yerim onun o elini................ay benimde keremden çekeceğim var ya
nasıl inat nasıl ağlıyo dediğini yaptırmak için yaa o hareketler anlıyorum şimdi büyüdüğünü
kerem in eline eşimle benim resmim olan çerçeveyi veriyorum
hani anne diyorum pat elini benim üstüme hani baba diyorum elini babasının resminin üstüne götürüyor
bide öyle seviniyorki
bende kaşık maması kullanıyorum tahıllı olanı denızcım akşam selen çok huysuzdu ya gece 4 tu nasıl ağlamak gözler kapalı kucağım aldım pışladım yok katıldı ağlamaktan ışığı açtım falan anca sakınledı sonrada yarım saaate bır ağladı hep gece eve gelırken köpek havlamıştı yolda od a çok ağlamıştı acaba ondan mı oldu şimdide karşımda sıralıyo koltukta bende temızlık yapıyorum bıde buraya bakayım dedım camları sıldım kılıfları yıkadım perdeleri yıkadım şimdi süpürüp silip yerleştiricem off ne çok iş var yahu selen uyusada yapmaya başlasam dıyorum(
kaçıncı haftada dogdu 32 mitam 3 kilo doğdu ama sanırım 11.5 olmuş..boyu 48,5 du..şimdi 73-74 olmuş sanırım..ama 8 aylık doğdu..
benmkide aglamaya başladı artık önceden seviydu ama artık korkuyo zeynep uyuynca çalıştryrmMiray da bu elktrikli süpürge sesinde uyuyor,maşallah kızıma,çok seviyorummmmmmmmmm ben seniiiiiiiiiiiiiii
Ayy size de oluyor mu,gün geçtikçe sevgim daha da artıyor,onu anlatırken gözlerim doluyor,şimdi yazarken bileee
bende 12 kilo aldm dogumdan çıktıgmda 64 tüm en son 2 3 kilo kalmştı gitmeye niyeti yok gibiAy aynı ya Deniz,ben de 13 aldım,6 sı doğumla ,4 ü de sonradan gitti.3 kilom da kızımdan bana hatıra kaldı))
arkadaşlar acil yardım lütfeeen.gülfeminhala göğsünde hırıltısı var .bugün yeniden doktora götürcem ama avrupa yakasında gaziosmanpaşa veya yakın çevrelerde özel bi doktora götürmek istiyorum.öneriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?