2009 Nisan Anneleri

ege uyandı meyvesini hazırlayıp yedircem

soneada kuaföre gıdıcem byeeee

aliyecim hem çk geçmiş olsun hem yeni işin hayırlı olsun kararsızım derken oldu birden valla..ama çok istesen zor olurdu hep ööle olur :)) ama sonra iyiki olmuş diyeceksin bencee..

çok sağol denizcim. aynen canım insanın istemediği burnunun dibin de biter ya. nasıl olsa yine olmaz diye can skıntısından girdim sınava. 35000 kişi girmiş sınava türkiye genelinde .ben ilk işe alınan 30 kişi arasındayım. ve 2 ay sonra belli olucak demişti. böyle olunca bunlar birer işaret belki de dedim ve kabul ettim. inşallah öyle derim canım. bundan sonra önemli olan o zaten.

çok sağolun kızlar. iyiki varsınız. böyle zamanlarda çok duygulanıyorum. sizi seviyorum

kereme ve selene çok geçmiş olsun..
bir an önce iyi olsunlar..

aliyecim işin hayırlı olsun tatlım.
bende bugün çok sık giremiyeceğim birazda denizliye gideceğiz tedarikçi ziyareti için.

çok geçmiş olsun ayşe.

aliye geçmiş olsun.canım gülfemin boğaz enfeksiyyonunda sadece ateşi yükselmişti başka belirti yoktu bi doktora gidin isterseniz.

Günaydın sehercim,bende artık sizin topiktenim:teytey::teytey::teytey:

sabahtan beri açık bi günaydın diyemedim..
kerem ve selene çok geçmiş olsun,öpüyorum kuzucukları ,kıyamıyom yaa hasta bebişlere..
bizim burası sıcak soğuk memlekete gidiyos bakalım ne olacak inş alışır havasına minnoşum

kızlar size acilen bi sorum olacak kociş bugün geldi şükür
bizim zilli taşıma koltuğuna artık sığmadığı için oto koltuğu alıcaz,birazdan çıkarız.
siz ne kullanıyosunuz,bide 3 noktalı ve isofixli modeller var hangisi mantıklı

Yeni arkadaş hoşgelmiş..... aliyeCim geçmiş olsun iş içinde daha öncede dediğim gibi denemeden bilemeyeceğiz olmazsada bırakırız ama sonuçta bu devirde bütün hemen hemen çoğu çocuğun anne ve babası çalışıyor bizde o kategoride oluruz napalım :-(

Hoşbulduka.s

hoşgeldın canım sende kendını ve oğluşunu tanıt canım ıstersen bıze opuyorumnanaktan
valla benım iş davası kapandı artık selen yuzunden bakıcak kımse yok bakıcı tutsam alıcağım maaş onu karşılar burda pahalı malum o yuzden oturup evde kendım bakıcam

oğluşum 09.04.2009 doğumlu bende 83 doğumluyum :hulya: hmm başka ne diyim

sağol denizci inşallah
aliyecim işin hayırlı olsun tatlım.
bende bugün çok sık giremiyeceğim birazda denizliye gideceğiz tedarikçi ziyareti için.
saol canım
çok geçmiş olsun ayşe.

aliye geçmiş olsun.canım gülfemin boğaz enfeksiyyonunda sadece ateşi yükselmişti başka belirti yoktu bi doktora gidin isterseniz.

sağol gülercim. sabah aradım dr yoktu. şimdi aradım yine o bana döncek. gel derse gidicem. ateş şu anda düşük ama. 37.2

canım şirvan yeni aldı hem uygun fiyata hem de memnundu görürse yazar sana. sinem siz şimdi nerde yaşıyosunuz. ben kaçırdım galiba oraları:)
sağol canım. aynen. reddetme şansım yoktu. deneyip görücez artık
aslında ben de bakıcıya baktırsam aynı hesap olucak. ama annem bakıcak. maddi destek olucam onlara da. ama maaştan çok diğer şartları cazipti işin.

hoşgeldin fatoş

saol tatlım amin..

bizde seni seviyoruz aliyecimmmolumunekankayizsmile
saol sinemcim

şimdi anne ve babalarından ayrı geçirçekler ama ilerde ana baba değil para isticekler
benimde imkanım olsa çalışrıdım

bu arada unutmuşum fatoş hoşgeldin sanki çok öncelerden vardın gibi hatırlıyorum yanlış mıyım?

yok sultancım fatoş ilk kez gelıyo bız onunla beraber hanıle kaldık ben eskıden tanıyorum ama o topığe yenı geldı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…