annemlerdeyim kermi bırakmaya geldim birazdan eve gidicem inş. sorunsuz atlatırız umarım derin ve çok güzel bir uyku çekerim ...
dün gece3te yatıp 8de kalkınca kafam allak bullak oldu
tuğbacım ben selenı sabah 9 da kalktımı saat 1 gıbı yatırıyorum 3 gıbı kalkıyo yada 3.5 bıdaha gece 9.30 ta yatırıyorum ama öğlenden once uyursa 1 kez akşam ustu tekrar ıstoyo bu seferde yatması 11 ı buluyo
allah allah niye açılmıyo acaba..burdan özeline atmayı deniycem..
merhaba kızlar ......yusuftan bana geçti grip çok kötüyüm boğazım ağruyor astımım var grip olunca direkt ciğerlerime iniyor ateşimde var.........
elif,seher,sultan eşim bursada bir hastaneyle anlaşma yapmak üzere bende istanbuldan ayrılmak istemiyorum orhangazide sanırım hastane orda evler nasıl ve güzel bir yer mi bursa için herşey çok pahalı diyorlar öyle mi bilgi verirseniz sevinirim........
slm kızlar nasılsınız misafirlerim gitti ama valla yorgunluktan ölüyorum ya bu arada eceme tekrar idrar yapıldı bugun ve yine 2 veya 3 lokosit gözukuyo dio bakalım yarın dr muaynesi var ne diycek dr bişey daha sorucam kızlar ecem 9 da yatıo 10 da kalkıo bidaha gece 1 e kadar bızımle nasıl uyku düzeni olucak bilmıyorum ya erken yatırsam tekrar uyanıyo sizin bebişler nasıl
off kızlar ya selen kudurmuş durumda bişeyden memnun olmuyo sureklı bı zırlama oyuncak ıstemıyo memesini istemıyo mamasını falan yıyo ya gezıcek ya kucakta olcak hep sızınkılerde yapıyomu bunu ya dellırcem sabahtan berı kucakta gezdık beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?