biz hep aynıyız yapışık ikiz kucaktaaoff kızlar ya selen kudurmuş durumda bişeyden memnun olmuyo sureklı bı zırlama oyuncak ıstemıyo memesini istemıyo mamasını falan yıyo ya gezıcek ya kucakta olcak hep sızınkılerde yapıyomu bunu ya dellırcem sabahtan berı kucakta gezdık beraber
degışıyorr ama bugünü yazayımmmslm kızlar nasılsınız misafirlerim gitti ama valla yorgunluktan ölüyorum ya bu arada eceme tekrar idrar yapıldı bugun ve yine 2 veya 3 lokosit gözukuyo dio bakalım yarın dr muaynesi var ne diycek dr bişey daha sorucam kızlar ecem 9 da yatıo 10 da kalkıo bidaha gece 1 e kadar bızımle nasıl uyku düzeni olucak bilmıyorum ya erken yatırsam tekrar uyanıyo sizin bebişler nasıl
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh benım yerımede uyuuannemlerdeyim kermi bırakmaya geldim birazdan eve gidicem inş. sorunsuz atlatırız umarım derin ve çok güzel bir uyku çekerim ...
dün gece3te yatıp 8de kalkınca kafam allak bullak oldu
aşagı yukarı aynıııtuğbacım ben selenı sabah 9 da kalktımı saat 1 gıbı yatırıyorum 3 gıbı kalkıyo yada 3.5 bıdaha gece 9.30 ta yatırıyorum ama öğlenden once uyursa 1 kez akşam ustu tekrar ıstoyo bu seferde yatması 11 ı buluyo
düşünüyorum ama imkansızzzzzzzzzohh ya ne güzel valla bende çok bunaldım bu ara bıraksammı arad de düşünmeye başladım
cince işş kızzzzzzzzzzzzzzzz:lepi::lepi:Sultan ne iş,Kerem i annene bıraktınız))))
aaynen emmeese bende bırakcamm sultan gibiiiii uyucam o gee kalkmadannnBenim annem de bazen gece onlardan eve döneceğizmi zaman diyor bu gece bizde kalsın,ama eşim bırakmıyor,hoş ben de istemiyorum,gece uyandığında emiyor çünkü.
bebekler süperrrr:teyteylmuşmudur
bende yatıyorum iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrhepinize bol uykulu bi gece diliyorum.
off kızlar ya selen kudurmuş durumda bişeyden memnun olmuyo sureklı bı zırlama oyuncak ıstemıyo memesini istemıyo mamasını falan yıyo ya gezıcek ya kucakta olcak hep sızınkılerde yapıyomu bunu ya dellırcem sabahtan berı kucakta gezdık beraber
teşekkür ederim canım eveet odunpazarı evlerinde çalışıyor başladı ama açılış olmadı,sahibi 3 ortak yanılmıyorsam yanılıyoda olabilirim :bbo:Edaa atAmadim fotolari yarin kaldi sense varmi canim
bu arada cuzdani buldunmu
sinem cok sevindimmm
badussade de mi calusacak esin odunpazari evlerinde mi yani
orasi babamin arkadasinin
visnelikde guzel yer bizede yakin
ben ozelden msj atmayi bilmiyom faceden konusuruzzzz
güzel kızımız mart annelerinden emdanın.benim halamın kızı.ev didemin orda toplandık.öbür maymun benim oğlum oğuz.
toplu foto çektirmek aklımıza gelmedi.sinemde eskişehire geldiğinde 4 lü toplantıda yaparız inşallah
park bol eskişehirde.atarız çimenlere piknik yaparız bol bol.hele bide ben şu müstakil ev olayını halledersem tam süper olur
:teyteylmuşmudur
eşim chef canım aşçıbaşı
evet mütahhitmiş ama stüdyo daireler dedi ben yanaşmadım.
belki tanışmışsınızdır eşimle 2 haftadır orada,oradan birinin evi varmış vişnelikte 3+1 orayı tutacağız sanırım,çarşamba günü taşınacam kısmetse,görmeden zormuş yaa..
bu arada sen ne iş yapıyosun
Bencede sultan uyumaz bu gece ::)))))
oglumda uyumadi tarhana cirbasi yapti
icirdik simdi uyudu doymuyooo artik sipAaa
ay cok ozenmistimmm Istanbul bursa bulusmalarina sonunda bizde bulustuk sinemde gelsin super olur
eda daha guzel resimleri cekelim sekerim::)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?