2009 Nisan Anneleri

Kerem' e geçmiş olsun Sultan.
Meslektaşım Aliye yeni işin hayırlı olsun.

sağol canım inşallah iyi olur herşey. başa gelen çekilir.
benimde sabah boynum tutldu sardım ama çok ağrıyor gece terli terli kalkıyorum Kayra ağlayınca koruyamıyorum boynumu oda ağrı yapıyor
geçmiş olsun canım. benim de hep sırtım ağrıyo
slm kızlar tüm hasta bebişlere geçmiş olsun bızde dün ecemi dr a götürdük geçen ay 8 kg bu ay 8700 gr olmuş 75 cm olmuş dr 700 gr almasına çok ii dedi idrar yolu enfks bitmiş çok şükür..
maşallah maşallah. ne güzel bi haber.
Kerem' e geçmiş olsun Sultan.
Meslektaşım Aliye yeni işin hayırlı olsun.

sağol canım. ama sanırım mesleğime veda edicem. istediğim şartlarda ş bulamıyorum ne yazıkki kim. müh. olarak

saol aliyecim umarım sende gönlüne göre bir iş bulursun...

ne biliim biizm salçada ev salçası normal tuzlu babannem yaptı..1-2 kere verdim salçalı ama fatoş tuz çok zararlı diyince için gözüm korktu :)) zaten tuz iyi ya da yararlı bişii değil nasıl olsa bizim için bile..
tuğbacım gözünüzaydın hastalığın geçtiği aldığı kilodan belli zaten cnm maşallah ecem e

çok sağolun kızlar ya sultana sonsuz teşekkürler böyle bir sitenın olduğundan benı haberdar ettıği için insan sevinçlerinide üzüntülerinide paylaşıyo inanın buradan çok şey öğrendim ve çok faydasını gördüm seviyorum sizleri:))))

hım ama ben artık azıcık tuz atuyorum yemeklerine yoksa kesinlikle yemiyo.valla artık gülfem nasıl yerse ben öyle yapıyorum.deseki anne doldur acıyı verecem o durumdayım ayni.salça da sorun tuz ise ben de ekstradan tuz koymam salçanın tuzuyla idare edrim.benim salça da ev yapımı mis gibi.

slm kızlar tüm hasta bebişlere geçmiş olsun bızde dün ecemi dr a götürdük geçen ay 8 kg bu ay 8700 gr olmuş 75 cm olmuş dr 700 gr almasına çok ii dedi idrar yolu enfks bitmiş çok şükür..

oy maşallah.çok sevindim enfeksiyonun geçmesine.:lepi:Allahım tüm yavrularımızı korusun hastalık dert vermesin onların gül yüzlerine.:Saruboceq:

ela nın olan saçları uzuyo ve dalgalanııyo gittikçe..tarıyorum yinede düzelmyo dalgalar çok komik oldu :))

Çok geçmiş olsun Kerem'e,neyse ki düşmüş ateşi.

elifcim klipten bende yaptım dayımıza gönderik tşk valla tam doğum gününe denk geldi çok iyi olduu
Çok güzel sevindim işe yaramasına.

Selen e de çok geçmiş olsun,hemencecik iyileşsin kuzucuklar.

Ben de geceleri altını açmıyorum,zaten mıçmıyor da sabaha kadar,hatta çok ıslak bile olmuyor.

tuğbacım gözün aydın çok sevindim maşalah iyi kilo almış annesi iyi bakmış demekki ecem e

kerem de dün ölçüldü 9.320 geçen ay 9.200 dü a120gramcık almış çok üzüldüm

hepinize iyi akşamlar.biz gülfemi kontrole götürcez.1 haftadır ilaç kullanıyoruz.geçmiştir inşallah.

kızlar ayağında patik tutmuyor benim cadı ishal oluyor.
internetten bobux diye bi marka gördüm deri ev ayakkabısı var,kullanan varmı.
alsammı acaba

kereme ve selene çok geçmiş olsun.en kısa zamanda iyileşirler inşallah.

bende açmıyorum geceleri altını.

slm kızlarrr..

gesmeyeee gittimm hasta hastaaa..ana mecbuur gibi bişeydii.yeni dünürler davet etmişş..yok diyemedimm..

kağana babamıss baktıı..geldiğimde çok mutlulardıı vallaa..

tabıkı sınemcım beklerım ben kumla yolunda oturuyorum balık pazarının sonu kumlaya dönerken geldığınde görüşelim haber vermen yeterlı canım

aa kumlaa yolumuuu..benim kayınvalide kumladaa oturuoo yazınnn..

kızlar ayağında patik tutmuyor benim cadı ishal oluyor.
internetten bobux diye bi marka gördüm deri ev ayakkabısı var,kullanan varmı.
alsammı acaba

ben aldım canım ama markası aynı değill..çok memmunumm..ev çok sıcak oluyoo evde kulammıyorum ama dışarı çıkarken giydiriomm..sıcacık tutuooo.:hulya:

bu aradaa hastayken bile iştahımm hat safhalardaykenn bugün hiçbişeyy yiyemedimm...yutkunamıoom yaaa..ühüüühüüü

gelıyosan ayşe senlede görüşürüz kumla bana 5 dk uzaklıkta

bizimde doktorumuz vardı bugün.kilomuz 9.600.

biraz balgam var dedi doktorumuz.üst dişler gelmek üzere ondandır sakın ilaç kullanma dedi.

artık herşeyi yiyebilir dedi.sizinle masaya otursun musakka varsa musakka makarna varsa makarna yesin dedi.bi de şunu söyledi önce ona yedirme sen yemeye basla.o seni görsün elleriyle masaya vurup istesin yemeği öyle ver dedi.yoksa naz yapar yememek için dedi.

artık nisanda çağırdı kontrole.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…