Arkadaslar resimlere baktitsaniz en minik benim oglum
masallah Ada ve oguz uzunlar
resimlerde daha da buyuk cikmislar
AMA cok guzel oynadilar bugun masallahhhhh
tugba senide bekleriz eskisehire gelince ara canimm
ya benim annem eskişehirli sürekli gidiyoruz ve ben eskişehire bayılıyorum her sene yeni birşey inanılmaz gelişmiş bir şehir hayırlı olur inş cnm
hehe aynen bizde geçen mutfaktaki köşe takımının köşe koltuğunu sokmadık balkona dükkan üstü bizim ev iple yukarı çektik uheheOsmangazi Bursa nın eski yerleşimlerinden birisi,en merkez ilçe,oradan ev tutacak olursanız daha çok mahalle ya da bitişik nizam evler vardır,ama illa ki oradan ev tutacaksınız diye birşey yok,Bursa nın Nilüfer ilçesi daha güzel ve sitelerin olduğu bir yer.Parklar bahçeler çoğunlukta,eşin de kolaylıkla işe ider gelir buradan.Siz İstanbul dan geleceğiniz için çok uzak gelmez size.Bursa daha çok Nilüfer e doğru gelişmkte.
Allah kolaylık versin,zor taşınmak,hem de başka bir şehre.
Bizim de koltuk takımımz evin girişindeki merdivenlerinden dönmemişti,Üst katta teras var,mobilyacılar,terasa çıkıp,aşağıdan koltuğu çektiler,sonra da üst kattan merdivenlerden daireye soktular.Taşınacak olsak kara kara düşünüyorum naıl çıkaracağız diye,hadi bu evden çıkardık,öbür eve nasıl sokacağız)
ya değişiyo tuğbacım 2 gün sonra saatleri değişir hiç merak etme keremde 2-3 gündür 12 de bizimle yatıyodu şimdi değiştislm kızlar nasılsınız misafirlerim gitti ama valla yorgunluktan ölüyorum ya bu arada eceme tekrar idrar yapıldı bugun ve yine 2 veya 3 lokosit gözukuyo dio bakalım yarın dr muaynesi var ne diycek dr bişey daha sorucam kızlar ecem 9 da yatıo 10 da kalkıo bidaha gece 1 e kadar bızımle nasıl uyku düzeni olucak bilmıyorum ya erken yatırsam tekrar uyanıyo sizin bebişler nasıl
Sultan ne iş,Kerem i annene bıraktınız))))
ay ay ay çok kötü yaa sezeryan hele daha beterKızlar,2009 Mayıs Annelerinden biri yine hamileymiş,2010 Ağustos Eylül de doğuracakmış,hem de sezeryanmış...
olmuştur çok tatlılar maşallah kocaman bebek gibiler:teyteylmuşmudur
gözler ön plandaaay bu bebişler ne allahım kim der bunlar 9 aylık kocamnan görünüyolar fotolarda maşallah maşallah hepsine...bayıldım..kimin evinde toplandınız kızlar??
bu arada hülya avşarı izliyorum show da çok güzel hatun yaa hele bu akşam..
Ben de çıkıyorum,herkese bol uykulu bir gece diliyorum
Sultan siz uyuyamazsınız şimdi,malum Kerem evde olmadan uyku girmez gözünüze,boş durmayın bari hehehheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Bencede sultan uyumaz bu gece ::)))))
oglumda uyumadi tarhana cirbasi yapti
icirdik simdi uyudu doymuyooo artik sipAaa
ay cok ozenmistimmm Istanbul bursa bulusmalarina sonunda bizde bulustuk sinemde gelsin super olur
eda daha guzel resimleri cekelim sekerim::)))
güzel şeyler duymak beni rahatlattı açıkçası ..
süper gidiyo tuğba inşaşşalh rahat uyur orda yavrum ,
aaaaaaaaaaaaa söylemeyi unuuttum
keremin 5.dişi patladı ne olur herkes maşallah desin yanlış anlamyın öndeki 2 dişinden sağdaki patladı yaa
Evet esk son 5yildir inanil az degisti ben lusedeyken tum arkadaslarimla kacip universitye ist ank ya gitmistik
AMA simdi I anilnaz du
hele parklarimiz
bu yaz cok dolastik demirle
bahar gelsin yine saldim cayira mevlam kayira yapacagizins
buarada soykeyin bakalim yapma deniz ve plaji an baska sehir varmi::))
bu suni denizimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?