2009 Nisan Anneleri

elifcim çok güzel olmuş zaten miray çokk güzel..ela yanımda izlerken şok geçirdi sürekli bi bilg bi kapalı olan tv ye bakıyo bunun burda ne işi var diye..

aynı şoku keremde yasıyo deniz.bilg.da görünce direk tv ye bakıyo :))

merhabalar arkadaşlar.hepinize güzel pazarlar.
biz malesef güzel bi havaya rağmen evdeyiz.

SULTAN keremciğin 5. dişi hayırlı olsun maşallah subhanallah annesi
ELıF mirayın hediyesi süper olmuş ya bayıldım.ben de hemen eşime yaptırtcam olursa eklerim.:))

merhaba arkadaşlar, ben çok hasta oldum neyseki oğlumu akşam teyzesiyle yatırdım sabah kızkardeşim mahvettin beni yusuf diye söyleniyordu...

burnum akıyor ateşim var ve vücudumun heryeri ağrıyor babası yusufa baktı bend 1 saat kadar uyudum ama değişen bişey yok.

didemcim artık dert etmemeye çalışıyorum zaten akışına bıraktım artıkk ama sorun sütüm fazla değil ama kızım yetiniyorrr allah yardımcımız olsun ne diyim artıkk
çok geçmiş olsun canımm

benim kız yürümüyor ya sizinkiler koltuktan tutunarakta olsun yürüyor bizimki ayakta bile durmak istemiyor iyice korkmaya başladım ben

esracım geçmiş olsun canım
elif mirayın hedıyesi süper olmuş salı gunukardeşimin doğum gunu yapayım bali bende :)

ilknurcum takma kafana belkı hazır hıssetmıyo ufaklık kendınıkalkmaya

ilknurcum takma kafana belkı hazır hıssetmıyo ufaklık kendınıkalkmaya

önceden ayakta duruyordu ama şimdi onuda yapmıyor canım ya,1hafta sonra dr kontrolümüz var dr danışayım ne diyecek örümceğide bayramda gittiğimizde kırıldı,sağol sehercim

esra geçmiş olsun canım,sultan kerem'in 5.dişi hayırlı olsun MAŞALLAH

:teyteylmuşmudur
çok tatlılar maşşallhh

süper gidiyo tuğba inşaşşalh rahat uyur orda yavrum ,

aaaaaaaaaaaaa söylemeyi unuuttum
keremin 5.dişi patladı ne olur herkes maşallah desin yanlış anlamyın öndeki 2 dişinden sağdaki patladı yaa
oohh ohh ne güsel yaaaa maşşallhh

BabyTV - Birthday Train

Halasına kızımın doğumgünü hediyesi,nasıl olmuş ))
çok güsel olmş canmmm

benim kız yürümüyor ya sizinkiler koltuktan tutunarakta olsun yürüyor bizimki ayakta bile durmak istemiyor iyice korkmaya başladım ben
canm kaç aylık oldu kuzun her çoçuk farklı canm elbet yüürr meraketme öle bişey ki bu hergün degişik bişeyler ögreniyolar bi bakmışsn 1 haftaya kadr yürümüşş

niye yürümüyor diye dert ediniyosunuz anlamadım.. benimkini bıraktığım gibi kalıyor daha tembel anacım poposunu kaldıramıyor...

gülercim gülfem nasıl oldu iyileştimi kkuzucuk bir daha doktora gidicektiniz ayyy kıyamam öksürüğü geçsindeee

akşama balık brokoli ve salata var.szi balıkla çorba dışında başka ne yapıyosunuz.soğan turp falan da doğruyorum ama başka?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…