uyudum saat 11.30 kadar kesintisiz ohh darısı hepinizin başınamaşallah nazar değmesin kereşantiye darısı bizim 3 . üncünün başına inşallah..
gördüğünüz üzere sabahın körü pazar pazar burdayım,eşim uyuyoo..ela6.30 da kalktı..gece yarımda bi ağladı ki ela çok korkmuş kabus gördü kesin nasıl sarılıyo bana zor sakinleştirdik,tam geri uyuyo bağırarak kalkıyo yine yavrum yaa ne görüyosa artık korkucak rüyasında çok merak ediyorum..yine bi babasını bi beni elleye elleye uyudu eğer o korkunun üstüne yanlız bıraksam yatağında saat başı kalkardı kesin..
sultan benim içinde uyuu..
sağol canımGünaydıııın
Maşallah Kerem'e.
Güzel haberlerle dönün inş.
Eee ,bizim gerçek denizimiz vaaaaar,sahteye ne hacetttttttttt))
teşekkürler sizinde hayırlı olsunselam kızlar.....
keremin 5. dişi hayırlı olsun.bizimde üstler patlamış.
kağancığa geçmiş olsun ya.allah korumuş da derin kesilmemiş .
güya geçmişi okudum çok şey kalmadı aklımda ya.
mamalardan bahsetmişsiniz.kerem yemedi ve içmedi hiçbirini.geçenlerde milupanın numunesi gelmişti.sütlü pirinçliyi yaptım bi kasık aldı sonra açmadı ağzını.ben yedim afiyetle.tadıda çok güzel niye yemiyo ki.
bugün şu kabaklı muhallebiyi denicem yer inşallah.
süper olmuş:)
saol canım,maşallah keremşantiyeee
izde sabah 7de kalktık 10 tekrar yattık ailecek kahvaltıyı babamız hazırladıı şoktayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yagmur cok hızlı yagıyoe burda
tv ve gazete işte bır yere gıdemıyecegız...........
herkese iyi pazarlar............
saol gülercimmerhabalar arkadaşlar.hepinize güzel pazarlar.
biz malesef güzel bi havaya rağmen evdeyiz.
SULTAN keremciğin 5. dişi hayırlı olsun maşallah subhanallah annesi
ELİF mirayın hediyesi süper olmuş ya bayıldım.ben de hemen eşime yaptırtcam olursa eklerim.:))
geçmiş olsunnmerhaba arkadaşlar, ben çok hasta oldum neyseki oğlumu akşam teyzesiyle yatırdım sabah kızkardeşim mahvettin beni yusuf diye söyleniyordu...
burnum akıyor ateşim var ve vücudumun heryeri ağrıyor babası yusufa baktı bend 1 saat kadar uyudum ama değişen bişey yok.
benimkide ne emekliyor ne yürüyor boşver daha zamanı var,benim kız yürümüyor ya sizinkiler koltuktan tutunarakta olsun yürüyor bizimki ayakta bile durmak istemiyor iyice korkmaya başladım ben
esra geçmiş olsun canım,sultan kerem'in 5.dişi hayırlı olsun MAŞALLAH
çok tatlılar maşşallhh
oohh ohh ne güsel yaaaa maşşallhh
çok güsel olmş canmmm
canm kaç aylık oldu kuzun her çoçuk farklı canm elbet yüürr meraketme öle bişey ki bu hergün degişik bişeyler ögreniyolar bi bakmışsn 1 haftaya kadr yürümüşş
mrb
yine kimsecikler yok ,
Kerem in dişine maşallah ,
gülfem inşallah iyileşmiştir
tuğce 8 , benim kuzum daha yeni ayakta durmaya başladı hemen çömeliyor basmıyordu doktor normal dedi sen ara ara dene istemezse zorlama demişti kafana takma bende burdaki bebekleri okuyonca üzülüyordum ama şükür yavaş yavaş ayakları üzerinde direnmeye başladı ,
Aysun uzun zaman ses çıkmıyor görüşen varmı aranızda merak ettim ,
ohhh sultan tatildesin yani ,ahhh annem burda olsa bende biraz dinlenebilsem keşkeee
inşallah temız çıkıcak sonuçları gülfemın canım uzulme
inş güzel geçer kontrolünüz gülercimm
mrb
yine kimsecikler yok ,
Kerem in dişine maşallah ,
gülfem inşallah iyileşmiştir
tuğce 8 , benim kuzum daha yeni ayakta durmaya başladı hemen çömeliyor basmıyordu doktor normal dedi sen ara ara dene istemezse zorlama demişti kafana takma bende burdaki bebekleri okuyonca üzülüyordum ama şükür yavaş yavaş ayakları üzerinde direnmeye başladı ,
Aysun uzun zaman ses çıkmıyor görüşen varmı aranızda merak ettim ,
ohhh sultan tatildesin yani ,ahhh annem burda olsa bende biraz dinlenebilsem keşkeee
elifcim çok güzel olmuş zaten miray çokk güzel..ela yanımda izlerken şok geçirdi sürekli bi bilg bi kapalı olan tv ye bakıyo bunun burda ne işi var diye..
aynı şoku keremde yasıyo deniz.bilg.da görünce direk tv ye bakıyo :))
akşama balık brokoli ve salata var.szi balıkla çorba dışında başka ne yapıyosunuz.soğan turp falan da doğruyorum ama başka?
sultan muhallebiyle - kaşık mamaısyla uğraşsın..
ben artık barana biz ne yersek ondan veriyorum..
zaten sıpa mama falan yediği yoktu..
birde diyorum.. süte başlıyım..
geçen migrostan pınarın 6-12 aylık ilk adım sütü vardı.. bir sade birde muzlu diye..
onlardan aldım ama daha denemedim..
kullanan varmı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?