyorum
hani anne diyorum pat elini benim üstüme hani baba diyorum elini babasının resminin üstüne götürüyor
bide öyle seviniyorki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?