günaydınn
ben 2 haftadır o sütlerden vermeye başladım sade de veriyorum muhallebi yaparak da veriyorum. biberonla içiyor.
şirvan sesimi duy araba koltuğundan memnun musunuz??
günaydın kızlar keremin dün geceki hızursuzluğu belli oldu
dün gece 1.30da hastaneye gittik ateş makattan 39
bademcikler iltihaplanmış
burun akıyo tıkalı,kusuyor,sık sık kaka yapıyor
ateşi düşmüyor temin ölçtüm makattan 38.5
doktor dolven verdi ondan içirdim
çok korkuyorum ateş yükselcek diye
gecmiş olsun cnmmmmerhaba arkadaşlar, ben çok hasta oldum neyseki oğlumu akşam teyzesiyle yatırdım sabah kızkardeşim mahvettin beni yusuf diye söyleniyordu...
burnum akıyor ateşim var ve vücudumun heryeri ağrıyor babası yusufa baktı bend 1 saat kadar uyudum ama değişen bişey yok.
ben anneme gittigimde rahat edıyorumarkadaşlar bu hafta sonu felekten bi hafta sonuydu.gülfemle hep eşim ilgilendi.dün gece de o baktı bugün hep o uyuttu.kendime geldim baya.ihtiyacım varmış.annesi yanında olanlara bi kez daha imrendim.çünkü bi gün bile bebekle birinin ilgilenmesi insanı kendine getiriyo.
egede ilk cıktıgında yapıyordu yazmıştımda gıcırdatıyo demi sıpaaaaaaselam kızlar
İyİ haftalar..
bİzİmde Üstten 2 dİŞ ÇıkmıŞtı geÇen hafta.
Şİmdİ Üsttekİlerle alttakİlerİ bİrbİrİne sÜrtÜyor yaramaz.
suratının halİnİ bİr gÖrmelİsİnİz:))
ayyyy kim bakıcak baran'aayyy maşallah .. bende biraz önce yatırdım.. biberona koydum.. yok anacım içmiyor..
kalksın bardakla denicem...
bu arada17 gün sonra işbaşı yapıcam...
aaa bu arada dün bir şey duydum...
gece yatarken bebeğin altını açmayın.. tuvalet alışkanlığını çok zor kazanırlarmış..
doğruluk payı varmıdır bilmiyorum...
ben her gece duruma göre 1 yada 2 kez altını değiştiriyorum...uyanmıyorda..
siz yorumlarınızı yazın .. ben ütüden sonra gelecem inş.
saol selincimçok geçmiş olsun canım bir an önce sağlığına kavuşsun keremcik
gece yatarken bebeğin altını açmayın.. tuvalet alışkanlığını çok zor kazanırlarmış..
herkse iyi geceler....
gülfemimizin inş. bişiyciği yoktur megulcüm...
ayyy maşallah .. bende biraz önce yatırdım.. biberona koydum.. yok anacım içmiyor..
ben hiç açmadım canım. doğduğundan beri kaka yapmadığı sürece ki o da ilk zamanlarda oluyordu. şimdilerde bazı geceler çiş bile yapmamış kalkıyor. tuvalet alışkanlığı ile alakası var mı bilmiyorum ama.aaa bu arada dün bir şey duydum...
allah kolaylık versin hayatım. zor iş çalışmak. çocuğundan ayrı kalmak. alışınca kolay ama ne olursa olsun çok özlüyorsun!ayyy maşallah .. bende biraz önce yatırdım.. biberona koydum.. yok anacım içmiyor..
valla en iyisi mi bilmem ama başladım ben işte :) bizim en büyük sorunumuz name küstü bana ben işe başladığımda. memeye bielk yüz çevirdi. evim çok yakın hep gidip geldim saati şaşmasın diye ama uzun süre yüz çevirdi. şimdilerde de sütüm azaldı geceleri ve sabah kalkınca emiyor. çok üzülüyorum :sinifsinif: ben iki yaşına kadar emzirmek istiyordum dilerim bitmez de bu şekilde emer.en iyisini banu mu yaptı ne çok ara vermeden başlamak herhalde daha kolaydır
Ay Allah korusun yaa :a015:inşallah canım.
bilmiyorum ki şirvan ama ben uzun süredir gece altını değiştirmiyorum.bazen kaka yaptığı oluyor sadece o zamanlar.benim de ütüm var.ama yapmak istemiyorum.
çok az kalmış benim de 4 buçuk ayım var.ama çok çabuk geçiyo günler.
çok geçmiş olsun sultan.kıyamam ya.noluyo yavrucuklara böyle.aman dikkat et sultan.bizim hastalığımız da bademcik iltihabı ile başladı sonra bronşite çevirdi malesef.inşallah hemen geçer.
sultancım çok geçmiş olsun inşm biran önce iyileşir kerem çok üzülüyorum bebeklerimiz hasta oluncaaa
ben hiç açmadım canım. doğduğundan beri kaka yapmadığı sürece ki o da ilk zamanlarda oluyordu. şimdilerde bazı geceler çiş bile yapmamış kalkıyor. tuvalet alışkanlığı ile alakası var mı bilmiyorum ama.
allah kolaylık versin hayatım. zor iş çalışmak. çocuğundan ayrı kalmak. alışınca kolay ama ne olursa olsun çok özlüyorsun!
valla en iyisi mi bilmem ama başladım ben işte :) bizim en büyük sorunumuz name küstü bana ben işe başladığımda. memeye bielk yüz çevirdi. evim çok yakın hep gidip geldim saati şaşmasın diye ama uzun süre yüz çevirdi. şimdilerde de sütüm azaldı geceleri ve sabah kalkınca emiyor. çok üzülüyorum :sinifsinif: ben iki yaşına kadar emzirmek istiyordum dilerim bitmez de bu şekilde emer.
bu haftadan sonra sık sık sağmaya başlamayı düşünüyorum değişir mi acep sütüm artar mı merake diyorum.
çok geçmiş olsun hayatım. ateş konusunda endişe etmemeye çalış ateşli olmasının iyi yanları da var. kıyafetlerini incelt. ateşin düşmesine yardımcı olur. ben name ateşlendi mi kısa kollu ve altına ince bir altla bırakıyorum. yükselmesini engelliyor. dilerim tez zamanda iyileşir. haa bir de gülsuyu da işe yarıyor sultan. kolaltına eklem yerlerine sür..
tekrar geçmiş olsun... a.s.
çok geçmiş olsun cnm..ateşi düşüyo diyosun sevindim çıkmaz inşallah bi daha..bence penye ince bişiiler giydir çıkacağı varsada çıkmıyo ateş o zamangünaydın kızlar keremin dün geceki hızursuzluğu belli oldu
şirvan hiç duymadım ööle bişii..ama ela bir ay boyunca nerdeyse diş yüzünden ishaldi ve her gece 2 kere kaka yapıp uyanıyodu..çok şükür ishalle kaka yapmasıda bitti gece..ama ben alışkanlık yapar mı diye korkmuştum ..sabah deli gibi çiş dolu oluyo bezi ama nerdeyse 12 saat değiştirmiyorum ben iyi bi pişik kremini uyumadan önce bolca sürüp yatırıyorum ee primada kullanıyoruz versin paranın karşılığını di mi :))aaa bu arada dün bir şey duydum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?