2009 Nisan Anneleri

annemlerdeyim kermi bırakmaya geldim birazdan eve gidicem inş. sorunsuz atlatırız umarım derin ve çok güzel bir uyku çekerim ...

dün gece3te yatıp 8de kalkınca kafam allak bullak oldu

tuğbacım ben selenı sabah 9 da kalktımı saat 1 gıbı yatırıyorum 3 gıbı kalkıyo yada 3.5 bıdaha gece 9.30 ta yatırıyorum ama öğlenden once uyursa 1 kez akşam ustu tekrar ıstoyo bu seferde yatması 11 ı buluyo

annemlerdeyim kermi bırakmaya geldim birazdan eve gidicem inş. sorunsuz atlatırız umarım derin ve çok güzel bir uyku çekerim ...

dün gece3te yatıp 8de kalkınca kafam allak bullak oldu

ohh ya ne güzel valla bende çok bunaldım bu ara bıraksammı arad de düşünmeye başladım

evet ya ama ben daha erken uyusun istiyorum biraz dinlenmek yani ama nerde

Ayşecim aldım evet,ama dosyaları açamıyorum,bir sorun var herhalde.Dosya yı aç ya da kaydet dedğimde süre çıkıyor ,ama alınamıyor en sonunda.

Benim annem de bazen gece onlardan eve döneceğizmi zaman diyor bu gece bizde kalsın,ama eşim bırakmıyor,hoş ben de istemiyorum,gece uyandığında emiyor çünkü.

allah allah niye açılmıyo acaba..burdan özeline atmayı deniycem..

Edaa atAmadim fotolari yarin kaldi sense varmi canim
bu arada cuzdani buldunmu
sinem cok sevindimmm
badussade de mi calusacak esin odunpazari evlerinde mi yani
orasi babamin arkadasinin
visnelikde guzel yer bizede yakin
ben ozelden msj atmayi bilmiyom faceden konusuruzzzz

eliff..özeline attım ama word değilyaa sırası olmadı yaaa..hep karıştıı..bi bak istersennn.

irmik helvası yapmadımm kızlarrr..yani yapamadımm..geç olduuuu..yarın su ile yapıcamm..muhallebi gibi olsun istememm..

allah allah niye açılmıyo acaba..burdan özeline atmayı deniycem..

Aldım canım çok teşekkür ederim.

Eskişehirliler siz ne ara buluştunuz,pek sessiz sedasız)

Resim koyun da çenlensin ortalık!!!!!!!!!!!

Son düzenleme:
Kızlar,2009 Mayıs Annelerinden biri yine hamileymiş,2010 Ağustos Eylül de doğuracakmış,hem de sezeryanmış...

:teyteylmuşmudur

Eklentiler

• $oğuz-demir-ada 030.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 18
  • $oğuz-demir-ada 031.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 24
  • $oğuz-demir-ada 042.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 17
  • $oğuz-demir-ada 046.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 23
  • $oğuz-demir-ada 039.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 21

geçmiş olsun.

biz de uyku düzeni diye bi durum söz konusu değil ki.hergün değişiyo.

seher aynen anlattığın gibiyiz.ama gülfemi ben kucağa alıştırıdm.yerler soğuk diye hep kucağımda malesef.

bi bakayım dedim.ama yatacam bugün gece eşim idare edecek gülfemi çünkü benim pilim bitmiş durumda.
eskişehirliler toplu fotlar yok mu?bebişler çok tatlı maşallah nasıl da büyüdüler artık ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…