2009 Nisan Anneleri

sağolun kızlar
ayşecim sanada çok geçmiş olsun
fitil işe yaramadı sanırım şurup iyi geldi

altında kısa kollu çıtçıtlı badi üstünde ince uzun kollu penye ve altında ince pijaması var nasıl

çok geçmiş olsun keremciğe teker teker hastalanmalar başladı inş.ateşide düşer hemen bende en çok ateşten korkarım....
bende altını gece açmıyorum ilk başlarda açıyordum komşular açma alışır dediler o gün bugündür açmıyorum zaten kakada yapmıyor yavrum benim geri sayım başladı demek :-((
bende ciddi ciddi keşke geçen aymı başlasaydım işe demeye başladım çünkü artık almadığım zaman ağlamaya başlıyor gözüme işveli işveli bakıyor sanırım tam kendini bilmeden başlamak en iyisi 9.ay kaybetme korkusu oluyormuş hayırlısı artık....
bu arada günaydın geçmişi okuyayım...

canım çok geçmiş olsun küçük keremciğe..inş. bir an önce düzelir..

saolun kızlarrrr..kağana yağda yumurta yapıom..sarısını kırıp pişircemm..olur demii..azcık zeytinyağııı.

selam kızlar
sultancım geçmiş olsun kerem de hasta olmuş
dün gece biz de nöbetteydik. selenin burnu tıkanık baya. o yüzden uyuyamıyor. bide gece birden ateşi yükseldi. en son sabah 6 da 38.5 tu.fitil koydum o zaman. şimdi uyuyo hala. ölçtüm ateşi 37 olmuş. yükselir die kokuyorum ben de. ama sebebi çözemedim. burun tıkanılığından başka bişey yok gibi. boğazı acımıyor belli. çünkü mamasını rahat içiyor. ne oldu birden anlamadım

evde fazla sıcak değilse iyiymiş... ama ev çok sıcaksa içine askılı dışına kısa kollu giydir en azından ateşi düşene kadar. yataktan çıkıncada ince bir yelek giydirirsin.
saolun kızlarrrr..kağana yağda yumurta yapıom..sarısını kırıp pişircemm..olur demii..azcık zeytinyağııı.
benim bildiğim yağda yumurta verilmiyor ama yine de yapacaksan çok çok iyi pişsin sarısı nacizane fikrim :kedi:

bu arada kimler emziriyordu hala?? merak ediyorum süt durumları nasıl diye?

yumurtayı konusu oluncada aklıma biri geldiii hehehee..

maşallah kağan sevdi vallaa..ekmeğin içiyle veriomm yiyooo..bu arada bende emziriomm ama sadece geceleriii..süt de az oyüzdenn..ama olsunn..1 damla 1 damladırrrr.

ayecim geçmiş olsun sana da .
ben de sabah ateşi yükselince giysilerini incelttim. hatta tek çıtçıtlı body ile bırakım.
şirvan çok az kalmış işe başlamana. hayırlısı olsun. ben de hiç aklımda yokken başlıyorum işe. daha belli değil benim de ama şubat olabilir.
ben de selenin altını hiç değştirmem gece.

aliyecim saol sizede çok geçmiş olsun burun tıkanıklığı bence kesinlikle hastalığa işaret keremde yiyordu maşallah yani boğazlaın acımasıyla yememenin alakası olduğunu sanmıyorum buı yüzden

canım çok geçmiş olsun küçük keremciğe..inş. bir an önce düzelir..
saol canım inşallah
saol sevgicim

ev 23-24 drece falan çıkardım kısa kolluyla duruyor ölçtüm ateş makattan 38.1

aliyecim
selenimizede geçmiş olsunn..nolmuş benim fıstığımaaa..hemen iyi olsun inşallah..

gecmiş olsun

canım dişden solayıda ateş oluyorrr belki diştir...

sultan tek kat iyi cnm

kereme ve selene geçmiş olsun.. inş. daha fazla ateşleri çıkmaz......
inşallah şirvan

aliyecim hep okuyorum bi türlü yazamadım hayırlı olsun yeni işin canım

aliyecim selene geçmiş olsun canım off bu kış zor gecıcek bıze havalar soğudukça bebeler hastalanıyo tek tek

sağol canım. ben de şeyden öyle dedim. selen 2. ye ateşli hastalanıyo. öncekinde yutkundukça ağlayarak uyanıyodu. mama yı da ağlayarak içebiliyodu.ama var bi yerde enfeksiyon. idrar yolu değil gibi çünkü öyle çok ağlamıyo. boğaz yine dediğin gibi herhalde.
aliyecim
selenimizede geçmiş olsunn..nolmuş benim fıstığımaaa..hemen iyi olsun inşallah..
sağol"dünür" sağol. noldu ben de bilmiyorum valla.

gecmiş olsun

canım dişden solayıda ateş oluyorrr belki diştir...

sultan tek kat iyi cnm
üstten bi dişi çıktı. 2.si de baya kabarık. selen her dişini bir hafta hastakığın ardından çıkarıyo zaten ama ateş hiç olmamıştı.bi ihtimal de diş.

inşallah şirvan

aliyecim hep okuyorum bi türlü yazamadım hayırlı olsun yeni işin canım

çok sağol canım.inşallah hayırlı olur. çok ani karar verdim çünkü. emri vaki gibi oldu

aliyecim selene geçmiş olsun canım off bu kış zor gecıcek bıze havalar soğudukça bebeler hastalanıyo tek tek

sağol canım. evet şu ocak şubat ta bi geçse hayırlısıyla. yine de Allah beterinden korusun. bi de bizim dr. 15 gün önce gittiğimizde domuz gribi aşısı yaptırın demişti. hala yaptırmadım. o hafta hastaydı. geçen hafta ben hep dışarıdaydım. ama yaptırıcam iyileşince

aliyecim hem çk geçmiş olsun hem yeni işin hayırlı olsun kararsızım derken oldu birden valla..ama çok istesen zor olurdu hep ööle olur :)) ama sonra iyiki olmuş diyeceksin bencee..

canım bende emziriyorum hatta sadece emziriyorummm((
benim kız hiç bişi yemiyorrr ((
10 aylık oldu hala anne sütü alıyor sadeceee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…