2009 Nisan Anneleri

iltifat için teşekkürler canım.

geçmiş olsun.keşke deseydin.

amaaan ben artık takmıyorum milleti,gülfem bronşit oldu ya akıl veren verene.he deyip geçiyorum.

maşallah pınpına.,inşallah daha da güzel olur uykuları.

oFFF,Ben geldim yine kimse yok.
Gülfem hediyelerini güle güle kullansın.Amerika da kıyafetler burdaki fiyatlarından çok çok ucuzmuş,bize kazıklıyorlar .

sağol elif.evet orda çoook ucuz.

Ürün Detayı

bunu aldım elifcim güzel mii

çok güzel güle güle kullanın.

iyi akşamlar kızlar.............

dün geceden beri çok kötü bir gece ve gün geçirdik yusuf nezle mi grip mi anlayamadım burun akıyor ateş var ve acaiiiip huysuz ben harap biz vaziyetteyim..........

geçmiş olsun.seni çok iyi anlıyorum inan ki.

sağol sehercim .fitil şurup anason rezene ıhlamur herşeyi denedim ama yok uyumuyo.dün iyce abarttı yarım saat 15 dk da bir kalktı.6 da sinilerim o kadar bozulmuştu ki eşime bağırdım al kızını ne halin varsa gör dedim salona geçtim ve 1 saat uyudum.

valla cnm 5 saat kesintisiz uyudu yine :)) ama 4 te kalktı 5.30 da uyudu sabah artık sen karar ver ne kadar iyi ne kadar kötü :)) ama buna şükür..

maşallah denzicim.ben artık 1 saat kesintisiz uykuya bile razı oldum 5 saat mucize bizim için.

her yol denendi ama geri tepti malesef.sabırla beklicem napim canı sağ olsun sağlığı yerinde olsun.rabbim yokluğunu göstermesin.nasılsa geçecek bu günler.

valla ela desin ki ben banyoyu seçtim hep beraber orda uyucaz, sabaha kadar kesintisiz,ben yatağı yorganı toplar orayada yerleşirim vala :)))) hahaha

ayneeeeeeeeen.delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

maşallah barana.ben de doktora dedim gülfem ona özel yaptığım hiçbişeyi yemiyo ne yapalım o da sizin yediklerinizden verin dediyavaş yavaş vermeye başladım.ama baharatsız az tuzlu ve salçasız yapmaya çalışıyorum.

sağolasın teyzesii.a.s.

iylik canım.özlettin kendini ama.

maşallah irfana.

deniz maşallah irfan'a ...................

ege cok inat oldu istedigi olsun diye yırtıyor ortalıgı............

dün akşam dayısıyla nasıl oynadı egede yürütecteee

daısı koşuyor arkasından geldim geldim diye yürütecle koştura koştura kaşıyor egede biliyorlar artık herseyi sıpalar canımm

ee denizcim ufacık şeyler mutlu edıyor tabii....... onlar minicik dahaa

günaydın kızlar
deniz maşallah irfan a canım birde ne zamandır söylücem unutuyorum senin yazıların küçük büyük harf karışık direkt hepsini küçük harf yazsan daha ii olmaz mı

günaaydın ...11 olmuş gerçi..pazara gittik ela arabasında uyudu kaldı ve ela da da çok büyük bi değişiklik var eve arabamızla geldik uyuyarak arabadan indi,yatağına yatırdım ve uyanmadı..benim kıl kıızım kırmızı ışıkta bile beklesek gözünü açardı bu bizim için şok şok şok yani..bu emeklemek yürümek çok yoruyo derin uyuyuo artık daha da ii oldu..
maşallah irfan a ..ayrıca küçük değil çok önemli gelişmeler bence bunlar ela yapsa bende delirirdim..
melek milumil veriyorum gece 1 kere..

sultan gece nasıldı beyaz show ben uyumuşum başında hiç bişiii göremedim :)
deniz kız kaç kilo oldun???

ay benimde keremden çekeceğim var ya
nasıl inat nasıl ağlıyo dediğini yaptırmak için yaa o hareketler anlıyorum şimdi büyüdüğünü

kerem in eline eşimle benim resmim olan çerçeveyi veriyorum

hani anne diyorum pat elini benim üstüme hani baba diyorum elini babasının resminin üstüne götürüyor
bide öyle seviniyorki

gülfem de gece sabahlattı insan diyo gündüz uyur şu anda mama sandalyesinde saat 6 da kalktı bi yarım saat 9 da uyudu şimdi cin gibi.nasıl oluyo anlamıyorum ki.ben şu anda ayakta uyuyorum.

ay bizimkide arabada 5 dakkada uyuyan çocuk yarım saatlik yolda bile uyumuyo ya

sultan gece nasıldı beyaz show ben uyumuşum başında hiç bişiii göremedim :)
deniz kız kaç kilo oldun???

biraz izledim ya nilüfer sürekli şarkı söylüyordu
bizde arkadaşla balkonda muhabbet ettik saat 3te yattım ve 8 e çeyrek varken uyandım ya

günaydın hatunlarr nasılsınız???
ne geçmiş okudum ne başka bi şi zamanım da yok ama yazmaya çalışıyorum artık :)))
uykudan geberiyorum ne zaman uyuyacağız yaaa!
sultan'ın aluntısaından dolayı ela'nın uyku halini gördüm ÇOOOKKK MUTLU oluyorum. darısı uyumayan diğer bebelerimize :Saruboceq:

teşekkürler fatoşcum ela dahil tüm bebekler uyusun ve ela hariç tüm bebekler yesinnn artıııkkk :))
yani ela da yesinde abartmadan

tam 3 kilo doğdu ama sanırım 11.5 olmuş..boyu 48,5 du..şimdi 73-74 olmuş sanırım..ama 8 aylık doğdu..

evet biraz hızlı gidiyormuş :))) maşallahhh sorunu yoksa olsun. takma kafana. böyle şeyler ters oluyor ya bende çoookk zayıftım ama şimdi dombili oldum :roflol: :roflol:
kuzum o kadar tatlı ki!

günaydınnnnn..evdeyizzzz..babamız kahvaltı hazırlıoo..hala konuşmuomm..bari kahvaltıyı yaparken konuşummm..çok uzatmayımmm..

maşallahhhh..bravo irfana..zeka gelişimi üzerine yaptığınız çalışmalar sonuç veriooo.

kağanda aytteee diooo..kızınca ayyy ayyy diee ağlıooo.

egeye de maşallah..aynısını bizde yapıyozz melekkk..babası geliyom geliyom diyoo bu bi başlıoo kaçmayaaa..çok tatlı yaaa..hızlı kaçıom sanıyoo ama yerinde sayıyooo hehehhe..

keremede maşallahhh...

tüm bebişler benden maşallahı kaptııı daha ne olsunnnnnn hihihii..bayanssulusmile

ya ben sizden çok yardım alıyorum :) sultan dün mamaların farkını sordu elif de cevaplayınca kaşık mamasının içinde daha çok vitamin old. öğrendiğim için ona geçmeye karar verdim..
bi de kahvaltıyı tek tek vermekten bahsedilmişti bende bugün yarım yumurta sarısı,1 tatlı kaşığılabne ve 2 zeytini ayrı ayrı verdim ilk kez..yumurta sarısı biraz kuru geldi ama suyla gitti :) şaşırdı çcuk tatlarını yeni anladı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…