2009 Nisan Anneleri

payım bariii yede tadını söyle

sütlede güzel oluyorrr
ama suyla dene

kıyamammmmmmmmmmmm

hayırlısı olsun canım

yedimmm.. :)) valla kekin arasına muzlu puding sürmüşsün gibi .tabi ööle cıvık değil ama tadı ööle seviyosanız yapın :) ama yumuşacık oldu elif sevdiğin gibi ööle katı değil..hatta sıcakken yersen hamur pişmemiş gibi oluyo ama soğuyunca düzeliyo tabi..
ayşe çok geçmiş olsun kıyamam yaa demek ağzına yapıştırmış sıpa hahaha
sinemcim çok sevindim yaa inşallah bu zamana kadar isteyipte yapamadığın herşeyi yaparsın cnm orda..
yliz bencede 3 kaşık yicekse 3 kaşık yesin çok zorlama daha da tiksinir falan..
oof yoruldum yaa kek yaptım dil balığı ve salata yapıp yedik topladım bi de ıspanak yaptım o yarına yıkaması ölüm zaten 2 saattir mutfaktayım sözde hızlı yaptım ela paçamdayken yine hızlı sayılır :)

bu arada 20 cm lik kalıba göre demiş ya benim 30 cm o yüzden kabarık değil daha yassı oldu..zaten 2 yumurta 30 cm e az gelir..

dENıZ aFıYEt OLsUN ,bAKALIM dENERıM bıRGÜn.mAsAüSTÜNdE dOSYA aÇTIM,yEMEK tARıFlERı ıÇıN,gÖRDÜĞÜM şEYı oRAYA aTIYORUM,AMA sIRADA bEKLEyEN fAZLSAIYLA yEMEK pAStA bÖREK vAR))

merhaba kızlar ......yusuftan bana geçti grip çok kötüyüm boğazım ağruyor astımım var grip olunca direkt ciğerlerime iniyor ateşimde var.........

elif,seher,sultan eşim bursada bir hastaneyle anlaşma yapmak üzere bende istanbuldan ayrılmak istemiyorum orhangazide sanırım hastane orda evler nasıl ve güzel bir yer mi bursa için herşey çok pahalı diyorlar öyle mi bilgi verirseniz sevinirim........

aYŞE gEÇMıŞ OLSUN kAĞAN A DA,CANIM BENıM DEMEK CANI YANMIŞ DA IHH IHHH DERMıŞ.

eSRA,oRHANGAZı ıSE,ORASI bURSA'nIN bıR ıLÇESı,AMA MERKEZ ıLÇE DEĞıL,UZAK YANı.
Osmangazi de olabilir mi acaba?Öyleyse orası merkez.

odunpazarına en yakın bölge vişnelik değil ama sakin bi semttir.eşyalı evmi arıyorsun yoksa boşmu?istersen özeline cep numaramı yazarım daha rahat olur bilgi vermek.
hayırlı olsun bu arada.umarım seversin şehrimizi

afiyet olsun cnm inşallah bir gün yaparım........

yelizcim yusufta bir dönem bani baya mahvetti hem benide emmiyordu ben asabi oldukça o daha zıtlaşıyordu şimdi daha sakinim ve yemediği zaman zorlamıyorum maşallah kilosuda boyuda çok iyi kafana talma bence.....

valla ben hamileyken şimdi nasıl besleniyorsam öyle besleniyordum bi sabah bi akşam toplam 10 litre süt içmemişimdir ama her sabah yumurta yedim kansızlığım çok fazla olduğu için 20 şişe venofer isimli bir ilacı seruma koyup damardan verdiler ve ben toplam 35 kilo aldım ve bu kilo alımına doktorum hiçbir şey demedi doğuma hemoglobinim 7.5 le girdim en düşük seviye 11 olması gerekirken düşünün yani aneminin boyutunu .........

oğluşum 38+5 te sezeryanla dünyaya geldi 3.800 boy 54 cm di

ikinci bebeğimde çok farklı beslenicem en azından kilo aldığımda yedim aldım derim ben asla şeker kullanmıyorum tatlıda sevmem çok fazla ve yusuf tatlı şeyleri hiiiiç sevmiyor.

anladım sinemcimm..bi şekilde halletmişsiniz hep ama yinede ev gibi olmuoo..hakkınızda hayırlısıı..

bu arada ismim ayşeee..

sağol canım
kusura bakma unutmuşum :kedi:

sağol canım inşallah hayırlı olur

canım yazarsan sevinirim benimkini attım özelden

eSRA,oRHANGAZİ İSE,ORASI bURSA'nIN bİR İLÇESİ,AMA MERKEZ İLÇE DEĞİL,UZAK YANİ.
Osmangazi de olabilir mi acaba?Öyleyse orası merkez.

evet canım bursa merkezmiş herhalde osmangazi nasıl bir yer ?

ilk evlendiğimde eşim silivride çalışıyordu ordan bir ev aldık içinide süper özene bezene yaptırdık ve ona göre eşya aldık neyse 3 sene sonra beylikdüzüne taşındık ordanda bir ev aldık ev çok büyük olduğu için eşyaları tekrardan aldık bir koltuk takımım var yük asansörüne sığmadı adamcağızlar 12.kata kadar taşıdılar yani bursaya gelsek o eşyalar o evden çok zor çıkar moralim çok bozuk bir yere alışamadan tekrar düzen kurmak çok zor eşimin babası polis memeuruymuş onlar sürekli taşınırlarmış eşim için hiç sorun değil sabah işe gidiyor akşam yeni evine geliyor herşey benim üzerime kalıyor .....kötükedihüso

Osmangazi Bursa nın eski yerleşimlerinden birisi,en merkez ilçe,oradan ev tutacak olursanız daha çok mahalle ya da bitişik nizam evler vardır,ama illa ki oradan ev tutacaksınız diye birşey yok,Bursa nın Nilüfer ilçesi daha güzel ve sitelerin olduğu bir yer.Parklar bahçeler çoğunlukta,eşin de kolaylıkla işe ider gelir buradan.Siz ıstanbul dan geleceğiniz için çok uzak gelmez size.Bursa daha çok Nilüfer e doğru gelişmkte.

Allah kolaylık versin,zor taşınmak,hem de başka bir şehre.

Bizim de koltuk takımımz evin girişindeki merdivenlerinden dönmemişti,Üst katta teras var,mobilyacılar,terasa çıkıp,aşağıdan koltuğu çektiler,sonra da üst kattan merdivenlerden daireye soktular.Taşınacak olsak kara kara düşünüyorum naıl çıkaracağız diye,hadi bu evden çıkardık,öbür eve nasıl sokacağız)

osmangazi merkez canım zaten hemen hemen her yere yakın bursa güzeldir ben severım tabı herkese göre değişir güzellik canım

aa buyur gel orhangaziyi bilmiyorum ama yakınım yok hiç orda
osmangazi diyosan bursanın merkezi güzel yerleride var sapa yerleride

ay canım geçmiş olsun yaramaz ördek

slm kızlar nasılsınız misafirlerim gitti ama valla yorgunluktan ölüyorum ya bu arada eceme tekrar idrar yapıldı bugun ve yine 2 veya 3 lokosit gözukuyo dio bakalım yarın dr muaynesi var ne diycek dr bişey daha sorucam kızlar ecem 9 da yatıo 10 da kalkıo bidaha gece 1 e kadar bızımle nasıl uyku düzeni olucak bilmıyorum ya erken yatırsam tekrar uyanıyo sizin bebişler nasıl

off kızlar ya selen kudurmuş durumda bişeyden memnun olmuyo sureklı bı zırlama oyuncak ıstemıyo memesini istemıyo mamasını falan yıyo ya gezıcek ya kucakta olcak hep sızınkılerde yapıyomu bunu ya dellırcem sabahtan berı kucakta gezdık beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…