2009 Nisan Anneleri

Arkadaslar resimlere baktitsaniz en minik benim oglum
masallah Ada ve oguz uzunlar
resimlerde daha da buyuk cikmislar
AMA cok guzel oynadilar bugun masallahhhhh

tugba senide bekleriz eskisehire gelince ara canimm

Arkadaslar resimlere baktitsaniz en minik benim oglum
masallah Ada ve oguz uzunlar
resimlerde daha da buyuk cikmislar
AMA cok guzel oynadilar bugun masallahhhhh

tugba senide bekleriz eskisehire gelince ara canimm

valla süper olur şubatta kuzenim doğum yaptı mevlüt yapıcakmış inş bende istiyorum ne güzel olur valla:))

Yok canim uyuyooo valla AMA sadecekuru tarhanaya su katip pisiriyorum baska bisi eklemiyorum belki ondan uyuyordur
bide tarhanayi annem yapti

hehe aynen bizde geçen mutfaktaki köşe takımının köşe koltuğunu sokmadık balkona dükkan üstü bizim ev iple yukarı çektik uhehe

ya değişiyo tuğbacım 2 gün sonra saatleri değişir hiç merak etme keremde 2-3 gündür 12 de bizimle yatıyodu şimdi değişti
Sultan ne iş,Kerem i annene bıraktınız))))

Kızlar,2009 Mayıs Annelerinden biri yine hamileymiş,2010 Ağustos Eylül de doğuracakmış,hem de sezeryanmış...
ay ay ay çok kötü yaa sezeryan hele daha beter

:teyteylmuşmudur
olmuştur çok tatlılar maşallah kocaman bebek gibiler

gözler ön planda
Ben de çıkıyorum,herkese bol uykulu bir gece diliyorum
Sultan siz uyuyamazsınız şimdi,malum Kerem evde olmadan uyku girmez gözünüze,boş durmayın bari hehehheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ne uyumaması kız sizin eliniz işte gözünz oynaşta dün gece 3 te yattım 8de kalktım diyorum yarın inşallah Allah kısmet ederse öğlene kadar ohh uyucam

süper gidiyo tuğba inşaşşalh rahat uyur orda yavrum ,

aaaaaaaaaaaaa söylemeyi unuuttum
keremin 5.dişi patladı ne olur herkes maşallah desin yanlış anlamyın öndeki 2 dişinden sağdaki patladı yaa

:) sevindim didem.maşallah demire.sen şu muhallebi olayını uygulamadın sanırım.gece uzun geçmez umarım

Evet esk son 5yildir inanil az degisti ben lusedeyken tum arkadaslarimla kacip universitye ist ank ya gitmistik
AMA simdi I anilnaz du
hele parklarimiz
bu yaz cok dolastik demirle
bahar gelsin yine saldim cayira mevlam kayira yapacagizins
buarada soykeyin bakalim yapma deniz ve plaji an baska sehir varmi::))

Yok daha muhallebi yapamadim
tarhana cirbasi::))))))
muhallebi ye annem karsi cikiyooo
isin ne gece emzir diyoo
zaten kac ay kaldi diyooo
gece sutu cok faydaliymis vebeklere de
evet hakli AMA bende insanim::))))

gerçekten yoktur valla yapma deniz süperdi plajda:)

Zlar bende yatiyorum sizi kocamanopuyorummm
booollllluykularrrrrrr
boolllllllll sutlerrrrrrrrrr
yarin pazar kahvalti gunu yasasssinnnnnnnn

selam...
nasılsınız annecikler.. benim yemekli misafirim vardı eşimin arkadaşları ondan uğrayamadım buralara..... 2 haftadır süpürge bile görmeyen bi evim olunca:):).)
menüm; maklube.... çay yanına da seherin sütlü irmikli tatlı tarifi hafif farklı:)

bu arada maşallah kerem şantimize..................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…