sağol canım inşallah iyi olur herşey. başa gelen çekilir.merhabalar,
Kerem e geçmişler olsun insan nasıl tedirdin oluyor bebekler hastalanınca elimizdende birşey gelmiyor Allaha emanetler ,
diğer hasta arkadaşlara geçmiş olsun tabi bebişlerede ,
aliye işin hayırlı olsun inşallah pişman olmazsın ama bankaa çok zor stresli inşallah iyi bir şubeye düşersin
geçmiş olsun canım. benim de hep sırtım ağrıyobenimde sabah boynum tutldu sardım ama çok ağrıyor gece terli terli kalkıyorum Kayra ağlayınca koruyamıyorum boynumu oda ağrı yapıyor
maşallah maşallah. ne güzel bi haber.slm kızlar tüm hasta bebişlere geçmiş olsun bızde dün ecemi dr a götürdük geçen ay 8 kg bu ay 8700 gr olmuş 75 cm olmuş dr 700 gr almasına çok ii dedi idrar yolu enfks bitmiş çok şükür..
Kerem' e geçmiş olsun Sultan.
Meslektaşım Aliye yeni işin hayırlı olsun.
sağol canım inşallah iyi olur herşey. başa gelen çekilir.
geçmiş olsun canım. benim de hep sırtım ağrıyo
maşallah maşallah. ne güzel bi haber.
sağol canım. ama sanırım mesleğime veda edicem. istediğim şartlarda ş bulamıyorum ne yazıkki kim. müh. olarak
ne biliim biizm salçada ev salçası normal tuzlu babannem yaptı..1-2 kere verdim salçalı ama fatoş tuz çok zararlı diyince için gözüm korktu :)) zaten tuz iyi ya da yararlı bişii değil nasıl olsa bizim için bile..
tuğbacım gözünüzaydın hastalığın geçtiği aldığı kilodan belli zaten cnm maşallah ecem e
slm kızlar tüm hasta bebişlere geçmiş olsun bızde dün ecemi dr a götürdük geçen ay 8 kg bu ay 8700 gr olmuş 75 cm olmuş dr 700 gr almasına çok ii dedi idrar yolu enfks bitmiş çok şükür..
günaydın kızlar keremin dün geceki hızursuzluğu belli oldu
dün gece 1.30da hastaneye gittik ateş makattan 39
bademcikler iltihaplanmış
burun akıyo tıkalı,kusuyor,sık sık kaka yapıyor
ateşi düşmüyor temin ölçtüm makattan 38.5
doktor dolven verdi ondan içirdim
çok korkuyorum ateş yükselcek diye
Çok güzel sevindim işe yaramasına.elifcim klipten bende yaptım dayımıza gönderik tşk valla tam doğum gününe denk geldi çok iyi olduu
selam kızlar
sultancım geçmiş olsun kerem de hasta olmuş
dün gece biz de nöbetteydik. selenin burnu tıkanık baya. o yüzden uyuyamıyor. bide gece birden ateşi yükseldi. en son sabah 6 da 38.5 tu.fitil koydum o zaman. şimdi uyuyo hala. ölçtüm ateşi 37 olmuş. yükselir die kokuyorum ben de. ama sebebi çözemedim. burun tıkanılığından başka bişey yok gibi. boğazı acımıyor belli. çünkü mamasını rahat içiyor. ne oldu birden anlamadım
Geçmiş olsun Mine'cim.
tabıkı sınemcım beklerım ben kumla yolunda oturuyorum balık pazarının sonu kumlaya dönerken geldığınde görüşelim haber vermen yeterlı canım
kızlar ayağında patik tutmuyor benim cadı ishal oluyor.
internetten bobux diye bi marka gördüm deri ev ayakkabısı var,kullanan varmı.
alsammı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?