ZEYNEPTE 37.HAFTADA DOGDU36. haftayı bitirdiği gün doğdu cnm..
bende şimdi netten bi havuçlu bir de muzlu kek tarifi aldım resimleri de vardı şahane görünüyolar hangisini yapsam karar veremedim :)
canm havuçlu kek yaprken içine tarçın atıyomsn bide böle dene atmıyosan çok güsel oluyoMuzlu nasılmış canım,benim de bir havuçlu kekim var,habire onu yaparım.
Normalde kek sevmem kuru gelir,ama onu severim.
Yemek sodası karbonat mı oluyor ki?
Afiyet olsun,güzel olursa ben de yapiiim,değişik bir kek yemiş olalım))
afiyet olsnnbende kıymalı patets yaptım yanına domatesli makarna ve pasta yaptım...
kızlar siz benim yerimde olsaydınız napardınız hepiniz annesiniz beni en iyi siz anlarsınız ben kızıma bir öğün çorbayı oyunla yediriyordum ama şimdi yemiyor yani yemesi için evdeki bütün eşyaları önüne dökemem gerekiyor ve sürekli sandalyeden çıkmak için ağlıyor kaseyi bitirssede mızmızlıkla sizce yiyo diye böyle yedirmeliyimm yoksa yemiyorsa ısrarcı davranmamamlıyım ki yemiyorrr
eskişehir olayınız gerçekleşirse istersne haber ver.yardımcı oalbileceğim bişey varsa elimden geleni yaparım
kızlar siz benim yerimde olsaydınız napardınız hepiniz annesiniz beni en iyi siz anlarsınız ben kızıma bir öğün çorbayı oyunla yediriyordum ama şimdi yemiyor yani yemesi için evdeki bütün eşyaları önüne dökemem gerekiyor ve sürekli sandalyeden çıkmak için ağlıyor kaseyi bitirssede mızmızlıkla sizce yiyo diye böyle yedirmeliyimm yoksa yemiyorsa ısrarcı davranmamamlıyım ki yemiyorrr
Ayşeeeeeeeeeeee,dur kaçma))Evet test olaarr,ben de teset yapacağım zaten.6 ve 8 ler için mümknüse lütfen,ben de buldum birşey ler de,belki daha iyi sorular bulabilirim diyorum,test hazırlaması çok zor gerçekten.Özeline mailimi atacağımmmm
Thanks.
Şirvan ben mama verdikten sonra uyuturken bir daha emiyor,meme artık doyurmuyor herhalde,uykuya geçiş için kullanıyoruz.
Yeliz ne güzel kızın yürüyor,hereketleri yerinde,daha ne olsun,Her çocuğun iştahı bir olmayacak tabi ki.
Ayy,sen deyince düşündüm de biraz zor olacak gerçekten de.Ben de eve girince çoğunlukla Miray a kendimi göstermeden banyoya gidiyorum,üstümü değiştirip öyle yanına gidiyorum,yoksa o da elimi yüzümü yıkamamı bile bekleyemiyor.
aay ne sinir o kadar işinin arasında bi de yemeğinin aynması neyse sebzeleri kurtarmışsın bari..ewet elifcim ya hamileliğim psikopat gibiydim ben mütevazı olamam o konuda çok iyi besledim..unlu hiç bişii yemedim makarna ,pilav dahil..ama hergün yarım litre süt,koca bardak portakal suyu,ceviz,balık,yoğurt,peynir1-2 yumurta..aylarca hiç aksatmadan yedim..nasıl bi irade varmış yaa..şimdi yok hayatta yapamam..ve sütten nefret ederim :)) ııy hergün balık yedim 2 ay yaa :))) dr um da psikopattı da ondan sanırım
gerçekleşti canım :))
en yakın zamanda geliyos inşallah
bu arada benim kociş vişnelik diye bi yerden ev bakmış,önerebildiğin biyer varsa oralardayken baksın,işi odunpazarındaymış.
ben bi kere gitmiştim ama porsuk çayından başka bişi hatırlamıyorum :)
arkadaşlar teşekkürler herkese,evet çok zordu melisnaz doğduğundan beri buradayız sürekli ist a git gel,melisnaz burada ameliyat oldu,benim burada belim kitlendi,inşallah hastalıklarıda burada bırakır gideriz..
evet bu seferki yolculuğumuz eskişehir hakkımızda hayırlısı olsun,eşyalarımın yarısı istanbulda yarısı burada bakalım nasıl halledeceğim,zor olacak..
yaa arkadaşlar otel odası ama 55m2 o kadar kötü değildi zaten eşyalı olduğu için bi park yatak aldım buraya .
en çok yemek yapmamak güzeldi açık büfeyi özleyeceğim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?