aynen deniz yapmadıgım bişeyi bile inadına yapıyorrrrrrreşin haklı sevgicim..şimdi disiplin etmeye çalışmak çok saçmaymış,anlamazlarmış zaten..sadece anneyi ve çocuğu yıpratmaya yararmış..3 yaştan sonra ağlasada istediği bazı şeylerin yapılamayacağını anlayabilirmiş..yani 3 yaştan sonrada her dediği olursa şımaracak ama şimdi yapmazsak da inat bi çocuk olacak..biz ne yaptık o dönem acaba..ben elayla inatlaşsam hemen 2 katıyla bana geri döenüyo da :)
sagol cnmGünaydınnnnnnnn
Geçmiş olsun Şirvan size.............
Melek Ar...l leke çıkarıcıyı direk ama az az üstüne dök ....ovduktan sonra durula.......bi kaç kere durulaman gerekebilir......Her yeri yapıyor Enes Kaan ama hiç dert etmiyorum böyle hemen çkıkıyo....pastel tükenmez keçeli ne ararsan ......
oğlum çok huysuz bugün ........kalkıp yemeği tamanlıyım da sonra uyutuyum.....
herkese iyi günler............
müge ben almıştım amway leke cıkarıcıyı bitti bi daha eltım gıdıp alıcakkkkmelekcim koltukların için amway in leke çıkarıcısını deneyebilirsin
günaydın..
şirvancım çoook geçmiş olsun hepinize ..kötü olmuş yaa üstüste gelmiş..ama annen de baran da daha ii sanırım sevindim..resimlerinizde kurtulur umarım..
sinemcim allah kolaylık versin ne diyeyim..bende 2 senedir kesintisiz uyuamdığım için ii anlıyorum seni..hah dişler bitti uyuruz dedim..her gece bi rüya görüp kalkıyo mutlaka beni arıyo hemen..dün gazdan ağladı durdu..ben uyuyalım artık kaç yaşına geldi dedikçe mutlaka bişey çıkıyo..bazılarının çocuğu 6 aylıktan beri uyuyolar aradaki farka bak
Günaydın güzeller....
bir uyku muzdaribi de benim nisan çocukları mı böyle acaba, hani diyorum görmesem bütün çocuklar alp gibi derim ama gördüm var uslu bebek ben ondan istiyorum bana ne ....
ŞirvanCım çoook geçmiş olsun cnm hemen iyileşirsiniz inş...
benim mide bulantıları geçemedi hala allahtan yemek yapmıyorum annem saolsun)
günaydınnnnn
iyi niyetleriniz için saolun...
eşim çıkmadan bir selam verim istedim.
sinemcim senin bilgisayar yedekleme yazını dün akşam gördüm şekerim .. geç oldu yani..
kızlar bişey sorucam..
bu 2 yaş sendromu yeni çıkan bişey değil sonuçta insan beyni böyle çalıştığına göre her zaman vardı..biz bu çocukları alttan alıyoruz dediklerini yapıyoruz aman inatlaşmayalım daha kötü olur diye..eee biz küçükken annelerimizin hiç bizim gibi davrandığını sanmıyorum aşırı anlayışla..biz çok mu kafamızı duvara vurduk,herkese giriştik tekme tokat o zaman acaba :)))
günaydın..
maşalllah kızlar emir kağan doğduğundan beri uyku konusunda hiç yormadı..
gece 11 de yatar sabah 11 de kalkar..öğlende 45 dk uyuyor..
çok şükür bende dinlenmiş oluyorum.
sinem sana çok üzülüyorum..uykusuzluk mahvediyor insanı..sabırsız sinirli oluyor insan..allah yardımcın olsun canım..ama çok şükür ki sağlıklı..
slm kızlar
bugün kendimi pek iyi hissetmiyorum
demir saat 6 da ağlayarak uyandı
üst azısı çıkyıo ve jeli sürdürtmüyo
zar zor sürdükte biraz acısı dindi babası uyuttu
dün zaten öldük yorgunluktan
demir uyanınca eve geçtik bütün herşeyi yeni eve taşınır gibi temizledik yerleştirdik
annmle eşim sağolsun çok yardım ettiler
bide akşama amcamlarıda yemeğe alınca tam bittik
akşam 12 de yattım hiç uyanmamışım 6 ya kdr evi götürseler duymam
bugnüde dünün yorgunluğu var sanırım
sevgi bnmde mide bulantılarım geçmedi hala dr. geçicek dedi aama
böyle devam etmez inş.
sinemcim sabah yatırdığın bikaç saat sonra uyandırsan öğlen uykusuna yeniden yatrıp
akşam 10 gibi uyutmayı denesen 1 hafta uğraşsan düzelir cnm
demirinde bi ara bozulmuştu düzeni şimdi oturttuk çok şükür
şirvancım çok geçmiş olsun herbirinize
çiçek iyi cnm maşallah bütün sıkıntıları bitti yazdı ama okuyamadın herhalde
bitti mügem her gün camaşır yıkanıyorrrrmelek ne çabukta bitti annem naptın içtinmi
bi kapak koyuyosun ondan
sen bocamı ettin yoksa çok mu sık çamaşır yıkanıyo
hoş bizimkide hergün açılır ve her açtığımda koyarım ama öyle çabucak bitmez
burda da hava kötü yağmurlu eşim berbere gitti geldi
demir de kaka yapmıştı yıkayayım dedim öldüm resmen
çok ağır geldi ya hiç halim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?