2009 Nisan Anneleri

neysem iyi geceler herkese... artık yorgunluktan bayıliciimm....

maşallah nazar değmesin kereşantiye darısı bizim 3 . üncünün başına inşallah..
gördüğünüz üzere sabahın körü pazar pazar burdayım,eşim uyuyoo..ela6.30 da kalktı..gece yarımda bi ağladı ki ela çok korkmuş kabus gördü kesin nasıl sarılıyo bana zor sakinleştirdik,tam geri uyuyo bağırarak kalkıyo yine yavrum yaa ne görüyosa artık korkucak rüyasında çok merak ediyorum..yine bi babasını bi beni elleye elleye uyudu eğer o korkunun üstüne yanlız bıraksam yatağında saat başı kalkardı kesin..
sultan benim içinde uyuu..

slm kızlar giremiyorum ist.dan arkadaşlar geldi
çoookkk mutluyum
gidince çufçuflicam buraya öpüldünüzzzzz

günaydın kızlar bizde 9 da kalktık ecemle babamız uyuyo bugün ecemın dr kontrolü var bakalım dr amcamız neler diycek ben şimdi kahvaltı hazırlıyayım öptüm hepinizi

günaydınnnn..

bizde 9 buçukta kalktıkk..eşim bizden önce kalkıp mutfağı toparlamışş..makineyi çalıştırmışş.bende peynirli kek yaptımm..pişmesini bekliozz..çayla yiycezz..kahvaltı hazırlamıycammm..hepsi kekin içinde varrr...:))

biz dr a gitmiyozz yaa..dr gelmeyin dediiii..boyunu ve kilosunuda sağlık ocağında öğrenin ve çabucak çıkın oyalanmayın dediiii..merak ediom boy kilosunuuu..

ben kaçıomm..flash forward izliycezzz..çok manyakk bi dizi tavsiye ederimmmm..

gunaydın kızlar benımkıde sabah kadar dondu durdu sabah 9 dan berıde babayla uyuyo bbu kızın bbana garezı var kesın valla

Günaydıııın

süper gidiyo tuğba inşaşşalh rahat uyur orda yavrum ,

aaaaaaaaaaaaa söylemeyi unuuttum
keremin 5.dişi patladı ne olur herkes maşallah desin yanlış anlamyın öndeki 2 dişinden sağdaki patladı yaa
Maşallah Kerem'e.

günaydın kızlar bizde 9 da kalktık ecemle babamız uyuyo bugün ecemın dr kontrolü var bakalım dr amcamız neler diycek ben şimdi kahvaltı hazırlıyayım öptüm hepinizi

Güzel haberlerle dönün inş.

Eee ,bizim gerçek denizimiz vaaaaar,sahteye ne hacetttttttttt))

selam kızlar.....
keremin 5. dişi hayırlı olsun.bizimde üstler patlamış.

kağancığa geçmiş olsun ya.allah korumuş da derin kesilmemiş .

güya geçmişi okudum çok şey kalmadı aklımda ya.

mamalardan bahsetmişsiniz.kerem yemedi ve içmedi hiçbirini.geçenlerde milupanın numunesi gelmişti.sütlü pirinçliyi yaptım bi kasık aldı sonra açmadı ağzını.ben yedim afiyetle.tadıda çok güzel niye yemiyo ki.

bugün şu kabaklı muhallebiyi denicem yer inşallah.

eşim bozüyükte askerlik yaparken yemin törenine gittiğim zaman eskişehirede uğramıştık.bende çok begendim güzel bi şehir.

keremde benimle yatıyo ya.aslında hiç istemiyorum yatırmak.ama ayagı yandığı zaman benim kucagımda uyuyodu sadece.ilk 10 gün neredeyse koyun koyuna uyuduk.sonrada alıştı.

şimdi saat 2 ye kadar yatagında yatıyo.emmeye uyanıncada benim yanımda devam ediyo uyumaya.

süper gidiyo tuğba inşaşşalh rahat uyur orda yavrum ,

aaaaaaaaaaaaa söylemeyi unuuttum
keremin 5.dişi patladı ne olur herkes maşallah desin yanlış anlamyın öndeki 2 dişinden sağdaki patladı yaa

maşallah keremşantiyeee

izde sabah 7de kalktık 10 tekrar yattık ailecek kahvaltıyı babamız hazırladıı şoktayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yagmur cok hızlı yagıyoe burda
tv ve gazete işte bır yere gıdemıyecegız...........

herkese iyi pazarlar............

bende ne zamandır şu baby tv i yapıcam üşeniyorum sonra bakarım yine :))
flash forward süper bi dizi bizde iliyoruz her çarş. 9 da :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…