2009 Nisan Anneleri

Ne güzel Deniz,ben bazen pişman oluyorum şimdi,keşke daha iyi beslenseymişim diye,ama Dr. da çok önemli tabi,benimki de keşike bu kadar bastırsaydı.
Gerçi ben de hergün süt ,yımırta,peynir,ceviz tükettim de,yine de hergün balık yemedim mesela:-((

Ay doğru ya,aklıma geldi şimdi,ben de düzenli kahvaltı ederdim,peynir, yımırta,süt.Şimdi çok kötyüm o zaman.

kızlar bende clipso kullanıyorum..içine yemeği koyunca sebzeyse sebze,etse et konumuna getiriyoruz..altını çok açıyorum kırmızı şey yukarı çıkıp buhar çıkmaya başlayınca altını kısıyorum..yemek pişince kapatıyorum buhar çıkma ayarına getiriyorum..kırmızı aşağı inince açıyorum ..ben hiç sorun yaşamadım

Miray da bu elktrikli süpürge sesinde uyuyor,maşallah kızıma,çok seviyorummmmmmmmmm ben seniiiiiiiiiiiiiii

Ayy size de oluyor mu,gün geçtikçe sevgim daha da artıyor,onu anlatırken gözlerim doluyor,şimdi yazarken bileee

Deniz işte o dediğin kırmızı şey ben de yok,acaba var da ben mi farketmedim....????**
Bi bakayım ona ben.

Gidip baktım da,kırmızı var,ama dışarı fırladığını hiç görmedim ben,Deniz baya mı yukarı çıkıyor??
Ya da ben o kırmızı daha yukarı çıkmadan ocağın altını yavaşa alıyorum da,ondan hiç karşılaşmadık kendisiyle))

ben 9 aydır 1 kere balık yedim görmek bile istemiyordum artık şimdi şimdi düzeliyorum..ama berbat besleniyordum emzirme olayım bittiğinden beri anca düzelmeye başladı..6 öğün yiyordum saatli yaa düşün artık hamileyken..işim gücüm de yoktu bi yediklerimle uğraşıyordum bi de yürüyüşe çıkıyordum ama iyiki yapmışım acaip kilo alma potansiyelim varmış benim bööle beslendiğim halde 12 kiloyla doğum yaptım 8 aylık..dr 12 kilo civarı doğum yapmalısın 7 si doğumla 10 gün içinde gidecek 5 i kalacak onlar yağ oldu onlarıa sen verseksin demişti aynen oldu dediği ama ben o 5 i veremedim daha :)

elif o kırmızı şimdi çok aşağıdaya buhar çıkacağı zaman dışarı çıkmıyoda yukarı çıkıyo diyeyim..o zaman kısıyosun işte daha önce değil..

Ay aynı ya Deniz,ben de 13 aldım,6 sı doğumla ,4 ü de sonradan gitti.3 kilom da kızımdan bana hatıra kaldı))

Ama yukarı çıktığı belli oluyordur dimi,ben ona hiç dikkat etmedim de,fısssssssss ses gelince kısıyordum ben.

tabi cnm şimdi çok aşağıda zor görünüyo yukarı çıkınca tepesi görünüyo buhar çıkan kısmı bayaa çok buhar çıkıyo o zaman işte..bende ela yı daha bi çok seviyorum her geçen gün..sanırım artık bizim sevgimize karşılık veriyolar ya bizi sevdiklerini onlarda belli ediyo..ondan sanırım..bir de alışıyoruz..ilk doğduğunda bakıp duruyordum evde olduğuna inanamıyodum alışmışız 2 kişi oturmaya :)

gunaydin ceyo denizela veee ssengun
nasilsiniz kizlar bebecikler nasil
kilolardan bahsetmisiniz ben de sadece 6kilo aldim ve simdi hamile kaldigim kilodan 2kilo eksigim ama ben biraz kilolu hamile kaldiydim o yuzden simdi 55e dusmek istiyorum
ahhhhhh bu dududkluler bende yeni bi klipsolu aldim 2 3 kez pisirdim ama su kullanma kilavuzu hic hosuma gitmedi bi tuhaf anlatmislar gicik oldum
ben tefalden aldim 3tane celik tencerede hediyeydi ama buyukler bayagi ikisinede ihtiyacim vardi iyide rastladi valla

gÜNAYDIN eYSAN.
ışte ben de o kılavuzdan dertliyim de ondan 3 senedir saysam kaç kere pişrimişimdir onda.Hem çok büyük,yıkması ayrı dert.

arkadaşlar acil yardım lütfeeen.gülfeminhala göğsünde hırıltısı var .bugün yeniden doktora götürcem ama avrupa yakasında gaziosmanpaşa veya yakın çevrelerde özel bi doktora götürmek istiyorum.öneriniz var mı?

yerim onun o elini................

bende 2 gün yoktum ya evde bende yapıyorum

kolay gelsin sanada.........

tam 3 kilo doğdu ama sanırım 11.5 olmuş..boyu 48,5 du..şimdi 73-74 olmuş sanırım..ama 8 aylık doğdu..
kaçıncı haftada dogdu 32 mi
maşallh

benmkide aglamaya başladı artık önceden seviydu ama artık korkuyo zeynep uyuynca çalıştryrm

Ay aynı ya Deniz,ben de 13 aldım,6 sı doğumla ,4 ü de sonradan gitti.3 kilom da kızımdan bana hatıra kaldı))
bende 12 kilo aldm dogumdan çıktıgmda 64 tüm en son 2 3 kilo kalmştı gitmeye niyeti yok gibi

geçmişolsn canm

ya varya gıcık oluyom bu işyerine geçen cumartesi çalışmadık die bugün çalışıom 1 de çıkmamız gerekirken kaç oldu saat boş boş oturuyom iş de yokk

36. haftayı bitirdiği gün doğdu cnm..
bende şimdi netten bi havuçlu bir de muzlu kek tarifi aldım resimleri de vardı şahane görünüyolar hangisini yapsam karar veremedim :)

Muzlu nasılmış canım,benim de bir havuçlu kekim var,habire onu yaparım.
Normalde kek sevmem kuru gelir,ama onu severim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…