2009 Nisan Anneleri

aliye antalyadayız canım bu hafta eskişehire gidicez kısmetse.
sultan bursa esk arası kaç saat

:) sevindim arabaylamı ?
sende bursalısın dimi unutmuşum canım,aslen bende bursalıyım,gemlikli.
sık sık gidiyoruz bursaya ondan sordum

evet canım hatta gemlikteyim buraya evlendım ben arabayla canım otobusle 3 saatı buluyo

aliye antalyadayız canım bu hafta eskişehire gidicez kısmetse.
sultan bursa esk arası kaç saat
hiç bilmiyorum sinemcimakannehir

yok sultancım fatoş ilk kez gelıyo bız onunla beraber hanıle kaldık ben eskıden tanıyorum ama o topığe yenı geldı canım

hımm bana tanıdık geldi sanki yanlış hatırlamışım demk

aaa süperrr gemlik hastanesinin orada tuğba ecz var belki denk gelmişsindir o teyzemin kızı.kıss seher seninlede görüşelim yaa :)))

kızlar neden bebişlerimizin yemeğine salça koyamıyoruz.doktor sizin yediklerinizden verebilirsin demişti ama ben yemekelri salça ile yapıyorum bu durumda gülfeme nasıl vercem ki?

merhabalar,
Kerem e geçmişler olsun insan nasıl tedirdin oluyor bebekler hastalanınca elimizdende birşey gelmiyor Allaha emanetler ,
diğer hasta arkadaşlara geçmiş olsun tabi bebişlerede ,
aliye işin hayırlı olsun inşallah pişman olmazsın ama bankaa çok zor stresli inşallah iyi bir şubeye düşersin

benimde sabah boynum tutldu sardım ama çok ağrıyor gece terli terli kalkıyorum Kayra ağlayınca koruyamıyorum boynumu oda ağrı yapıyor

urla, denizela, eftelyasu, Esennn+, nesoc, SEAASIA, sev_rey, tugbiş123

tabıkı sınemcım beklerım ben kumla yolunda oturuyorum balık pazarının sonu kumlaya dönerken geldığınde görüşelim haber vermen yeterlı canım

ben bılecıkte köyde eşimin teyzesıne yaptırdım salça o yuzden kullanıyorum sadece onu

benımde annem yaptı salcayııı

verıyorum oyuzden tuzlu degıl normall

slm kızlar tüm hasta bebişlere geçmiş olsun bızde dün ecemi dr a götürdük geçen ay 8 kg bu ay 8700 gr olmuş 75 cm olmuş dr 700 gr almasına çok ii dedi idrar yolu enfks bitmiş çok şükür..

yumurtayı konusu oluncada aklıma biri geldiii hehehee..

maşallah kağan sevdi vallaa..ekmeğin içiyle veriomm yiyooo..bu arada bende emziriomm ama sadece geceleriii..süt de az oyüzdenn..ama olsunn..1 damla 1 damladırrrr.
ben de aynı durumdayım. sağacağım bir damla bir damladır diye diye göğüs uçlarım yine yara oldu :sinifsinif:
canım bende emziriyorum hatta sadece emziriyorummm((
benim kız hiç bişi yemiyorrr ((
10 aylık oldu hala anne sütü alıyor sadeceee
yetiyorsa ne ala. maşallah size :)
boyu kilosu nasıl??

hayırlısı olsun. vardır bi hayır bunda da :))

bu arada unutmuşum fatoş hoşgeldin sanki çok öncelerden vardın gibi hatırlıyorum yanlış mıyım?
kız sen beninle karıştıyor olmayasın :)) hani bende isim çok yaa o bakımdan :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…