hiç bilmiyorum sinemcimakannehiraliye antalyadayız canım bu hafta eskişehire gidicez kısmetse.
sultan bursa esk arası kaç saat
yok sultancım fatoş ilk kez gelıyo bız onunla beraber hanıle kaldık ben eskıden tanıyorum ama o topığe yenı geldı canım
benimde sabah boynum tutldu sardım ama çok ağrıyor gece terli terli kalkıyorum Kayra ağlayınca koruyamıyorum boynumu oda ağrı yapıyor
ben de aynı durumdayım. sağacağım bir damla bir damladır diye diye göğüs uçlarım yine yara oldu :sinifsinif:yumurtayı konusu oluncada aklıma biri geldiii hehehee..
maşallah kağan sevdi vallaa..ekmeğin içiyle veriomm yiyooo..bu arada bende emziriomm ama sadece geceleriii..süt de az oyüzdenn..ama olsunn..1 damla 1 damladırrrr.
yetiyorsa ne ala. maşallah size :)canım bende emziriyorum hatta sadece emziriyorummm((
benim kız hiç bişi yemiyorrr((
10 aylık oldu hala anne sütü alıyor sadeceee
hayırlısı olsun. vardır bi hayır bunda da :))çok sağol denizcim. aynen canım insanın istemediği burnunun dibin de biter ya. nasıl olsa yine olmaz diye can skıntısından girdim sınava. 35000 kişi girmiş sınava türkiye genelinde .ben ilk işe alınan 30 kişi arasındayım. ve 2 ay sonra belli olucak demişti. böyle olunca bunlar birer işaret belki de dedim ve kabul ettim. inşallah öyle derim canım. bundan sonra önemli olan o zaten.
çok sağolun kızlar. iyiki varsınız. böyle zamanlarda çok duygulanıyorum. sizi seviyorum
kız sen beninle karıştıyor olmayasın :)) hani bende isim çok yaa o bakımdan :roflol: :roflol:bu arada unutmuşum fatoş hoşgeldin sanki çok öncelerden vardın gibi hatırlıyorum yanlış mıyım?
gözünaydın tuğbacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?