2009 Nisan Anneleri

yeliz sorduğun için sağol canım .öksürüğü yok ama göğsünde hala hırıltı var.yarın kontrole gidecez.inşallah geçmiştir.çok stres yaptı bende ama elimden bişey gelmiyo işte.

arkadaşlar bu hafta sonu felekten bi hafta sonuydu.gülfemle hep eşim ilgilendi.dün gece de o baktı bugün hep o uyuttu.kendime geldim baya.ihtiyacım varmış.annesi yanında olanlara bi kez daha imrendim.çünkü bi gün bile bebekle birinin ilgilenmesi insanı kendine getiriyo.

inşallah temız çıkıcak sonuçları gülfemın canım uzulme

mrb
yine kimsecikler yok ,
Kerem in dişine maşallah ,
gülfem inşallah iyileşmiştir
tuğce 8 , benim kuzum daha yeni ayakta durmaya başladı hemen çömeliyor basmıyordu doktor normal dedi sen ara ara dene istemezse zorlama demişti kafana takma bende burdaki bebekleri okuyonca üzülüyordum ama şükür yavaş yavaş ayakları üzerinde direnmeye başladı ,
Aysun uzun zaman ses çıkmıyor görüşen varmı aranızda merak ettim ,
ohhh sultan tatildesin yani ,ahhh annem burda olsa bende biraz dinlenebilsem keşkeee

uyudum saat 11.30 kadar kesintisiz ohh darısı hepinizin başına

Günaydıııın

Maşallah Kerem'e.

Güzel haberlerle dönün inş.

Eee ,bizim gerçek denizimiz vaaaaar,sahteye ne hacetttttttttt))
sağol canım

teşekkürler sizinde hayırlı olsun
BabyTV - Birthday Train

Halasına kızımın doğumgünü hediyesi,nasıl olmuş ))
süper olmuş:)

saol canım,

saol gülercim
,
geçmiş olsunn

benim kız yürümüyor ya sizinkiler koltuktan tutunarakta olsun yürüyor bizimki ayakta bile durmak istemiyor iyice korkmaya başladım ben
benimkide ne emekliyor ne yürüyor boşver daha zamanı var,

esra geçmiş olsun canım,sultan kerem'in 5.dişi hayırlı olsun MAŞALLAH

sağolun kızlar

inşallah temız çıkıcak sonuçları gülfemın canım uzulme

inş güzel geçer kontrolünüz gülercimm

sağolun arkadaşlar.desteğiniz için çok teşekkürler.a.s.

sırtım koptu ya keremi sallamaktan dün gecenin acısını mı çıkarcak ne koptum vallahi

herkse iyi geceler....
gülfemimizin inş. bişiyciği yoktur megulcüm...

elifcim çok güzel olmuş zaten miray çokk güzel..ela yanımda izlerken şok geçirdi sürekli bi bilg bi kapalı olan tv ye bakıyo bunun burda ne işi var diye..

aynı şoku keremde yasıyo deniz.bilg.da görünce direk tv ye bakıyo :))

Yaaa,ne güzel maşallah onlara,demek TV de de olduğunu algılayıp bağlantı kuruyorlar,IQ leri yüksek demek ki.

akşama balık brokoli ve salata var.szi balıkla çorba dışında başka ne yapıyosunuz.soğan turp falan da doğruyorum ama başka?

Yarım kilo balık alıyoruz,sadece balık ve salata,çorba olduğunda balık kalıyor,o yüzden yapmıyorum ben çorba bile.

Bu arada tşk ederim hediye için söylediklerinize.Halamız yurtdışında,burada olsaydı daha farklı birşeyler de düşünürdük,ama bu daha etkili birşey oldu.Babaannemiz ağlamış hatta..??Benim torunum büyümüş de bunları mı yaparmış diye))

tuğçe 8 Miray da emeklemiyor ya,en son dr.a gittiğimizde sordum,acaba biz mi birşeyleri eksik yapıyoruz,ya da bunu geliştirmenin bir yolu var mıdır diye.Yok,dedi,emekleme ,yürüme çocuğa öğretilmez,o ne zaman hazır olursa o zaman yapacak dedi.Bir de düşünüyorum,herhangi bir sağlık problemi olmadıktan sonra,Allah korusun,sonuçta yürüyecek,ha 1 ay önce ,ha 1 ay sonra..Ya da konuşacak.Acelemiz yok)
Geçen annem diyor,daha sanki bundan sonra bebek olacak gibi geliyor,bebekliğini anlamadık ..

selam kızlar
ıyı haftalar..
bızımde Üstten 2 dıŞ ÇıkmıŞtı geÇen hafta.
Şımdı Üsttekılerle alttakılerı bırbırıne sÜrtÜyor yaramaz.
suratının halını bır gÖrmelısınız:))

günaydın bacılar....
bugün bir sürü ütü beni bekliyor..
o yüzden bir selam verim kaçım dedim..

öğleden sonra görüşmek üzere...

günaydınn

ben 2 haftadır o sütlerden vermeye başladım sade de veriyorum muhallebi yaparak da veriyorum. biberonla içiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…